X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Beta czy jest sens powtórzyć?
Odpowiedz

Beta czy jest sens powtórzyć?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Katiexx Koleżanka

Wysłany: 31 grudnia 2021, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś zrobiłam betę i wyszła mi <2.30 czy jest sens powtarzać?

katie
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2021, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiexx wrote:
    Dziś zrobiłam betę i wyszła mi <2.30 czy jest sens powtarzać?

Zależy ile minęło od owulacji. Jeśli mniej niż 18 dni to jeszcze możesz powtórzyć na wszelki wypadek. Jeśli więcej to raczej ciąży nie będzie

• Katiexx Koleżanka

Wysłany: 31 grudnia 2021, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyznaczyło mi 25 więc jest 11 dni

katie
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2021, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiexx wrote:
    Wyznaczyło mi 25 więc jest 11 dni

To jeszcze powtórz bo możliwe, że jeszcze nie było zagnieżdżenia albo było dopiero co i beta jeszcze nie urosła

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ