Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny Powiedzcie co myślicie:
Mianowicie jesteśmy z mężem w trakcie 6 cyklu po ciąży pozamacicznej.
W niedzielę (27 dnia cyklu) poszłam na betę, która wykazała 0,2... ZAWSZE było 0,1 więc to mnie trochę zdziwiło. Na drugi dzień zrobiłam znów betę i wyszło 1,1... Niestety tego dnia byłam w pracy, a pracuję pod wpływam BARDZO SILNYCH wstrząsów... W takcie pracy zaczął boleć mnie brzuch, tzn nad spojeniem łonowym... I tak bolało aż do wieczora.. Ogólnie nie wiem co myśleć... Myślicie że mam jeszcze szanse? Objawów brak... Piersi pobolewają jak na @Aga_Andzia, Halinka84, kiara12006, Aleksandrakili, Santi_14, Johanna93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzalezy jak maja ustawiony sprzet pomiarowy.
Ja ostatnio robiłam bete i wyszło mi <0,1 więc u mnie nie ma nawet ilości śladowych, co niweczy szansę na ciąże... natomiast u Ciebie... 1 to zdecydowanie więcej niż 0,1 więc moim zadaniem jest szansa...(chyba, że aparat nie pokazuje wartości mniejszej niz 1) czy możesz powtórzyć badanie? Trzeba zobaczyć czy rośnie i w jakim tempie...
Mam nadzieję, że nie zagmatwałam Ci za bardzoSonia94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nemcia wrote:Wystraszylam sie troszke, bo dzis jest 30 dzien cyklu, czyli wlasciwie 5ty tydzien, a na taki na wynikach mam wpisane minimum 217... Ale z drugiej strony 113,8 to chyba za duzo na nie-ciaze?
Jus1985, Maciupek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny