Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie @ sie skonczyla. Tydzien do owulacji. Za oknem troszke chlodniej to az ma sie checi cos w ogrodzie posprzatac. A co u Ciebie?Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
12/2018 1 inseminacja:(
02/2019 2 inseminacja, ciąża biochemiczna
03/2019 3 inseminacja:(
Nasienie Męża ok -
U mnie jutro termin @ takie czekanie wkurza. Pojawiły się plamienia, ale na razie nic nie boli więc nie wiem czy znów się @ nie przesunie. Ty masz dobrze bo już po i teraz najfajniejsza część cyklu przed Tobą.
-
No tak;) dobrze ze juz po @ bo ja mam zawsze wszystko na odwrot i boli mnie bardzo na koniec okresu;( teraz trzeba wyluzowac i za duzo nie myslec♡Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
Dziś powinnam dostać @ A tu dalej tylko to brązowe plamienie. Trochę mi się to nie podoba.
-
Właśnie się tym progesteronem martwię. W tamtym cyklu był ok. Widocznie znów coś nie tak. W przyszłym cyklu zrobię po owulacji. Teraz to już nie ma sensu.
-
nick nieaktualnyWitam,
Pytanie pt. 'Jak myślicie'?
W 30 dniu cyklu, a 10 dniu po owulacji [potwierdzonej + plamienia] pojawił się u mnie różowy śluz - jednorazowo na papierze.
Podejrzewam że mogła to być implantacja [wiadomo nie musiała]
Kiedy wykonać test beta HCG/test apteczny?
Kiedy po zagnieżdżeniu poziom hormonu jest wykrywalny?
plamienie było 26.08. dziś już 3ci dzień nic a nic
PS.
Owulacja była późna [20dc] i apki przerzuciły planowane @ na środa - piątek.
-
Czesc Natka. Beta hcg najlepiej zrobic 10dnia po owulacji juz powinno cos wykazac, choc nie musi bo zagniezdzenie zarodka odbywa sie miedzy 6 a 12dpo a po 48h produkuje hormon. Jesli chodzi o test apteczny to chyba najlepiej w dniu spodziewanej @ lub nawet pare dni po;) mam nadzieje ze cos pomoglam. Pozdrawiam i trzymam kciuki♡
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2018, 16:08
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
Dziś 35dc a plamienia jakby się skonczyły. Nie czuję się na okres jeszcze. Nachodzi mnie zrobić betę. A miałam w tym cyklu odpocząć od tego całego testowania boję się iść na tą betę.
-
Czesc Moniu. Chyba lepiej isc na bete niz zyc w niepewnosci. Z drugiej strony mozesz jeszcze coerplowie poczekac kilka dni;)Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
Od razu mnie zaczął boleć brzuch na okres jak pomyślałam żeby wyskoczyć z pracy na badanie. Może jednak poczekam
-
Tak mowia ze wykonanie testu lub badania najlepiej wywoluje okres u mnie tez to niestety tak dziala..Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
Niech to moje szaleństwo w końcu się skończy. Kupiłam 2 testy ciążowe....
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie staraczki. Co prawda na ovufriend już jestem jakiś czas, ale na tym wątku to mój pierwszy wpis. W 12dc zastrzyk ovitrelle, piękne dwa pęcherzyki 21mm i 23mm, endo prawie 10mm, wczoraj 14dc monitoring, endo 11mm, pęcherzyki pęknięte, chociaż jeden był jakby nie do końca pęknięty, jakby zapadnięty? Albo wydaje mi się, że pękły w różnym czasie i dlatewgo jeszcze było go widać. Płyn w zatoce Douglasa był widoczny. Kiedy zbadać progesteron i estradiol, 7 dni po zastrzyku będzie dobrze?PCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
armia męża OK, jajowody drożne.
3 cykle z clo, obecnie 3 cykl z aromkiem i Bomfolą. -
Natka, dobrze, ze nie jestem jedyna. Trochę mi lepiej Oby wszystkie wyszły Ci pozytywne!
PaniEr mi lekarz mówił żeby zrobić 7 dni po owulacji. Ja w sumie robiłam 10 dni po zastrzyku.
-
Ja czułam, że miałam owulację dużo wcześniej, myślę jakieś 12 godzin po podaniu zastrzyku. 10 września beta. Jak nie trzeba to czas wolno płynie..PCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
armia męża OK, jajowody drożne.
3 cykle z clo, obecnie 3 cykl z aromkiem i Bomfolą. -
PaniEr doskonale to rozumiem.
Miałaś w tym cyklu Aromka i Ovitrelle?