Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc
Chciałam poradzić się was, jak widzicie sprawę. Okres spóźnia mi sie dopiero 1 dzień (29dc, owulacja koło 11-13dc), ale test dziś wyszedł negatywny. Jedyna rzecz, która mi daje nadzieje to ciągła wysoka temperatura, zazwyczaj już koło 26 dc temperatura spadała do 36.9 a tu ciagle utrzymuje mi się i waha między 37.22-37.29
Nie wiem, czy jest sens iść na betę czy już raczej spisać ten cykl na straty. Dzięki! -
Dżula wrote:Kobietki
Mam pytanie
Stosunek 12 lutego owulacja 19 lutego
Beta z krwi 3 marca wynosi 0.13 , czy są jakieś szanse ?
Beta od owulacji która miała miejsce 19 lutego minęło 12-13 dni , czy są jakieś szanse na to ze wzrośnie ?
Są jakieś szanse czy powinien już być jakiś wzrost ? -
Dżula wrote:Kobietki
Mam pytanie
Stosunek 12 lutego owulacja 19 lutego
Beta z krwi 3 marca wynosi 0.13 , czy są jakieś szanse ?
Beta od owulacji która miała miejsce 19 lutego minęło 12-13 dni , czy są jakieś szanse na to ze wzrośnie ?♂️35
potwierdzona azoospermia
♀️37
09.01.2023 wyciągnięcie spirali Mirena
03.2023 cb
03.04.2023 anemia mikrocytarna, pęknięcie cysty na lewym jajniku, treść cysty rozlała się na jelito powodując stan zapalny jelita.
13.04.2023 jajnik wygojony, została tylko blizna
08.2023 kolejna cb -
Virgo wrote:Jedyny sposób to powtórzyć betę po 48h, inaczej się nie dowiesz... No chyba że przyjdzie 🐒
Jak mówię stosunek był 12 lutego
Owulacja 19 lutego
I 3 marca wykonałam betę
To po 12 dniach powinien być chociaż 1 czy coś takiego ?
Czy są jakieś szanse jak wyszło mi 0.13 ? -
Byłoby więcej niż 5. Moja beta 11 dpo wynosiła ponad 40. Zbadaj betę za dna dni jeżeli okres nie przyjdzie. Nikt Ci nie powie na 100 % czy na pewno nie, dopóki nie masz okresu wszystko możliwe. Ale po takim czasie wynik powinien być większy niż 5. Dodam, że plemniki żyją maksymalnie 5 dni, u Ciebie minęło 7 dni więc szansę na zapłodnienie raczej niskie.
-
Wiewioora wrote:Byłoby więcej niż 5. Moja beta 11 dpo wynosiła ponad 40. Zbadaj betę za dna dni jeżeli okres nie przyjdzie. Nikt Ci nie powie na 100 % czy na pewno nie, dopóki nie masz okresu wszystko możliwe. Ale po takim czasie wynik powinien być większy niż 5. Dodam, że plemniki żyją maksymalnie 5 dni, u Ciebie minęło 7 dni więc szansę na zapłodnienie raczej niskie.
Wlansie czystalam ze mogła przeżyć 7 dni i dlatego zastanawiam sie właśnie czy beta po 12 dniach powinna być chociaż bliżej 5 np ? -
Wiewioora wrote:Byłoby więcej niż 5. Moja beta 11 dpo wynosiła ponad 40. Zbadaj betę za dna dni jeżeli okres nie przyjdzie. Nikt Ci nie powie na 100 % czy na pewno nie, dopóki nie masz okresu wszystko możliwe. Ale po takim czasie wynik powinien być większy niż 5. Dodam, że plemniki żyją maksymalnie 5 dni, u Ciebie minęło 7 dni więc szansę na zapłodnienie raczej niskie.
A jak zrobię będę 16 dni po owulacji ?