Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie beta hcg 0,365 mlU
Odpowiedz

beta hcg 0,365 mlU

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, przy takim wykresie wyszła dzisiaj mi taka beta, wiem wiem niska niesamowicie , testy wychodzą z blada kreską , widoczną, co mam myśleć? można miec jeszcze jakiś cien nadziei?

5e6579fdb7bc9cff00573fff65b96a83.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym poszla do lekarza bo ten cykl ogolnie wyglada na bezowulacyjny, mimo ze testy na plus wychodzily, cos chyba z hormonami jest nie tak, albo moze torbiel...

Ale jak wiadomo nadzieja umira ostatnia :D

• katdud Przyjaciółka

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jesli do zapłodnienia doszlo chwilę temu? , nei wiem jakos dziwnie sie czuje, miałam plamienia 2 dni myslałam ze to okres sie zaczyna i wraz z tymi plamieniami wzrosła temp no i teraz juz biały sluz jest

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moze tak ale chyba predzej beta by wyszla niz test... A moze ty miałaś owulacje dwa dni temu?! Bo w sumie na to by wskazywalo i od tego to plamienie... NIektore dziwczyny je maja podczas owu... hmmm, a jakiej dlugosci masz normalnie cykle?

• katdud Przyjaciółka

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    długie 32,35-40 nawet , hm nie wiem dziwne to wszystko , a jesli mialam 2 dni temu owulacje to skad beta taka, ja zawsze miałam 0.01 a robię czesto , co miesiac praktycznie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ekspertem nie jestem ale na moje oko też bezowulacyjny. Ja w 10dpo zrobiłam test z nieporannego moczu i wyszedł cień cienia dosłownie i beta 20,6. Niska beta bo wczesna ciąża, beta u Ciebie zdecydowanie pokazuje, że to nie ciąża. A test sikany mógł mieć jakaś wadę. Dodaj fotkę testu to zobaczymy czy coś widać. Na wszelki wypadek możesz siknąć na test jeszcze jutro i zobaczyć czy kreska pociemnieje.

• katdud Przyjaciółka

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak zrobie, a jest jeszcze pocja że cos było i dlatego wyszły z bladymi kreskami ale sie nie rozwinelo i teraz beta spadła a w moczu jeszcze sie troszke utrzymuje, bo tak też moze byc tak? gdzie spada najpierw we krwi czy w moczu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta tak szybko by nie spadla jakby cos tam bylo... mysle ze raczej mogl byc uszkodzony test... ale dla mnie to tez raczej bezowulacyjny ten cykl i dlatego tak sie ciagnie, i albo dostaniesz okres taki delikatyny, albo owulacja pojawi sie gdzies kolo 50 dnia i ok 60 bedzie okres normalny... Albo lekarz i wywolanie okresu na reset...

• katdud Przyjaciółka

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko że to były 3 testy rożnych firm

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze jakies zaburzenie hormonalne.... nie bierzesz zadnych leków

• katdud Przyjaciółka

Wysłany: 1 maja 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    test zrobiony rano znów blada kreseczka, bardzo blada ale jest

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmmm, to nie wiem, czekaj do poniedzialku i powtorz bete, jak znow nic nie wyjdzie to jednak lekarz Cie czeka.

• katdud Przyjaciółka

Wysłany: 1 maja 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po dzisiejszej temperaturze ovu wyznaczyło owulacje, nie wiem czy rzeczywiscie wtedy była, na pewno sluz i testy byly wowczas pozytywne, tak czy siak w 9 dniu po owu to już beta powinna byc wyzsza niz te moje marne 0,365 , prawda?
    5e6579fdb7bc9cff00573fff65b96a83.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zalezy kiedy bylo zagniezdzenie, ale przy takiej slabej becie to ja nie wiem czy sikaniec by wyszedl...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ