X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Beta z krwi
Odpowiedz

Beta z krwi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bebetka93 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2020, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, interesuje mnie jak wygląda sprawa z wynikiem bety z krwi- kiedy faktycznie jej poziom podnosi się do poziomu powyżej 5. Wczoraj zrobiłam wynik (myślałam, że będzie niespodzianka na święta dla męża) w 22dc (owulacja prawdopodobnie 11/12dc + miałam wizytę kontrolną u gina przed owulacja i wyglądało na to, że będę miała ją w dwóch jajnikach) a beta wyszła mniej niż 1.1.. Mój cykl trwa ok 25-26 dni. Zastanawiam się, czy jest jakaś szansa, że jednak @ nie przyjdzie w terminie (a ma przyjść 25 albo 26 grudnia).

* starania od 10.2020
    * pozytywny test ciążowy 01.2021
    * ciąża obumarła, zabieg łyżeczkowania 03.2021

*24.04.2021 II !
    *11.05.2021 mamy serduszko <3

8p3ogywll1r5jmhn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2020, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamietam, ze jak zrobiłam betę kilka dni przed miesiączka to miałam 2,14 i później okazało się, ze jestem w ciąży. Także za wczesnie moim zdaniem beta jeszcze zrobiona żeby było na 100 procent pewność. Trzymam kciuki!

• Bebetka93 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2020, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję ☺️ Nie pozostało mi nic innego jak tylko czekać. My dopiero zaczynamy naszą drogę i bardzo liczę na to, że nie będzie ona zbyt długa i wyboista..

Demonique86 lubi tę wiadomość

* starania od 10.2020

*24.04.2021 II !

8p3ogywll1r5jmhn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2020, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma za co! Bardzo mocno trzymam kciuki! 💜😊👍

My się staraliśmy tylko jeden cykl. Udało się za pierwszym razem ale pod koniec 7 tyg okazało się, ze to puste jajo płodowe.

Znowu się staramy i również czekam na test. Dni się dluuuuuza..... ale cóż zrobić? Cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość! 😊

• Bebetka93 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2020, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam za Was kciuki ☺️

Daj znać, czy Wam się udało ☺️

* starania od 10.2020

*24.04.2021 II !

8p3ogywll1r5jmhn.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ