X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Beta z krwi
Odpowiedz

Beta z krwi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bebetka93 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2020, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, interesuje mnie jak wygląda sprawa z wynikiem bety z krwi- kiedy faktycznie jej poziom podnosi się do poziomu powyżej 5. Wczoraj zrobiłam wynik (myślałam, że będzie niespodzianka na święta dla męża) w 22dc (owulacja prawdopodobnie 11/12dc + miałam wizytę kontrolną u gina przed owulacja i wyglądało na to, że będę miała ją w dwóch jajnikach) a beta wyszła mniej niż 1.1.. Mój cykl trwa ok 25-26 dni. Zastanawiam się, czy jest jakaś szansa, że jednak @ nie przyjdzie w terminie (a ma przyjść 25 albo 26 grudnia).

* starania od 10.2020
    * pozytywny test ciążowy 01.2021
    * ciąża obumarła, zabieg łyżeczkowania 03.2021

*24.04.2021 II !
    *11.05.2021 mamy serduszko <3

8p3ogywll1r5jmhn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2020, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamietam, ze jak zrobiłam betę kilka dni przed miesiączka to miałam 2,14 i później okazało się, ze jestem w ciąży. Także za wczesnie moim zdaniem beta jeszcze zrobiona żeby było na 100 procent pewność. Trzymam kciuki!

• Bebetka93 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2020, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję ☺️ Nie pozostało mi nic innego jak tylko czekać. My dopiero zaczynamy naszą drogę i bardzo liczę na to, że nie będzie ona zbyt długa i wyboista..

Demonique86 lubi tę wiadomość

* starania od 10.2020

*24.04.2021 II !

8p3ogywll1r5jmhn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2020, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma za co! Bardzo mocno trzymam kciuki! 💜😊👍

My się staraliśmy tylko jeden cykl. Udało się za pierwszym razem ale pod koniec 7 tyg okazało się, ze to puste jajo płodowe.

Znowu się staramy i również czekam na test. Dni się dluuuuuza..... ale cóż zrobić? Cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość! 😊

• Bebetka93 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2020, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam za Was kciuki ☺️

Daj znać, czy Wam się udało ☺️

* starania od 10.2020

*24.04.2021 II !

8p3ogywll1r5jmhn.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ