Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Blade testy
Odpowiedz

Blade testy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • klaudiaa16 Nowa

Wysłany: 2 kwietnia, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proszę o poradę, mam 28 lat, cykle regularne, 28 lutego przeszłam samoistne poronienie w 6 tygodniu, w trakcie ciąży robiłam dwa razy betę w odstępie 48 h ( pierwsza wynik - 396, druga wynik 615). W ciąże zaszłam po półrocznych nieudanych staraniach po przyjęciu duphastonu (14-24 dni po owluacji). Po konsultacji z lekarzem mieliśmy nie ustawać w staraniach, wg USG na 13/14 marca wypadała kolejna owulacja. Od 14 marca zażywam duphaston, test ciążowy 24 marca pozytywny (bladziutka kreska) do 29 marca kreska delikatnie ciemniała, a teraz jaśnieje. Cały czas zażywam duphaston, dopiero 13 kwietnia wizyta u lekarza, a ja jestem załamana, że to znowu powtórka z rozrywki. Dodam, że choruje na niedoczynność tarczycy, przy becie 396, tsh wzrosło na 4,2 ale od razu z endokrynolog wdrożyłyśmy większe dawki letroxu, które biorę cały czas. Na badaniach krwi nie byłam, nie mam na to sił...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ