X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
Odpowiedz

BLADZIOCHY CZY ZWIDY???

Oceń ten wątek:
  • nika78 Debiutantka

Wysłany: 14 września 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    Wynik testu sprawdza się do 3 minut, później mogą wynik jest przekłamany.
    tak , wiem , ale moja intuicja podpowiada...ach poczekam do niedzieli :(

Hope 🌺 lubi tę wiadomość

• Jacqueline Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie np. na testach PINK płytkowych po czasie zawsze wychodzi druga kreska ;) Jak byłam w ciąży to w regulaminowym czasie przy becie raptem 40 następnego dnia pokazał się wyraźny cień ;)

Dlatego jeśli w ciągu 5-7 minut nie ma nawet cienia test najlepiej zakopać głęboko albo spalić :P

12.12.2017 - jestem :D Izabela, 55cm i 4450g :)
    Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g :)
    Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
    Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
    Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
    Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
  • karola_aa Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nika78 wrote:
    Dzis zrobilam test, negatyw po 3 minutach. Poszedl do kosza,ale cos mnie tkneło i teraz go wyjelam z kosza, jest blada druga kreska.....co to ma znaczyc ????
    Moja sytuacja z zeszłego tygodnia.
    We wtorek test -negatywny. W środę dojrzałam gruga ledwo widoczną kreskę
    W środe test- negatywny , w czwartek na teście druga blada kreska.
    W czwartek test - negatywny po 4 godzinach druga blada kreska. Tłumaczyłam sobie, że to reakcja chemiczna, ale zastanawiało mnie to że tak się stało na 3 różnych testach i NIGDY wcześniej na żadnym teście nawet po kilkuch dniach nie pojawiały się kreski.

W piątek test o czułości 10 od razu druga blada kreska :) Okresu do dzisiaj nie ma a beta potwierdziła wczesną ciążę ;)

Pambi lubi tę wiadomość

Nikola 20.07.15
    Aniołek [*] 20.10.2016 10t :(
    2cs pp -> 02.02.17 II kreski na teście ! :)
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
  • nika78 Debiutantka

Wysłany: 15 września 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola_aa wrote:
    Moja sytuacja z zeszłego tygodnia.
    We wtorek test -negatywny. W środę dojrzałam gruga ledwo widoczną kreskę
    W środe test- negatywny , w czwartek na teście druga blada kreska.
    W czwartek test - negatywny po 4 godzinach druga blada kreska. Tłumaczyłam sobie, że to reakcja chemiczna, ale zastanawiało mnie to że tak się stało na 3 różnych testach i NIGDY wcześniej na żadnym teście nawet po kilkuch dniach nie pojawiały się kreski.

W piątek test o czułości 10 od razu druga blada kreska :) Okresu do dzisiaj nie ma a beta potwierdziła wczesną ciążę ;)
    Dzis po 5 minutach wyszedł bladzioch straszny, cienka kreseczks...nie nastawiam sie w ndz.ma byc małpa, trzeba czekac

• Coccolina Ekspertka

Wysłany: 22 września 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, co myślicie o moim teście? Dzisiaj rano sikany, najpierw zaskoczenie bo blada druga kreska, a jak wróciłam do domu po paru godzinach test wysechł i wygląda jeszcze dziwniej. Co wy na to?
    Poniżej test z którego nawet się zaczęłam cieszyć .

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f78f1ea0446.jpg

A tak wygląda teraz .

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a984cade28b.jpg

No w życiu już dużo testów wysikałam, ale ten jest najdziwniejszy! Już więcej takich nie kupię, test to Amil ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 14:22

85993e3kq2qy7eit.png
    f2wl3e5ey3ftig7q.png
  • Viola999 Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja osobiście bym sie nie nakrecała niestety bo jednak wygląda na wyschnięcie...

• Coccolina Ekspertka

Wysłany: 22 września 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cóż, wiem, że druga kreska tam była. Jutro zrobię inny i zobaczę co wyjdzie. Jutro termin @, powinien już być wiarygodny.

85993e3kq2qy7eit.png
    f2wl3e5ey3ftig7q.png
  • tutusia Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kreska w czasie byla wyraznie widoczna i test dobrze wygladal, wiec dla mnie to mozesz sie cieszyc :) wysechl dziwnie, ale przeciez po czasie sie nie patrzy na testy :P moje pozytywy tez dziwnie wysychaly, jakby do polowy zalane, ale okresu juz 2 dzien nie ma, a ja czuje, ze jestem w ciazy :)
    Niesmialo gratuluje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 15:26

f2w3flw1wyt7w9l7.png
  • Coccolina Ekspertka

Wysłany: 22 września 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też coś tak czuję, na objawy jeszcze za wcześnie, ale nie czuję jakbym miała okres dostać. Tak dziwnie brzuch kłuje, jajniki szarpią, wczoraj jakiś nerwoból w udzie ... Doświadczenie jakieś tam mam, jeden synek już jest :) Mam nadzieję, że się nie mylę. Jutro rano napiszę co wyszło ;) Testy robię już od kilku dni ( niepotrzebnie tyyle kupiłam ) ... W sumie to na każdym coś tam wychodzi, jeszcze nigdy tak nie miałam ... Pierwsze jakie robiłam to Pepino czułość 10, na każdym o czasie była bardzo blada nieśmiała kreska, która po pół godziny do godziny znikała ... i tak na czterech testach ! No i tak robię do skutku w sumie :) Hahaha No i dzisiaj ten nieszczęsny Amil ... Zobaczymy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 16:24

85993e3kq2qy7eit.png
    f2wl3e5ey3ftig7q.png
  • tutusia Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To trzymam kciuki za dobre wiesci jutro :)

f2w3flw1wyt7w9l7.png
  • justa. Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coccolina wrote:
    Dziewczyny, co myślicie o moim teście? Dzisiaj rano sikany, najpierw zaskoczenie bo blada druga kreska, a jak wróciłam do domu po paru godzinach test wysechł i wygląda jeszcze dziwniej. Co wy na to?
    Poniżej test z którego nawet się zaczęłam cieszyć .

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f78f1ea0446.jpg

A tak wygląda teraz .

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a984cade28b.jpg

No w życiu już dużo testów wysikałam, ale ten jest najdziwniejszy! Już więcej takich nie kupię, test to Amil ...
    Ja ostatanio teże miałam taką białą kreskę w miejscu kreski testowej. Dzień po zrobieniu testu niestety dostałam okres.
    Moim zdaniem kreska testowa musi być przynajmniej trochę różowa, a nie biała.

ex2bx1hpg9qyhku2.png
  • Misia21 Debiutantka

Wysłany: 22 września 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomóżcie bo już sama nie wiem co o tym sądzić... wczoraj wykonałam dwa testy ciążowe jeden z porannego moczu drugi wieczorem, dzisiaj powtórzyłam to samo i te z porannego moczu wydają się być pozytywne jednak te z popołudniowego testowania maja tylko kreseczki bladziochy poniżej wklejam zdjęcia . Staramy się z mężem o ciąże od 9 miesięcy dzisiaj jest mój 12dp i do okresu 3 dni .

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/12eca4d107d7.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/514520701cf1.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2865ab6cdef.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 18:12

• Coccolina Ekspertka

Wysłany: 22 września 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia21 myślę, że możecie pomału zacząć się cieszyć, ale do pełnej radości to poczekajcie jeszcze do terminu @ ;)

85993e3kq2qy7eit.png
    f2wl3e5ey3ftig7q.png
  • Coccolina Ekspertka

Wysłany: 22 września 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie, jeszcze takie zdjęcie testu mam, chyba lepiej widać.

b1c1b1d0d24013c7med.jpg[/URL]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 18:35

85993e3kq2qy7eit.png
    f2wl3e5ey3ftig7q.png
  • Misia21 Debiutantka

Wysłany: 22 września 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coccolina wrote:
    Słuchajcie, jeszcze takie zdjęcie testu mam, chyba lepiej widać.

https://zapodaj.net/e23bf7d11c09a.jpg.html

Widzę bladzioszka !! ❤️ Mam nadzieje, że nasze bladziochy będą mocnymi fasoleczkami

• Coccolina Ekspertka

Wysłany: 22 września 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia21 kiedy znowu sikasz? :)

85993e3kq2qy7eit.png
    f2wl3e5ey3ftig7q.png
  • Misia21 Debiutantka

Wysłany: 22 września 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro z samego rana !!

• Coccolina Ekspertka

Wysłany: 22 września 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też, to jutro się aktualizujemy z bladziochami, chociaż twoje są trochę lepsze niż moje ;) Kurczę, mogli by wymyślić takie urządzenie jak glukometr co? Kropla krwi z paluszka i liczy ile jest hcg! :) :) :)

85993e3kq2qy7eit.png
    f2wl3e5ey3ftig7q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coccolina wrote:
    Kurczę, mogli by wymyślić takie urządzenie jak glukometr co? Kropla krwi z paluszka i liczy ile jest hcg! :) :) :)

Glukometru też kiedyś nie było :D Projektuj, patentuj, te sprawy ;)

• Misia21 Debiutantka

Wysłany: 22 września 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wtedy miałybyśmy chyba za dobrze :) ale tak jak koleżanka wyżej popieram, że zawsze możesz coś wymslic i opatentować :) haha

‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ