BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny,
Nie wiedziałam w którym wątku napisać...
Test u góry zrobiony wczoraj rano, na dole dzisiejszy. Jest ciemniejszy wg Was?
Beta z wczoraj (10dpo): 20mlU
Progesteron: 20ng
Boje się jutrzejszego pobrania 😭😭😭 jestem już po jednej ciąży biochemicznej i strach we mnie wielki.
https://m.fotosik.pl/zdjecie/2e68e449cf562e2e
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2021, 16:28
Teodor 30.12.2021r. - 3130g, 51cm 💙
Rita 23.08.2023r. - 3780g, 57cm 🩷 -
nick nieaktualnymonnkej wrote:Cześć dziewczyny,
Boje się jutrzejszego pobrania 😭😭😭 jestem już po jednej ciąży biochemicznej i strach we mnie wielki.
Wg mnie ciemniejsza kreska -
Madziuchna93 wrote:Wg mnie też ciemniejsza 🙂 po nast badaniu bety się okaże, czy jest przyrost. Oby był i wszystko było w porządku. Trzymam kciuki 🍀✊
Madziuchna93 lubi tę wiadomość
Teodor 30.12.2021r. - 3130g, 51cm 💙
nick nieaktualnyMadziuchna93 wrote:Karo33, jak Twoje badanie wczoraj? Zarodek na miejscu tak jak to ma być i wszystko dobrze? 😊
Dopiero jutro o 14:20 mam lekarza przełożyli mi, bo lekarz zgłosił nieobecność. Także czekam i boje się, że wrócę z niczym, bo wg daty ostatniej miesiączki jestem dopiero w 4+3 -
Karo33 wrote:Dopiero jutro o 14:20 mam lekarza przełożyli mi, bo lekarz zgłosił nieobecność. Także czekam i boje się, że wrócę z niczym, bo wg daty ostatniej miesiączki jestem dopiero w 4+3
Karo33 lubi tę wiadomość
-
monnkej wrote:Cześć dziewczyny,
Ja też uważam, że test na dole ma ciemniejszą kreskę 😊 daj znać ja wyszła druga beta 🤞Cuda się zdarzają - Kochamy Cię Syniu :-*
Nasz drugi Cud - Kropeczka :-*
31.03.2021 💔 6 tc [*]
09.05.2021 💔 6 tc [*] -
monnkej wrote:Cześć dziewczyny,
https://m.fotosik.pl/zdjecie/2e68e449cf562e2e👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny po pracy zrobiłam jeszcze jeden test i był już ciemniejszy zdecydowanie. Pojechałam dzisiaj na betę, wyniki pewnie ok 24 jak ostatnio 🙄🙄🙄
Spotykałyście się kiedyś z niska temperatura mimo ciąży?
Boje się mierzyć nawet, ale czuje ze po prostu jest niższa.
Może już świruje, naprawdę po cb to wszystko jest takie trudne...Teodor 30.12.2021r. - 3130g, 51cm 💙
Karo33 wrote:Ja już po lekarzu, jak na razie widac tylko pecherzyk 2mm za tydzień znowu usg
To super, że jest pęcherzyk 😊 to, że jest w macicy, to super wiadomość.
Tak to jest, że najpierw się czeka na te dwie kreseczki, potem na pęcherzyk ciążowy, potem zarodek, serduszko, pierwsze ruchy... Ciąża to ciągłe czekanie 😉 przynajmniej mi tak się kojarzy 😊 życzę Ci, żeby czas szybko Ci zleciał.
A tak w ogóle, to ogromne gratulacje! ❤
Monika_1992 lubi tę wiadomość
Cuda się zdarzają - Kochamy Cię Syniu :-*
Nasz drugi Cud - Kropeczka :-*
31.03.2021 💔 6 tc [*]
09.05.2021 💔 6 tc [*] -
nick nieaktualnyBąblinka wrote:To super, że jest pęcherzyk 😊 to, że jest w macicy, to super wiadomość.
Tak to jest, że najpierw się czeka na te dwie kreseczki, potem na pęcherzyk ciążowy, potem zarodek, serduszko, pierwsze ruchy... Ciąża to ciągłe czekanie 😉 przynajmniej mi tak się kojarzy 😊 życzę Ci, żeby czas szybko Ci zleciał.
A tak w ogóle, to ogromne gratulacje! ❤
Bete tez mialam robiona dopiero pierwszy raz i jest 726, ale wiem ze dopiero sprawdzenie przyrostu cos da..