BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa i mam pewien problem. Od 3 miesięcy staramy się z mężem o bobasa ale niestety bezskutecznie. Dzisiaj rano 9dpo zrobiłam bobo test płytkowy czułość 25 i w określonym na instrukcji czasie pokazała się na nim widoczna tylko pod światło druga kreska. Uradowana, że w końcu coś na teście widzę zrobiłam z tego samego moczu kolejny test, pink super czuły 10, który niestety wyszedł negatywny. Na bobo po czasie kreska stała się bardziej wyraźna. Sama nie wiem co o tym myśleć... Czy którąś z Was bobo test oszukał?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2021, 21:14
-
Kinia95 wrote:Cześć dziewczyny, jestem tu nowa i mam pewien problem. Od 3 miesięcy staramy się z mężem o bobasa ale niestety bezskutecznie. Dzisiaj rano 9dpo zrobiłam bobo test płytkowy czułość 25 i w określonym na instrukcji czasie pokazała się na nim widoczna tylko pod światło druga kreska. Uradowana, że w końcu coś na teście widzę zrobiłam z tego samego moczu kolejny test, pink super czuły 10, który niestety wyszedł negatywny. Na bobo po czasie kreska stała się bardziej wyraźna. Sama nie wiem co o tym myśleć... Czy którąś z Was bobo test oszukał?
Kinia95 lubi tę wiadomość
-
Kinia95 wrote:Cześć dziewczyny, jestem tu nowa i mam pewien problem. Od 3 miesięcy staramy się z mężem o bobasa ale niestety bezskutecznie. Dzisiaj rano 9dpo zrobiłam bobo test płytkowy czułość 25 i w określonym na instrukcji czasie pokazała się na nim widoczna tylko pod światło druga kreska. Uradowana, że w końcu coś na teście widzę zrobiłam z tego samego moczu kolejny test, pink super czuły 10, który niestety wyszedł negatywny. Na bobo po czasie kreska stała się bardziej wyraźna. Sama nie wiem co o tym myśleć... Czy którąś z Was bobo test oszukał?
Z własnego doświadczenia wiem ze pink późno wybarwia. Nie raz tez słyszałam, ze bobo oszukał. Na Twoim teście widać cień bez wątpienia Chociaż najlepiej tak szybko stawiać na testy 10mlU.
Jeśli masz możliwość zakupu to mogę polecić Ci testy doz.
Trzymam kciuki 🍀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2021, 10:59
Teodor 30.12.2021r. - 3130g, 51cm 💙
Rita 23.08.2023r. - 3780g, 57cm 🩷 -
👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Starania o rodzeństwo od styczeń 2021
[*] luty 2021 - ciąża biochemiczna 💔
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Krótka faza lutealna (11dni) -
Dziewczynki, przyszla pora i na mnie. Znowu 😶 jestem w 9/10 dpo. 12 dni po ovitrelle. Myślicie, że koze juz to coś znaczyć, czy to ślady po zastrzyku? Wiem, że za szybko zrobiłam test, ale nie wytrzymałam. Dodam, że w 8 dniu po ovitrelle, robiłam test z porannego moczu (z ciekawości, czy są ślady po zastrzyku) I na tescie był tylko cien cienia. Dzisiejszy zrobiony kolo 14. Wgl widzicie tam coś? 😅 Co myślicie? https://naforum.zapodaj.net/a1ecf0e8eb9f.jpg.html
Polczi5, Kinia95, Hania123 lubią tę wiadomość
-
Madziuchna93 wrote:Dziewczynki, przyszla pora i na mnie. Znowu 😶 jestem w 9/10 dpo. 12 dni po ovitrelle. Myślicie, że koze juz to coś znaczyć, czy to ślady po zastrzyku? Wiem, że za szybko zrobiłam test, ale nie wytrzymałam. Dodam, że w 8 dniu po ovitrelle, robiłam test z porannego moczu (z ciekawości, czy są ślady po zastrzyku) I na tescie był tylko cien cienia. Dzisiejszy zrobiony kolo 14. Wgl widzicie tam coś? 😅 Co myślicie? https://naforum.zapodaj.net/a1ecf0e8eb9f.jpg.html
Madziuchna93 lubi tę wiadomość
monnkej wrote:Widać 😍😍😍myśle ze jutrzejszy test rozwieje wątpliwości! trzymam kciuki, żeby to nie były pozostałości
-
Madziuchna93 wrote:No i wiedziałam, że nie wytrzymam do jutra 😅🤣 jestem dobrej myśli 😊 teraz tylko czekać do terminu @, żeby nic się nie pokićkało.
Dzisiejszy, godzina 14 😁
https://naforum.zapodaj.net/151f28255996.jpg.htmlMadziuchna93 lubi tę wiadomość
-
Madziuchna93 wrote:No i wiedziałam, że nie wytrzymam do jutra 😅🤣 jestem dobrej myśli 😊 teraz tylko czekać do terminu @, żeby nic się nie pokićkało.
Dzisiejszy, godzina 14 😁
https://naforum.zapodaj.net/151f28255996.jpg.htmlMadziuchna93 lubi tę wiadomość
Hej dziewczyny poczytuje ten wątek od jakiegoś czasu i sledzę Wasze historie przyszła pora i na mnie. Ten cykl był szalony, przeszłam covid i najprawdopodobniej to przesunęło mi owulację i sama już nie wiem kiedy ona wystąpiła. Jednak coś mnie tchnęło i zrobiłam dzisiaj test jednak nie jestem w stanie odczytać tego wyniku. Kreska testowa się wybarwila ale tylko w małej części na samej górze. Wstawiam wam zdjęcie jednak ono nie oddaje tego jak widać na żywo. Ten kawałeczek ma piękny różowy kolor jednak nie wiem czy brać ten test na poważnie bo nigdy mi się nie zdarzyła taka sytuacja 🤷🏻♀️ powiedzcie mi czy miała któraś z Was podobnie?
https://zapodaj.net/1280bb4c62427.jpg.html👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Gosiak123 wrote:Hej dziewczyny poczytuje ten wątek od jakiegoś czasu i sledzę Wasze historie przyszła pora i na mnie. Ten cykl był szalony, przeszłam covid i najprawdopodobniej to przesunęło mi owulację i sama już nie wiem kiedy ona wystąpiła. Jednak coś mnie tchnęło i zrobiłam dzisiaj test jednak nie jestem w stanie odczytać tego wyniku. Kreska testowa się wybarwila ale tylko w małej części na samej górze. Wstawiam wam zdjęcie jednak ono nie oddaje tego jak widać na żywo. Ten kawałeczek ma piękny różowy kolor jednak nie wiem czy brać ten test na poważnie bo nigdy mi się nie zdarzyła taka sytuacja 🤷🏻♀️ powiedzcie mi czy miała któraś z Was podobnie?
https://zapodaj.net/1280bb4c62427.jpg.html
Miałam tak kiedyś, test był nieważny. Dla pewności sprawdź jeszcze innym testem 😘Gosiak123 lubi tę wiadomość
-
Mam zamiar sprawdzic jutro z rana bo został mi jeden test a mam kwarantannę 🙈 chociaż korci mnie strasznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2021, 14:30
👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Gosiak123 wrote:Hej dziewczyny poczytuje ten wątek od jakiegoś czasu i sledzę Wasze historie przyszła pora i na mnie. Ten cykl był szalony, przeszłam covid i najprawdopodobniej to przesunęło mi owulację i sama już nie wiem kiedy ona wystąpiła. Jednak coś mnie tchnęło i zrobiłam dzisiaj test jednak nie jestem w stanie odczytać tego wyniku. Kreska testowa się wybarwila ale tylko w małej części na samej górze. Wstawiam wam zdjęcie jednak ono nie oddaje tego jak widać na żywo. Ten kawałeczek ma piękny różowy kolor jednak nie wiem czy brać ten test na poważnie bo nigdy mi się nie zdarzyła taka sytuacja 🤷🏻♀️ powiedzcie mi czy miała któraś z Was podobnie?
https://zapodaj.net/1280bb4c62427.jpg.html -
-
Jednak nie wytrzymałam i zrobiłam. Powiedzcie czy coś prześwituje czy tylko ja go bardzo chce widzieć?
https://zapodaj.net/3a4f1a72da621.jpg.html👩🦰 25 l.
👨🦰 29 l.
👶 2018
Naturalne wspomaganie:
Pregna Start
Witamina B6 50mg
Witamina C
Zioła ojca Sroki nr 3
Olej lniany
MACA
Magnez
Mój cykl:
>35 dni
Owulacja 24 dc
Gosiak123 wrote:Jednak nie wytrzymałam i zrobiłam. Powiedzcie czy coś prześwituje czy tylko ja go bardzo chce widzieć?
https://zapodaj.net/3a4f1a72da621.jpg.html
Ja widzę trzymam kciuki ✊✊✊ powtórz za dwa dni😁Gosiak123 lubi tę wiadomość
2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍