BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati94 wrote:Dzięki. Wiesz co, coś widać, pinki są zdecydowanie mniej czułe, masz szansę powtórzyć jakimś innym, polecanym testem? Miałabyś jasność (doz jest naprawdę ok, ale i inne facelle paskowy, bobo, apteczne 25 też są nawet czule)
Topiero w poniedziałek
Przeprowadzamy się z mężem i córeczka i trochę roboty jest a w poniedziałek już na spokojnie -
Dziekuje dziewczyny! Jutro zrobie bete i proga, ale to plamienie nie daje mi zbyt wiele nadzieji. Tak bardzo chcialabym sie mylic
Dzis u mnie 20 DC, ale mam wczesne owulacje, wiec pewnie dzis to jakis 10 dni po owu i kreska faktycznie wyglada ok jak na ten etap.
Nawet z wieczorego, bardzo rozcienczonego moczu facelle wyszedl pieknie. No patrze i az nie moge tego ogarnac, ze to sie wydarzylo. Dziekuje Wam!!
https://zapodaj.net/0c3675fb55961.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2022, 21:07
Felinka94, Skorpionka91, Plisia lubią tę wiadomość
-
lufcik22 wrote:Dziekuje dziewczyny! Jutro zrobie bete i proga, ale to plamienie nie daje mi zbyt wiele nadzieji. Tak bardzo chcialabym sie mylic
Dzis u mnie 20 DC, ale mam wczesne owulacje, wiec pewnie dzis to jakis 10 dni po owu i kreska faktycznie wyglada ok jak na ten etap.
Nawet z wieczorego, bardzo rozcienczonego moczu facelle wyszedl pieknie. No patrze i az nie moge tego ogarnac, ze to sie wydarzylo. Dziekuje Wam!!
https://zapodaj.net/0c3675fb55961.jpg.html -
lufcik22 wrote:Dziekuje dziewczyny! Jutro zrobie bete i proga, ale to plamienie nie daje mi zbyt wiele nadzieji. Tak bardzo chcialabym sie mylic
Lufcik czuć Twoją radość, naprawde oby wszystko się ułożyło!Starania od Września 2018❤️🩹 -
Nurse, Kasia powtórzcie testy bo póki co ciężko stwierdzić czy to fabryczne czy nie 🤔
Lufcik piękna kreska 🥰
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
u mnie dzis krew na bete i proga oddana, gin umowiony (jakies 2 lata temu mialam podobna sytuacje choc wtedy plamilam o wiele wiecej i eno bylo cieniutkie i jestem ciekawa czy to moze tez nie tutaj jest problem). Rano niestety kreska na tescie jasniejsza niz wczoraj, wiec powoli szykuje sie mentalnie, ze nici z tego.
Ale nie poddaje sie, zapisuje sie na monitoring i licze ze jak odpowiednio wczesniej wezme progesteron, to jednak sie uda.Powodzenie dla Wszystkich testujacych!!
-
lufcik22 wrote:u mnie dzis krew na bete i proga oddana, gin umowiony (jakies 2 lata temu mialam podobna sytuacje choc wtedy plamilam o wiele wiecej i eno bylo cieniutkie i jestem ciekawa czy to moze tez nie tutaj jest problem). Rano niestety kreska na tescie jasniejsza niz wczoraj, wiec powoli szykuje sie mentalnie, ze nici z tego.
Ale nie poddaje sie, zapisuje sie na monitoring i licze ze jak odpowiednio wczesniej wezme progesteron, to jednak sie uda.Powodzenie dla Wszystkich testujacych!!
A test był tej samej firmy? Ja bym się nie nastawiała na kreski na pinku, on raczej tak jak dziewczyny pisały słabo się wybarwia. Beta powie wszystko, Trzymam kciuki ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2022, 10:24
7cs
04.01.2022 kropuś 💝
31.12.2021 beta HCG 724,500
29.12.2021 beta HCG 301,100
24.12.2021 ⏸
11.07.2019 👧🏼
19.10.2017 👧🏼 -
lufcik22 wrote:u mnie dzis krew na bete i proga oddana, gin umowiony (jakies 2 lata temu mialam podobna sytuacje choc wtedy plamilam o wiele wiecej i eno bylo cieniutkie i jestem ciekawa czy to moze tez nie tutaj jest problem). Rano niestety kreska na tescie jasniejsza niz wczoraj, wiec powoli szykuje sie mentalnie, ze nici z tego.
Ale nie poddaje sie, zapisuje sie na monitoring i licze ze jak odpowiednio wczesniej wezme progesteron, to jednak sie uda.Powodzenie dla Wszystkich testujacych!!lufcik22 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Hej, mam juz wyniki i beta 37.5 a prog 25. 4 Wiec niby dobrze, ale plamienie jest i test nie ciemnieje, wiec nie nastawiam sie na nic dobrego. Dzis wizyta u gin by sprawdzic jak endometrium. Cokolwiek sie wydarzy, to jednak jest to moj maly cud, daje mi jakas wiare, ze jeszcze mam szanse.
-
lufcik22 wrote:Hej, mam juz wyniki i beta 37.5 a prog 25. 4 Wiec niby dobrze, ale plamienie jest i test nie ciemnieje, wiec nie nastawiam sie na nic dobrego. Dzis wizyta u gin by sprawdzic jak endometrium. Cokolwiek sie wydarzy, to jednak jest to moj maly cud, daje mi jakas wiare, ze jeszcze mam szanse.
lufcik22 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
nick nieaktualnylufcik22 wrote:Dziekuje dziewczyny! Jutro zrobie bete i proga, ale to plamienie nie daje mi zbyt wiele nadzieji. Tak bardzo chcialabym sie mylic
Pięknie 🥰 -
Kakusiaa wrote:Hej zrobiłam dziś drugi test. Co prawda po południu ale 10.
Czy ona serio tam jest?? 🙈🙈
https://zapodaj.net/a9294e49ac3aa.jpg.htmlSkorpionka91 lubi tę wiadomość
-
lufcik22 wrote:Hej, mam juz wyniki i beta 37.5 a prog 25. 4 Wiec niby dobrze, ale plamienie jest i test nie ciemnieje, wiec nie nastawiam sie na nic dobrego. Dzis wizyta u gin by sprawdzic jak endometrium. Cokolwiek sie wydarzy, to jednak jest to moj maly cud, daje mi jakas wiare, ze jeszcze mam szanse.
-
Kasia zdecydowanie jest! ❤️
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
nick nieaktualny