BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlfaCentauri wrote:Dam znać Jeszcze muszę ogarnąć jak teraz będzie wyglądać leczenie ortodontyczne. Bo będzie trzeba jakoś ominąć prześwietlenia. Jakoś mnie to wszystko przeraża
Alfa trzymam kciuki za pozytywną betę 😀🤞❤️AlfaCentauri lubi tę wiadomość
-
AlfaCentauri wrote:Na prawym widzę cień cienia
AlfaCentauri lubi tę wiadomość
-
Mala199202 wrote:No ja właśnie tez, na żywo lepiej widać.., wczoraj totalnie nie było nic 🤷♀️🤷♀️ Jestem akurat przed wizytę dziś u gin bo się dwa mce temu zapisałam ale pewnie i tak nic nie zobaczy… mówić mu o tym ?
-
Mala199202 wrote:Cześć. Wczoraj robiłam test po lewej i biało a dziś na tym po prawej jest już jakiś cień …. Widzicie czy zwidy ? W rzeczywistości bardziej widać
https://zapodaj.net/dc3178a1723f7.jpg.html1 cs o drugie dziecko
👰♀️ 28
🤵 27
👨👩👧 dziewczynka 2019
Niedoczynność tarczycy, hashimoto -
Mala199202 wrote:No ja właśnie tez, na żywo lepiej widać.., wczoraj totalnie nie było nic 🤷♀️🤷♀️ Jestem akurat przed wizytę dziś u gin bo się dwa mce temu zapisałam ale pewnie i tak nic nie zobaczy… mówić mu o tym ?
Powiem Ci, że ja przed terminem miesiączki też widziałam cień cienia, ale myślałam, że świruje. W dniu planowanej wyszła widoczna kreska . Wiec poczekaj spokojnie o za jakiś czas powtórz test -
Mala199202 wrote:Dostałam skierowanie na beta hcg, wiec jutro się wybiorę rano
Ja też jutro idę. Chyba morfologię od razu zrobię, bo dawno nie robiłam. Progesteron też powinnam zrobić? Czy czekać na zalecenia lekarza? Wizytę mam na 24.03 czyli około 7tygodnia. -
AlfaCentauri wrote:Ja też jutro idę. Chyba morfologię od razu zrobię, bo dawno nie robiłam. Progesteron też powinnam zrobić? Czy czekać na zalecenia lekarza? Wizytę mam na 24.03 czyli około 7tygodnia.
-
AlfaCentauri wrote:Ja też jutro idę. Chyba morfologię od razu zrobię, bo dawno nie robiłam. Progesteron też powinnam zrobić? Czy czekać na zalecenia lekarza? Wizytę mam na 24.03 czyli około 7tygodnia.
-
Dziewczyny hej
A to mój zrobiony dziś popołudniu teoretycznie 11 dpo ciagle myśle czy to nie błąd testu dodam ze owu test tez wyszedł pozytywny
Sorrki za podpis to jakiś mega stary wykres
https://naforum.zapodaj.net/97f0af9199de.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2022, 21:58
AgulaM, Sylwiaaa lubią tę wiadomość