BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
Żelka1990 wrote:Jakiego testu używałaś, ze tak szybko wykrył ciaze ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ptysiaa wrote:https://ibb.co/k28dGby
W sobotę po południu była widoczna cieniutka, jasna druga kreska, a dziś z porannego moczu nie ma nawet cienia drugiej kreski. Co o tym sądzicie?
Jakiś cień widać, powtórz za dwa dni testem innej firmy i jak wyjdzie znowu cień, leć na betęPtysiaa lubi tę wiadomość
-
Aliiiisss wrote:Dziewczyny a ja w dniu miesiączki mam betę 58,1 mln czy to ok ? W czwartek powtórzę ciągle boje się cieszyć, że to znowu biochemiczna może być 😞😞😞
Gratulacje ✊🏼Aliiiisss lubi tę wiadomość
2017.05 - rozpoczęcie starań
2019.05 - HSG ✅
2019.06 - 👼🏻
2019.10 - IUI ✅
2020.06 - 👶🏼
2021.11 - 2022.01 - 3 IUI ❌
2022.04 - HSG ✅
2022.05 - 4 IUI ❌
2022.06 - ❓
👩🏻
📍 PCOS - brak owulacji, AMH 6 - Aromek + Menopur + Eutrig/Gonapeptyl daily 💉💊
📍 Hashimoto, niedoczynność - Letrox 125 💊
📍 PAI- 1 homo - Acard 150 💊 Heparyna ⏸💉
📍 Anemia
👨🏼
📍 Hormony ✅
📍 Morfologia 2-3% , leukocytospermia, złe upłynnienie - Clo 💊 TenFertilOn 💊 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAliiiisss wrote:Dziękuje 🧡🧡🧡 serio mega się boje cieszyć. Ponad rok się staramy o drugie dziecko, ale mamy już 5 latka, który marzy o rodzeństwie 🙂
Na pewno wam napisze, ale nie wiem czy wynik będzie w czwartek czy raczej w piątek. Pewnie w piątek 😘 -
W laboratorium prywatnym, tylko tym razem robiłam po 10 godz. w pon., chyba dlatego wyniki następnego dnia jechały na badania do Warszawy. Czekałam do godz 16:30 we wtorek ( dziś ). Trochę mnie to oczekiwanie denerwuje 🙈🙈🙈
Skorpionka91 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Jak tam u was?
Ja już nie mogę spać w nocy bo strasznie przeżywam i chciałabym żeby wszystko było dobrze..
jutro ide do innego lekarza. W poniedziałek byłam u tego u którego plnowałam chodzić w ciąży, ale byłam kompletnie rozczarowana. Wizyta trwała 5 min, nie zapytał o nicz
Dał mi tylko zdjęcie kropka i tyle- powiedział że za dwa tyg mam przyjsc, teraz wszystko w rekach Boga.
Mialam niaki progesteron- 5 jednostek i to mnie bardzo martwi.
Zobaczymy co jutro powie drugi lekarz. -
nick nieaktualnyKasia08032022 wrote:Cześć dziewczyny.
Jak tam u was?
Ja już nie mogę spać w nocy bo strasznie przeżywam i chciałabym żeby wszystko było dobrze..
jutro ide do innego lekarza. W poniedziałek byłam u tego u którego plnowałam chodzić w ciąży, ale byłam kompletnie rozczarowana. Wizyta trwała 5 min, nie zapytał o nicz
Dał mi tylko zdjęcie kropka i tyle- powiedział że za dwa tyg mam przyjsc, teraz wszystko w rekach Boga.
Mialam niaki progesteron- 5 jednostek i to mnie bardzo martwi.
Zobaczymy co jutro powie drugi lekarz.
Kasia to nawet nie dał ci progesteronu? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja odebrałam wynik z beta HCG dziś. Miałam wam napisać, także napisze
W pon. Beta 58.1 mIU/ml
Beta czwartek (dzis) 360,0 mIU/ml
Progesteron 23,10 NG/ml
To chyba jednak na pewno ciąża 🙂🙂🙂🙂 tak bardzo się cieszę... Czekam jeszcze na USG i dopiero uwierzę ❤️
Myślicie, że przyrost bety ok?Skorpionka91, Sylwiaaa lubią tę wiadomość