BLADZIOCHY CZY ZWIDY???
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytruskava90 wrote:Witajcie. Po pierwsze gratuluje dziewczynom, ktorym sie udalo. Teraz pytanie czy mam zwidy, czy cos tam jednak jest? Niestety test robilam rano i nie bylo tego widac, dopiero po kilku godzinach. Jutro powinnam dostac okres <a href=https://zapodaj.net/a9e49c336480d.jpg.html>IMG_20170330_164550.jpg</a>
Zrób najlepiej betę, rozwieje wszelkie wątpliwości. -
Jak dodac zdj na forum?
-
Moniak87 wrote:Witam, jestem tu nowa. To mój 4 cykl starań. Wykonałam dwa testy. Test niżej wczoraj, a test wyżej dzisiaj (jednak taka intensywność paska pojawiła się po 10 min). Jutro mam spodziewany termin miesiączki, a wszystko mnie boli jak na okres. Wiem, że jestem niecierpliwa, ale czy jest jakiś cień szansy, że te cienie na pasku to jest "TO"?? Proszę pomóżcie!
https://zapodaj.net/068d0f3a78d2e.jpg.html
Ja osobiście myślę,że to jest "TO" dobrze,ze kreska ciemnieje :)PowodzeniaMoniak87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A jak jest w ulotce? Żeby nie patrzeć na testy po 10 bądź 20 minutach. Test wysycha i nadal zachodzą różne reakcje, już nie raz widziałam
Test do powtórkiMamma-mia lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Witam,to moj pierwszy post. Śledze was od kilku miesiecy ale nie mialam jeszcze okazji nic pisac. Mam pco zdiagnozowane od kilku miesięcy. To nasz 8 miesiąc starań (5cykl). Dwa dni temu robiłam test z porannego moczu i wyszla cieniutka kreseczka po ok10 min. Dziś rano jest juz tak. Co otym sądzicie? Pozdrawiam i życzę szczęścia wszystkim przyszłym mamą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 09:30
KateHawke lubi tę wiadomość
8 miesiąc starań (6cykl)
PCO
Ziółka, castagnus, inofolic
10 letnia córka
-
nick nieaktualnyMamaLaury wrote:Witam,to moj pierwszy post. Śledze was od kilku miesiecy ale nie mialam jeszcze okazji nic pisac. Mam pco zdiagnozowane od kilku miesięcy. To nasz 8 miesiąc starań (5cykl). Dwa dni temu robiłam test z porannego moczu i wyszla cieniutka kreseczka po ok10 min. Dziś rano jest juz tak. Co otym sądzicie? Pozdrawiam i życzę szczęścia wszystkim przyszłym mamą.
MamaLaury lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MamaLaury - kreseczka jest, piękna I nie powtarzaj bety, to stresuje, chyba, że lekarz każe bo coś złego by się działo, a tak to nie ma co
MamaLaury lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Nie chce powielać bo wpisałam już na testowanku, ze beta spadła o polowe i lekarz każe na poronienie czekać. Wiec niestety. Dziękuje jednak za gratulacje bo to ze coś tam było- i kreski i beta to znaczy ze jeszcze nic straconego i można próbować dalej.
8 miesiąc starań (6cykl)
PCO
Ziółka, castagnus, inofolic
10 letnia córka
-
czesc dziewczyny
Mam właśnie podobny problem jak Wy. Spójrzcie proszę na to zdjęcie i dajcie znać czy Wy tam coś widzicie? kreseczka w rzeczywistości jest ciut ciemniejsza ale nie wiem co o tym myśleć????
https://zapodaj.net/57e1c9c9a9ffa.jpg.html
4 cs ... -
emi2016 wrote:Widać kreskę ewidentnie ! Ale proponuję zanim pójdziez na betę zrobić jeszcze jeden żeby nei był felerny jak u mnie ;/ Jak wyjdzie podobnie to na betę marsz !
właśnie zaraz idę do rossmana po test. Ten na zdjęciu to test o czułości 25 mlU/ml.
Teraz nie wiem czy kupić bardziej czuły żeby pokazał wyraźniej? Czy test facelle wystarczy? Też o czułości 25. Jaki byś kupiła?
4 cs ...