błagam o pomoc
-
nick nieaktualnyProszę o pomoc ostatnią miesiączkę miałam 10 października. Cykle mam co 32 dni dwa miesiące wcześniej miałam co 31. Dodam że choruję na niedoczynność tarczycy. Biorę euthyrox 75. Spóźnia mi się miesiączka. Zrobiłam dzisiaj beta hcg total i wynosi <2.0. Nie wiem co to oznacza proszę o pomoc. Dodam że bolą mnie piersi zwiększył mi się apetyt, częściej oddaje mocz. Martwię się
-
Czyli dzisiaj 39 dc? Powtórz jutro betę dla pewności, ale przy takim opoznieniu nie wskazuje ona raczej na ciążę.jeśli beta nie urośnie idz do lekarza.torbiele lubią zatrzymywać miesiączkę.letrox 50,polocard, 2x dupek, 2x lut.100mg, clexane 40mg.
Aniołek 6tc 02.2016
Aniołek 5tc 04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle jest możliwe, że dopiero wynosi 2.0 ? Ostatni raz przytulałam się z mężem 25.10 dni płodne wd kalkulatora jednego 25 było a innego 27. Ah sama nie wiem. powtórzę w czwartek ale w innym laboratorium, a do lekarza jestem umówiona na za tydzień.
-
Justyna zalezy jakie ma normy laboratorium.ale w teorii do 5 uwaza sie brak ciąży.od 25 minęło już bardzo wiele czasu, na tym etapie beta by szalala na wyzynach;)
lepiej bedzie jesli zrobisz bete hcg zamiast total hcg.beta jest czulsza i wyklucza pomylke z podjednostkami hormonu. Lh( to ten potrzebny do pekniecia pecherzyka).letrox 50,polocard, 2x dupek, 2x lut.100mg, clexane 40mg.
Aniołek 6tc 02.2016
Aniołek 5tc 04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI mogli juz napisać dokładnie ile jest a nie wynik w surowisurowicy: <2.0 a normy od 0.00 do 5.0 a przy tygodniach ciąży kropki. Smutne to jest. Mogłam wcale nie isć na to badanie. Okresu i tak dalej nie mam ale objawy ciąży tak i to od tygodnia ponad.
-