X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie ból podbrzusza w 17 dc ?
Odpowiedz

ból podbrzusza w 17 dc ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Mamusie, przyszłe Mamusie
    Straciłam swoje maleństwo w 6 tc miesiąc po tym czyli w 10 tc dopiero się o tym dowiedziałam i parę dni później miałam zabieg łyżeczkowania. Mimo tego co przeżyłam psychicznie (fizycznie nie było źle) nie tracę nadziei i dążę do tego by zostać mamą.
    Pierwszy cykl po zabiegu trwał aż 49 dni, wtedy upragniona miesiączka (lekarz dał nam zielone światełko po pierwszej @) Nie zauważyłam czy miałam ovu czy też nie, wcześniej wyczuwałam to po śluzie
    8 lutego miałam 1 dc dziś natomiast mija 16 dc powiedzcie mi proszę czy objawy typu ból podbrzusza (miałam identyczny w 1 ciąży) zwykle wieczorem, uczucie osłabienia, nawet podobne do przeziębienia może oznaczać zagnieżdzanie się zarodka ?? fakt faktem nie przyuważyłam żebym miała śluz płodny ale niby po poronieniu różnie to potem z tym bywa mimo że biorę olej z wiesiołka. Mam tak od jakichś 3 dni, czasem jajnik mnie zakuje
    Nie chcę się z góry nastawiać na ciążę, bo nie chcę też kolejnego rozczarowania.
    W poprzedniej ciąży miałam też ból piersi tydzień po owulacji a teraz narazie nic
    Czy któraś z Was też tak miała ? nie wiem co myśleć.

Ból podbrzusza jest identyczny jak w poprzedniej ciąży ale to dopiero 17 dc ??

Dodam też że temperaturę też mierzę ale ostatnimi czasy różnie kładę się spać wiec raz mierzę ją o 7 a raz o 10 więc tym się nie sugeruję

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ