X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie ból podbrzusza w 17 dc ?
Odpowiedz

ból podbrzusza w 17 dc ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Mamusie, przyszłe Mamusie
    Straciłam swoje maleństwo w 6 tc miesiąc po tym czyli w 10 tc dopiero się o tym dowiedziałam i parę dni później miałam zabieg łyżeczkowania. Mimo tego co przeżyłam psychicznie (fizycznie nie było źle) nie tracę nadziei i dążę do tego by zostać mamą.
    Pierwszy cykl po zabiegu trwał aż 49 dni, wtedy upragniona miesiączka (lekarz dał nam zielone światełko po pierwszej @) Nie zauważyłam czy miałam ovu czy też nie, wcześniej wyczuwałam to po śluzie
    8 lutego miałam 1 dc dziś natomiast mija 16 dc powiedzcie mi proszę czy objawy typu ból podbrzusza (miałam identyczny w 1 ciąży) zwykle wieczorem, uczucie osłabienia, nawet podobne do przeziębienia może oznaczać zagnieżdzanie się zarodka ?? fakt faktem nie przyuważyłam żebym miała śluz płodny ale niby po poronieniu różnie to potem z tym bywa mimo że biorę olej z wiesiołka. Mam tak od jakichś 3 dni, czasem jajnik mnie zakuje
    Nie chcę się z góry nastawiać na ciążę, bo nie chcę też kolejnego rozczarowania.
    W poprzedniej ciąży miałam też ból piersi tydzień po owulacji a teraz narazie nic
    Czy któraś z Was też tak miała ? nie wiem co myśleć.

Ból podbrzusza jest identyczny jak w poprzedniej ciąży ale to dopiero 17 dc ??

Dodam też że temperaturę też mierzę ale ostatnimi czasy różnie kładę się spać wiec raz mierzę ją o 7 a raz o 10 więc tym się nie sugeruję

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ