Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie ból podbrzusza w 17 dc ?
Odpowiedz

ból podbrzusza w 17 dc ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Mamusie, przyszłe Mamusie
    Straciłam swoje maleństwo w 6 tc miesiąc po tym czyli w 10 tc dopiero się o tym dowiedziałam i parę dni później miałam zabieg łyżeczkowania. Mimo tego co przeżyłam psychicznie (fizycznie nie było źle) nie tracę nadziei i dążę do tego by zostać mamą.
    Pierwszy cykl po zabiegu trwał aż 49 dni, wtedy upragniona miesiączka (lekarz dał nam zielone światełko po pierwszej @) Nie zauważyłam czy miałam ovu czy też nie, wcześniej wyczuwałam to po śluzie
    8 lutego miałam 1 dc dziś natomiast mija 16 dc powiedzcie mi proszę czy objawy typu ból podbrzusza (miałam identyczny w 1 ciąży) zwykle wieczorem, uczucie osłabienia, nawet podobne do przeziębienia może oznaczać zagnieżdzanie się zarodka ?? fakt faktem nie przyuważyłam żebym miała śluz płodny ale niby po poronieniu różnie to potem z tym bywa mimo że biorę olej z wiesiołka. Mam tak od jakichś 3 dni, czasem jajnik mnie zakuje
    Nie chcę się z góry nastawiać na ciążę, bo nie chcę też kolejnego rozczarowania.
    W poprzedniej ciąży miałam też ból piersi tydzień po owulacji a teraz narazie nic
    Czy któraś z Was też tak miała ? nie wiem co myśleć.

Ból podbrzusza jest identyczny jak w poprzedniej ciąży ale to dopiero 17 dc ??

Dodam też że temperaturę też mierzę ale ostatnimi czasy różnie kładę się spać wiec raz mierzę ją o 7 a raz o 10 więc tym się nie sugeruję

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ