X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Bóle piersi
Odpowiedz

Bóle piersi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Luna_Luna Koleżanka

Wysłany: 19 stycznia 2023, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Chciałabym się dowiedzieć czy któraś z Was miała może bóle piersi od razu po owulacji, które minęły w dniu spodziewanej @ po czym @ się nie pojawiła i cykl okazał się szczęśliwy?

• Madeline Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2023, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Podpinam się pod wątek! To mój pierwszy cykl starań (oraz dokładnego notowania objawów) i od owulacji najpierw bolały mnie sutki, potem piersi, aż do dzisiaj. Co nigdy mi się wcześniej nie zdarzyło. Zastanawiam się,czy może być od zwiększonej ilości seksu, że hormony ruszyły 😄

Jestem chyba 9dpo, przy regularnym cyklu 26dniowym, chociaż ten akurat mi się raczej wydłuża przez wyjazd, więc czekam z niecierpliwością co dalej... 🤪

Luna_Luna - jak to u Ciebie sytuacja się rozwija?

preg.png

06.07 7,86cm (13+6 OM)
    26.06 💙 chłopak, 7,00 cm, 12+3 wg OM ,13+1 wg USG
    26.05 słychać ❤️, 1,75cm. 8+1
    10.05 1sze USG - bije ♥️ 3,2mm, 6.tc
  • Kinpec Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2023, 01:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.

Mnie pobolewaly piersi w okresie owulacji i tuż przed miesiączka, a w momencie kiedy dostałam przestawało.

Teraz ból nie mija i dziś dowiedziałam się ze beta urosła o 168% ❤️

Trzymam kciuki żeby u Was tez tak było.

P.s. Piersi nadal tkliwe :)

Madeline lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ