X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Bóle podbrzusza
Odpowiedz

Bóle podbrzusza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • natkac3321 Debiutantka

Wysłany: 26 grudnia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Staram się o dziecko ponad 2 lata. Dzisiaj jest mój 24 dc (cykle ok 28dni) jednak gdzies od 18 dc towarzyszy mi ból podbrzusza. Na poczatku był on silny a z czasem coraz mniejszy, jednak nadal jest. Czy to może być ciąża? Na test jeszcze za wcześnie a mam brać leki które mogą zaszkodzić dziecku więc się z nimi wstrzymuję i nie wiem czy są szanse aby test dał miarodajny wynik tak wczesnie? Proszę o porady

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2015, 17:17

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ