X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie brak objawów a jednak ciąża
Odpowiedz

brak objawów a jednak ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • czarnulka26 Nowa

Wysłany: 22 września 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak bardzo chciałabym aby wkońcu się udało, wsłuchuję się w swoje ciało i nie widzę nic co mogłoby świadczyć o tym, że wreszcie się udało.
    Czy któraś z Was była w ciąży a nie dostrzegła żadnych wczesnych objawów?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana każde ciało jest inne :) ja oprócz bólów sutków i żył na moich piersiach nie miałam żadnych objawów. Chociaż na początku myślałam ze to przez pregnyl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 11:52

• Viola999 Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przy pierwszej ciązy dowiedziałam się w drugim msc:):)
    Jak mnie od fajek odrzuciłO:)
    A na poczatku nic zupełnie, nawet miałam jako tako miesiączkę.. ale myslałam ze skąpa to nic;) ale była;)
    A tu bach za jakiś czas dwie kreski:)

• Coccolina Ekspertka

Wysłany: 22 września 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My staralismy sie z arsenalem lekow, dostalismy termin 6 miesiecy zeby sie udalo ... Po 5 cyklach odpuscilam, pogodzilam sie z sytuacja, a tu bach! W ostatnim cyklu na 1 tylko tabletce clo sie udalo, reszta mi sie pokonczyla i juz nie bralam. Okres sie nie pojawil na nastepny dzien test i dwie tluste krechy! A dwa dni wczesniej ostro popilam :) Szok. Zero objawow, jak nie bylam w ciazy to mialam wszystkie! Brak objawow jest objawem :) Teraz pewnie tez tak jest :) Jutro znowu testuje, prosze trzymac kciuki!

85993e3kq2qy7eit.png
    f2wl3e5ey3ftig7q.png
  • czarnulka26 Nowa

Wysłany: 22 września 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coccolina trzymam i zyczę pozytywnego wyniku :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ