X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Brak okresu, testy negatywne, co dalej?
Odpowiedz

Brak okresu, testy negatywne, co dalej?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Olelka Koleżanka

Wysłany: 12 października 2018, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Byłam w tym cyklu na monitoringu, we wtorek powinnam dostać @,ale dalej nie ma. Testy negatywne. Podejrzewam, że może jednak był to cykl bezowulacyjny, bo nie byłam sprawdzić po owulacji czy pęcherzyk pękł. Czy powinnam się zgłosić do ginekologa na wywołanie okresu czy sam przyjdzie tylko później? Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji i nie wiem szczerze mówiąc co zrobić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2018, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam ten sam problem, ale czytałam że są przypadki, gdzie testy wychodzą pozytywne dopiero jakimś tygodniu od spodziewanej @. Nie wiem co mam o tym myśleć

• JagnaaJankowskaa Znajoma

Wysłany: 18 grudnia 2018, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelika:) wrote:
    Mam ten sam problem, ale czytałam że są przypadki, gdzie testy wychodzą pozytywne dopiero jakimś tygodniu od spodziewanej @. Nie wiem co mam o tym myśleć

Najlepiej betę. Wszystko będzie jasne.

Problem męski: Oligoasthenozoospermia wrzesien2018.

Oligoasthenoteratospermia grudzień2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2021, 17:32

• Bożena1511 Nowa

Wysłany: 27 grudnia 2018, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to samo testy negatywne @brak

• Tele...79 Ekspertka

Wysłany: 27 grudnia 2018, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domowe testy nie zawsze pokazują prawdę, jeśli ktoś jest po terminie spodziewanej @ to najlepiej iść do laboratorium zrobić betaHCG.

31 cykl starań, listopad 2017- CB, Styczeń 2018- PJP Euthyrox.
    HBS+ Niskie AMH
    Krótkie cykle ok.24-26dni.
    w sierpniu 2018 laparo,histero i HSG
    Wiek 40lat.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2021, 17:33

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ