Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie brak pęcherzyka przy 33 tys bety hcg
Odpowiedz

brak pęcherzyka przy 33 tys bety hcg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ille Debiutantka

Wysłany: 8 lutego 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy to jest możliwe? Beta ładnie wzrasta, a nie widać pecherzyka ciazowego na usg. Czy to pozamaciczna? Przy tak wysokiej becie?

• Maleczka Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ille a który to byłby tydzień ciąży? U mnie była beta 1200, 5-6 tyd.brak pęcherzyka i niestety cp:(. A co gin. na to? Bo ja dostałam od razu skierowanie do szpitala....pojawił się płyn w jajowodzie.

f2w3rjjg8hesuicn.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bete masz wysoka? daj znac czy wszystko w porzadku

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ