X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie brak pęcherzyka przy 33 tys bety hcg
Odpowiedz

brak pęcherzyka przy 33 tys bety hcg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ille Debiutantka

Wysłany: 8 lutego 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy to jest możliwe? Beta ładnie wzrasta, a nie widać pecherzyka ciazowego na usg. Czy to pozamaciczna? Przy tak wysokiej becie?

• Maleczka Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ille a który to byłby tydzień ciąży? U mnie była beta 1200, 5-6 tyd.brak pęcherzyka i niestety cp:(. A co gin. na to? Bo ja dostałam od razu skierowanie do szpitala....pojawił się płyn w jajowodzie.

f2w3rjjg8hesuicn.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bete masz wysoka? daj znac czy wszystko w porzadku

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ