Brązowe plamienia zamiast okresu!
-
nick nieaktualnyWitam! Czy ktoras z Was tak miała kiedykolwiek, że zamiast okresu dokładnie 15dpo pojawilo się brązowe bardzo skąpe plamienie, a okresu jak nie ma tak nie ma. Myslałam, ze jest to moze implantacja zarodka i dwa dni po ustatniu plamienia zrobiłam test ale negatywny:(
-
Miałam dokładnie tak samo w ubiegłym cyklu. Lekkie plamienie, które ustąpiło, a ciąży brak. Poszłam do ginekologa, który kazał mi iść na betę (betaHCG). Wyszło, że nie jestem w ciąży, wiec przepisana mi została luteina podjęzykowo. Po 5 dniach brania lutki miał się pojawić okres (do kolejnych 5 dni). Poszłam w 7 dniu do gin, zgadała mnie i okazało się, że to plamienie które miałam było okresem (widocznie endometrium było bardzo cienkie i nie miało się co złuszczać). Na badaniu usg widoczny był pęcherzyk z jajeczkiem, więc luteiną przesunęłam sobie okres.
-
Mam na wykresie bardzo wysoka temperaturę. - natomiast dzisiaj w łazience zauważyłam brązowe plamienie ,co ciekawe jednorazowo bo tylko koło godziny 16:00.Teraz już nic takiego u mnie nie występuje .Dziwi mnie to bo słyszałam,ze temperatura spada przed okresem ,a moja utrzymuje sie na jednym poziomie 37stopni.Nie wiem jak mam to rozumieć?Mial ktoś coś podobnego ?
Justine M lubi tę wiadomość
-