Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Brązowe plamienia zamiast okresu!
Odpowiedz

Brązowe plamienia zamiast okresu!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Czy ktoras z Was tak miała kiedykolwiek, że zamiast okresu dokładnie 15dpo pojawilo się brązowe bardzo skąpe plamienie, a okresu jak nie ma tak nie ma. Myslałam, ze jest to moze implantacja zarodka i dwa dni po ustatniu plamienia zrobiłam test ale negatywny:(

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam dokładnie tak samo w ubiegłym cyklu. Lekkie plamienie, które ustąpiło, a ciąży brak. Poszłam do ginekologa, który kazał mi iść na betę (betaHCG). Wyszło, że nie jestem w ciąży, wiec przepisana mi została luteina podjęzykowo. Po 5 dniach brania lutki miał się pojawić okres (do kolejnych 5 dni). Poszłam w 7 dniu do gin, zgadała mnie i okazało się, że to plamienie które miałam było okresem (widocznie endometrium było bardzo cienkie i nie miało się co złuszczać). Na badaniu usg widoczny był pęcherzyk z jajeczkiem, więc luteiną przesunęłam sobie okres.

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Teresa11 Nowa

Wysłany: 17 września 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam na wykresie bardzo wysoka temperaturę. - natomiast dzisiaj w łazience zauważyłam brązowe plamienie ,co ciekawe jednorazowo bo tylko koło godziny 16:00.Teraz już nic takiego u mnie nie występuje .Dziwi mnie to bo słyszałam,ze temperatura spada przed okresem ,a moja utrzymuje sie na jednym poziomie 37stopni.Nie wiem jak mam to rozumieć?Mial ktoś coś podobnego ?

Justine M lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ