Brązowy śluz od 10 dpo
-
Dziewczyny od około 10 dpo mam brązowy śluz raz mniej raz więcej … okres za 5 dni a ja już mam bóle miesiączkowe , krzyża nie do zniesienia. Lekarz kazał brać luteinę i odpoczywać . Czy tak długo może trwać implantacją ? Czy raczej to jakieś zaburzenia . Jutro idę na bete … test jeden pokazał słabo pozytywnie drugi wcale …
-
Hej, podbijamy temat. Znacie jakieś wiarygodne źródła informacji w temacie brązowego śluzu przed miesiączką?
Dla mnie jest to taka normalka (jeszcze przed staraniami), że nie wiedziałam,że może to być oznaką jakiś zaburzeń (!)
Moja gin nie zwróciła na to szczególnie uwagi,mimo że wiedziała że się staram i zależy mi na czasie.
Próbuje dietą ogarnąć Wit.E (nasiona dyni, soczewica,itd.), ktorą się poleca uzupełnić by podnieść progesteron, Ale może to za mało (?) -
JaMiNi wrote:Ale śluz czy plamienie? Ile dni przed miesiączka ?
2-3 dni przed 🐒. -
To i ja zapytam o brązowe plamienia przed miesiączką, tylko u mnie nie przed każdą ale częściej niż mniej 😅 i też tak od 3-4 dni przed się zaczynają. Czy to może być od niskiego progesteronu? Lekarz nie zwrócił na to uwagi ale mam zamiar go o to docisnąć we wtorek na wizycie. Ciekawe co mi powie. 🤔
A no i u mnie miesiączka trwa ok 10dni w czym 4 ostatnie dni to lekkie plamienia. Ma ktoś tak i dlaczego tak się dzieje? -