X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ciągle to samo__ nic
Odpowiedz

Ciągle to samo__ nic

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Laik Nowa

Wysłany: 14 listopada 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam staram sie o ciąże (może nawet bardziej ja chce niż mąż?) od paździenika piję infolik wczesniej byłam przez 2 miesiące na tabletkach mam policyctyczne jajniki, przez te dwa miesiące było ok teraz wyliczyłam sobie owulację i już cieszyłam się że może się udało a tu zonk 4 dni wcześniej dostałam okres __ czasem mam dość

Nowa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A prowadzisz wykres temperatury, albo robiłaś testy owulacyjne? Jak wyliczyłaś owulację?Może owulacja była w tym cyklu wcześniej i stąd takie przesunięcie. Nie mam policystycznych jajników i też jakoś nie zachodzę.. Jak się uspokoi sytuacja z zębem u męża to zrobi badanie nasienia.

• dancerina Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też mówili nie mierz temperatury i tak dalej ale nie potrafię przedtac o tym myśleć i sie nie poddaje

2x1nxuun3b4lqpi4.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ