X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ciałko żółte 20 dzien cyklu
Odpowiedz

Ciałko żółte 20 dzien cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Claudusia Nowa

Wysłany: 29 września 2021, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) mialam dzisiaj usg dopochwowe w 20 dniu cyklu (cykle mam 29-31 dniowe).
    USG Zrobiłam po kilku miesiącach bezowocnych starań. Doktor powiedziała że owulacja w tym miesiącu napewno była i narazie jest widoczne ciałko żółte. Czy myślicie ze w tym cyklu jest jeszcze szansa na ciążę? Dziękuję :*

• golonat Autorytet

Wysłany: 29 września 2021, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli uprawiałaś seks w okolicach owulacji to jest ;)

Claudusia lubi tę wiadomość

• Patisonek 25 Autorytet

Wysłany: 7 października 2021, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudusia wrote:
    Cześć dziewczyny :) mialam dzisiaj usg dopochwowe w 20 dniu cyklu (cykle mam 29-31 dniowe).
    USG Zrobiłam po kilku miesiącach bezowocnych starań. Doktor powiedziała że owulacja w tym miesiącu napewno była i narazie jest widoczne ciałko żółte. Czy myślicie ze w tym cyklu jest jeszcze szansa na ciążę? Dziękuję :*

Jeżeli staraliście się kolo owulacji to są duże szanse. Daj znać czy się udało. Trzymam kciuki

Starania od 2021
    🖤Poronienia nawykowe 🖤
    💔01.2022 /12.2022 /10.2023 💔

👱‍♀️35 L 👨36 L 🐕

8 IUI ❌️

Zmiana lekarza 11.2024
    ➡️2025 IVF MZ
    Kwalifikacja 23.01 ✅️
    Rozpisanie stymulacji 31.03✅️
    Start stymulacji 4.04🍀
    (Mensinorm150 jm, Puergon 50jm, Orgalutran 0.25 mg)
    Zivafert 5000j.m x2
    1 podgląd 09.04 🥚2 podgląd 11.04🥚3 podgląd 14.04
    Punkcja 16.04, pobrano 3🥚
    Mamy ❄️ 4.3.3

transfer 15.07🤰🏼
    15.08 7+1 tc,CRL 5mm ❤️110/min,GS 2 cm, YS 4mm
    29.08 9tc+1d CRL 2.20 cm
    10.09 10+6tc CRL 3.76 cm
    Sanco niskie ryzyka Niunia 🩷
    23.09 prenatalne 12+5tc 6.45 cm🐭
    01.10 13+6tc CRL 8.23 cm 🐇
    18.11 połówkowe 393g córeczki 🩷
    3.12 576 g myszki 🐭🩷
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ