X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ciałko żółte 20 dzien cyklu
Odpowiedz

Ciałko żółte 20 dzien cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Claudusia Nowa

Wysłany: 29 września 2021, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) mialam dzisiaj usg dopochwowe w 20 dniu cyklu (cykle mam 29-31 dniowe).
    USG Zrobiłam po kilku miesiącach bezowocnych starań. Doktor powiedziała że owulacja w tym miesiącu napewno była i narazie jest widoczne ciałko żółte. Czy myślicie ze w tym cyklu jest jeszcze szansa na ciążę? Dziękuję :*

• golonat Autorytet

Wysłany: 29 września 2021, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli uprawiałaś seks w okolicach owulacji to jest ;)

Claudusia lubi tę wiadomość

• Patisonek 25 Autorytet

Wysłany: 7 października 2021, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudusia wrote:
    Cześć dziewczyny :) mialam dzisiaj usg dopochwowe w 20 dniu cyklu (cykle mam 29-31 dniowe).
    USG Zrobiłam po kilku miesiącach bezowocnych starań. Doktor powiedziała że owulacja w tym miesiącu napewno była i narazie jest widoczne ciałko żółte. Czy myślicie ze w tym cyklu jest jeszcze szansa na ciążę? Dziękuję :*

Jeżeli staraliście się kolo owulacji to są duże szanse. Daj znać czy się udało. Trzymam kciuki

Starania od 2021
    🖤Poronienia nawykowe 🖤
    💔01.2022 /12.2022 /10.2023 💔

👱‍♀️35 L 👨36 L 🐕

8 IUI ❌️

Zmiana lekarza 11.2024
    ➡️2025 IVF MZ
    Kwalifikacja 23.01 ✅️
    Rozpisanie stymulacji 31.03✅️
    Start stymulacji 4.04🍀
    (Mensinorm150 jm, Puergon 50jm, Orgalutran 0.25 mg)
    Zivafert 5000j.m x2
    1 podgląd 09.04 🥚2 podgląd 11.04🥚3 podgląd 14.04
    Punkcja 16.04, pobrano 3🥚
    Mamy ❄️ 4.3.3

transfer 15.07🤰🏼
    15.08 7+1 tc,CRL 5mm ❤️110/min,GS 2 cm, YS 4mm
    29.08 9tc+1d CRL 2.20 cm
    10.09 10+6tc CRL 3.76 cm
    Sanco niskie ryzyka Niunia 🩷
    23.09 prenatalne 12+5tc 6.45 cm🐭
    01.10 13+6tc CRL 8.23 cm 🐇
    18.11 połówkowe
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ