X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ciałko żółte 20 dzien cyklu
Odpowiedz

Ciałko żółte 20 dzien cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Claudusia Nowa

Wysłany: 29 września 2021, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) mialam dzisiaj usg dopochwowe w 20 dniu cyklu (cykle mam 29-31 dniowe).
    USG Zrobiłam po kilku miesiącach bezowocnych starań. Doktor powiedziała że owulacja w tym miesiącu napewno była i narazie jest widoczne ciałko żółte. Czy myślicie ze w tym cyklu jest jeszcze szansa na ciążę? Dziękuję :*

• golonat Autorytet

Wysłany: 29 września 2021, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli uprawiałaś seks w okolicach owulacji to jest ;)

Claudusia lubi tę wiadomość

• Patisonek 25 Autorytet

Wysłany: 7 października 2021, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudusia wrote:
    Cześć dziewczyny :) mialam dzisiaj usg dopochwowe w 20 dniu cyklu (cykle mam 29-31 dniowe).
    USG Zrobiłam po kilku miesiącach bezowocnych starań. Doktor powiedziała że owulacja w tym miesiącu napewno była i narazie jest widoczne ciałko żółte. Czy myślicie ze w tym cyklu jest jeszcze szansa na ciążę? Dziękuję :*

Jeżeli staraliście się kolo owulacji to są duże szanse. Daj znać czy się udało. Trzymam kciuki

Starania od 2021
    🖤Poronienia nawykowe 🖤
    💔01.2022 /12.2022 /10.2023 💔

👱‍♀️35 L 👨36 L 🐕

8 IUI ❌️

Zmiana lekarza 11.2024
    ➡️2025 IVF MZ
    Kwalifikacja 23.01 ✅️
    Rozpisanie stymulacji 31.03✅️
    Start stymulacji 4.04🍀
    (Mensinorm150 jm, Puergon 50jm, Orgalutran 0.25 mg)
    Zivafert 5000j.m x2
    1 podgląd 09.04 🥚2 podgląd 11.04🥚3 podgląd 14.04
    Punkcja 16.04, pobrano 3🥚
    Mamy ❄️ 4.3.3

transfer 15.07🤰🏼
    15.08 7+1 tc,CRL 5mm ❤️110/min,GS 2 cm, YS 4mm
    29.08 9tc+1d CRL 2.20 cm 🐻
    10.09 10+6tc CRL 3.76 cm 🐼
    Sanco⏳️
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ