X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ciąża, a bol jak na miesiączka!
Odpowiedz

Ciąża, a bol jak na miesiączka!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sandtasz Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2018, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdziła dziś ciaza dwoma testami, @ nie przyszła, ale bol na okres silny! Mam się martwić?

"Nienarodzone dziecko nie umiera, ono po prostu wybiera inna datę przyjścia na świat..."
    Aniołek [*] 8tc - 9.01.2019 - poronienie samoistne

0e2f73061a3d0019b2229a038edbc8f0.png
  • werka93 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje!
    Nie masz się czym martwić, wiele dziewczyn odczuwa bóle podobne do menstruacyjnych w początkowych tygodniach ciąży :)
    Sama też tak miałam, a obecnie jestem w 28 tygodniu i ciaza przebiega prawidłowo :)

qb3c9vvjanos7puq.png
    ckaidqk3a2bynsca.png
  • JaSzczurek Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierwsze trzy dni (dokładnie od dnia kiedy powinnam dostać okres) miałam typowe bóle okresowe, tylko bez krwi. Dziś 10t2d :)

zi13flw1mwerwam8.png
    💙 19/07/19 (42+0) 3625g, 50 cm <3
    💗 6/02/21 (39+5) 3710g, 49 cm <3
    💙 14/08/22 (39+5) 4070g, 53 cm <3
  • axie92 Ekspertka

Wysłany: 30 grudnia 2018, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JaSzczurek wrote:
    Ja pierwsze trzy dni (dokładnie od dnia kiedy powinnam dostać okres) miałam typowe bóle okresowe, tylko bez krwi. Dziś 10t2d :)

Czytam forum, bo u mnie dzisiaj termin @, a właśnie pobolewa mnie brzuch. Słabiej jak na @, ale jednak. Myślałam, że nie wyszło, ale w takim razie mam jeszcze nadzieję :)

xx4wxzdvt9quz2vg.png

ojxeroeq320a4lee.png
  • Malgonia Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie od wczoraj boli brzuch w okolicach macicznych. Rzeklabym, ze ten bol jest dobrze rokujacy gdyby nie to, ze chyba ciut za szybko się pojawił, temperatura jest dupiata i cycki nawet nie drgnęły. No, ale nadzieja umiera ostatnia.

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • axie92 Ekspertka

Wysłany: 1 stycznia 2019, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia wrote:
    Mnie od wczoraj boli brzuch w okolicach macicznych. Rzeklabym, ze ten bol jest dobrze rokujacy gdyby nie to, ze chyba ciut za szybko się pojawił, temperatura jest dupiata i cycki nawet nie drgnęły. No, ale nadzieja umiera ostatnia.
    Mnie kilka dni przed terminem miesiączki zaczął boleć brzuch. Piersi w ogóle nie bolały, teraz lekko bolą jedynie. Wczoraj (14dpo) zrobiłam test. Dwie kreski :)

iwonexxx lubi tę wiadomość

xx4wxzdvt9quz2vg.png

ojxeroeq320a4lee.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ