X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ciąża, a bol jak na miesiączka!
Odpowiedz

Ciąża, a bol jak na miesiączka!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sandtasz Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2018, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdziła dziś ciaza dwoma testami, @ nie przyszła, ale bol na okres silny! Mam się martwić?

"Nienarodzone dziecko nie umiera, ono po prostu wybiera inna datę przyjścia na świat..."
    Aniołek [*] 8tc - 9.01.2019 - poronienie samoistne

0e2f73061a3d0019b2229a038edbc8f0.png
  • werka93 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje!
    Nie masz się czym martwić, wiele dziewczyn odczuwa bóle podobne do menstruacyjnych w początkowych tygodniach ciąży :)
    Sama też tak miałam, a obecnie jestem w 28 tygodniu i ciaza przebiega prawidłowo :)

qb3c9vvjanos7puq.png
    ckaidqk3a2bynsca.png
  • JaSzczurek Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierwsze trzy dni (dokładnie od dnia kiedy powinnam dostać okres) miałam typowe bóle okresowe, tylko bez krwi. Dziś 10t2d :)

zi13flw1mwerwam8.png
    💙 19/07/19 (42+0) 3625g, 50 cm <3
    💗 6/02/21 (39+5) 3710g, 49 cm <3
    💙 14/08/22 (39+5) 4070g, 53 cm <3
  • axie92 Ekspertka

Wysłany: 30 grudnia 2018, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JaSzczurek wrote:
    Ja pierwsze trzy dni (dokładnie od dnia kiedy powinnam dostać okres) miałam typowe bóle okresowe, tylko bez krwi. Dziś 10t2d :)

Czytam forum, bo u mnie dzisiaj termin @, a właśnie pobolewa mnie brzuch. Słabiej jak na @, ale jednak. Myślałam, że nie wyszło, ale w takim razie mam jeszcze nadzieję :)

xx4wxzdvt9quz2vg.png

ojxeroeq320a4lee.png
  • Malgonia Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie od wczoraj boli brzuch w okolicach macicznych. Rzeklabym, ze ten bol jest dobrze rokujacy gdyby nie to, ze chyba ciut za szybko się pojawił, temperatura jest dupiata i cycki nawet nie drgnęły. No, ale nadzieja umiera ostatnia.

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • axie92 Ekspertka

Wysłany: 1 stycznia 2019, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia wrote:
    Mnie od wczoraj boli brzuch w okolicach macicznych. Rzeklabym, ze ten bol jest dobrze rokujacy gdyby nie to, ze chyba ciut za szybko się pojawił, temperatura jest dupiata i cycki nawet nie drgnęły. No, ale nadzieja umiera ostatnia.
    Mnie kilka dni przed terminem miesiączki zaczął boleć brzuch. Piersi w ogóle nie bolały, teraz lekko bolą jedynie. Wczoraj (14dpo) zrobiłam test. Dwie kreski :)

iwonexxx lubi tę wiadomość

xx4wxzdvt9quz2vg.png

ojxeroeq320a4lee.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ