X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ciąża czy nie?
Odpowiedz

Ciąża czy nie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aleksandra1992 Nowa

Wysłany: 4 grudnia 2017, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ostatnia miesiaczke mialam 13 listopada staramy sie o 2 dziecko kochalismy sie w dni plodne dzis mija 7 dzien od owulacji a jajniki bola mnie tak jak na miesiaczke czy mozliwe jest ze wlasnie sie zagniezdza zarodek ? czy ktoras z was miala takie objawy

Aleksandra1992
  • Aleksandra1992 Nowa

Wysłany: 4 grudnia 2017, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodam ze w 1 planowana ciaze zaszlam za 1 razem od momentu planowania i tez mialam taki dziwny bol podbrzusza i uciskaly mnie spodnie

Aleksandra1992
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedynie beta potwierdzi ciążę lub test w czasie spodziewanej @ a ból jajników jest spowodowany pracą ciałka żółtego.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Aleksandra1992 Nowa

Wysłany: 4 grudnia 2017, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tylko nigdy nie mialam takiego bolu zawsze mnie bolaly jajniki w dzien owulacji ale nigdy 7 dni z rzedu po owulacji

Aleksandra1992
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ