X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ciąża czy nie?
Odpowiedz

Ciąża czy nie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aleksandra1992 Nowa

Wysłany: 4 grudnia 2017, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ostatnia miesiaczke mialam 13 listopada staramy sie o 2 dziecko kochalismy sie w dni plodne dzis mija 7 dzien od owulacji a jajniki bola mnie tak jak na miesiaczke czy mozliwe jest ze wlasnie sie zagniezdza zarodek ? czy ktoras z was miala takie objawy

Aleksandra1992
  • Aleksandra1992 Nowa

Wysłany: 4 grudnia 2017, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodam ze w 1 planowana ciaze zaszlam za 1 razem od momentu planowania i tez mialam taki dziwny bol podbrzusza i uciskaly mnie spodnie

Aleksandra1992
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedynie beta potwierdzi ciążę lub test w czasie spodziewanej @ a ból jajników jest spowodowany pracą ciałka żółtego.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Aleksandra1992 Nowa

Wysłany: 4 grudnia 2017, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tylko nigdy nie mialam takiego bolu zawsze mnie bolaly jajniki w dzien owulacji ale nigdy 7 dni z rzedu po owulacji

Aleksandra1992
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ