X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ciąża czy nie ciążą
Odpowiedz

Ciąża czy nie ciążą

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • bella2804 Nowa

Wysłany: 11 czerwca 2018, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co może oznaczać ta druga blada kreska spoczatku było ja widać pod światło tylko A potem już normalnie lekki odcień. Chciałam zrobić na płasko zdjęcie ale nie było widać na zdjęciu niż w rzeczywistości. Robiłam miesiąc temu test i były negatywne i nie widać było żadnej kreski pod światło nawet. A dzisiaj jest i nie wiem czy odczytać wynik jako pozytywny czy negatywny jutro powinnam mieć @.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 20:08

• terka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2018, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella2804 wrote:
    Co może oznaczać ta druga blada kreska spoczatku było ja widać pod światło tylko A potem już normalnie lekki odcień. Chciałam zrobić na płasko zdjęcie ale nie było widać na zdjęciu niż w rzeczywistości. Robiłam miesiąc temu test i były negatywne i nie widać było żadnej kreski pod światło nawet. A dzisiaj jest i nie wiem czy odczytać wynik jako pozytywny czy negatywny jutro powinnam mieć @.

A po jakim czasie widziałaś ta kreskę?
    Jesli w ciągu 3-5 minut to gratulacje ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ