SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ciąża czy nie ciążą
Odpowiedz

Ciąża czy nie ciążą

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • bella2804 Nowa

Wysłany: 11 czerwca 2018, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co może oznaczać ta druga blada kreska spoczatku było ja widać pod światło tylko A potem już normalnie lekki odcień. Chciałam zrobić na płasko zdjęcie ale nie było widać na zdjęciu niż w rzeczywistości. Robiłam miesiąc temu test i były negatywne i nie widać było żadnej kreski pod światło nawet. A dzisiaj jest i nie wiem czy odczytać wynik jako pozytywny czy negatywny jutro powinnam mieć @.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 20:08

• terka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2018, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella2804 wrote:
    Co może oznaczać ta druga blada kreska spoczatku było ja widać pod światło tylko A potem już normalnie lekki odcień. Chciałam zrobić na płasko zdjęcie ale nie było widać na zdjęciu niż w rzeczywistości. Robiłam miesiąc temu test i były negatywne i nie widać było żadnej kreski pod światło nawet. A dzisiaj jest i nie wiem czy odczytać wynik jako pozytywny czy negatywny jutro powinnam mieć @.

A po jakim czasie widziałaś ta kreskę?
    Jesli w ciągu 3-5 minut to gratulacje ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ