Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ciąża czy nie ciążą
Odpowiedz

Ciąża czy nie ciążą

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • bella2804 Nowa

Wysłany: 11 czerwca 2018, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co może oznaczać ta druga blada kreska spoczatku było ja widać pod światło tylko A potem już normalnie lekki odcień. Chciałam zrobić na płasko zdjęcie ale nie było widać na zdjęciu niż w rzeczywistości. Robiłam miesiąc temu test i były negatywne i nie widać było żadnej kreski pod światło nawet. A dzisiaj jest i nie wiem czy odczytać wynik jako pozytywny czy negatywny jutro powinnam mieć @.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 20:08

• terka Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2018, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella2804 wrote:
    Co może oznaczać ta druga blada kreska spoczatku było ja widać pod światło tylko A potem już normalnie lekki odcień. Chciałam zrobić na płasko zdjęcie ale nie było widać na zdjęciu niż w rzeczywistości. Robiłam miesiąc temu test i były negatywne i nie widać było żadnej kreski pod światło nawet. A dzisiaj jest i nie wiem czy odczytać wynik jako pozytywny czy negatywny jutro powinnam mieć @.

A po jakim czasie widziałaś ta kreskę?
    Jesli w ciągu 3-5 minut to gratulacje ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ