X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ciąża po nagłym odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych
Odpowiedz

Ciąża po nagłym odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jvvliett Ekspertka

Wysłany: 8 czerwca 2024, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odstawiłam tabletki anty po 10 dniach bo mi bardzo nie służyły. Po 6 dniach wystąpiło krwawienie a 2 dnia krwawienia współżyłam bez zabezpieczenia. Czy w takim wypadku możliwe jest zajście w ciążę ? Czy owulacja mogła wystąpić tak od razu po paru dniach ?

• M93 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2024, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że nikt Ci tego nie powie. To jak wróżenie z fusów.
    Ale szczerze mówiąc wydaje mi się to wątpliwe

Jvvliett lubi tę wiadomość

👩🏼1993
    🧑🏻‍🦱1987

(2cs)
    👧🏼2020

(15cs)
    CZEKAMY NA DZIEWCZYNKĘ 😋

preg.png

PCOS.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ