X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ciąża po nagłym odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych
Odpowiedz

Ciąża po nagłym odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jvvliett Ekspertka

Wysłany: 8 czerwca 2024, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odstawiłam tabletki anty po 10 dniach bo mi bardzo nie służyły. Po 6 dniach wystąpiło krwawienie a 2 dnia krwawienia współżyłam bez zabezpieczenia. Czy w takim wypadku możliwe jest zajście w ciążę ? Czy owulacja mogła wystąpić tak od razu po paru dniach ?

• M93 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2024, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że nikt Ci tego nie powie. To jak wróżenie z fusów.
    Ale szczerze mówiąc wydaje mi się to wątpliwe

Jvvliett lubi tę wiadomość

👩🏼1993
    🧑🏻‍🦱1987

(2cs)
    👧🏼2020

(15cs)
    CZEKAMY NA DZIEWCZYNKĘ 😋

preg.png

PCOS.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ