X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ciąża po nagłym odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych
Odpowiedz

Ciąża po nagłym odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jvvliett Ekspertka

Wysłany: 8 czerwca, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odstawiłam tabletki anty po 10 dniach bo mi bardzo nie służyły. Po 6 dniach wystąpiło krwawienie a 2 dnia krwawienia współżyłam bez zabezpieczenia. Czy w takim wypadku możliwe jest zajście w ciążę ? Czy owulacja mogła wystąpić tak od razu po paru dniach ?

• M93 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że nikt Ci tego nie powie. To jak wróżenie z fusów.
    Ale szczerze mówiąc wydaje mi się to wątpliwe

Jvvliett lubi tę wiadomość

👩🏼1993
    🧑🏻‍🦱1987

(2cs)
    👧🏼2020

(12cs)
    ⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔

CDN 😎😂

PCOS.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ