Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Anna_bella wrote:Cienie z dzisiaj, chyba jednak to nie zwidy, ale czuję się jakby to był sen .
Dodaje informację o cyklu : 12 dpo, 30 dc
Tylko przypominam, że ja jeszcze jestem przed spodziewaną miesiączką i to może nawet kilka dni przed
https://zapodaj.net/plik-PuTMZZtr3E
https://zapodaj.net/plik-RLsw69QdBFAnna_bella lubi tę wiadomość
-
Marta.R. wrote:Tak, widać i na spokojnie, mi też wychodziły już od 9dpo, nim przyjdzie okres trzeba się liczyć ze strata, więc rób HCG i patrz jak przyrasta, ja 3 razy zrobiłam i to mnie znacznie uspokoilo
Coś czuję że zrobię więcej razy niż 3…
Dzisiaj mam konsultacje z lekarzem , ze względu na moje Kiry chyba wdrożymy jakieś leki. Ale będę spokojniejsza już po rozmowie .
-
Lolik wrote:A mogę zapytać jakieś masz objawy w 12 dpo?
Dzisiaj piersi zaczęły być tkliwe, ale mam tak przed okresem zawsze.
Jedynie co jest nietypowe to cerę od zeszłego tygodnia mam tragiczną, ale myślałam, że znowu mi się cykl wydłuża i że to przez jedzenie bo jadłam dużo słodkiego... nie pamiętam kiedy mnie tak wysypało 🫣
Karolina trzymam kciuki!! -
Sytuacja opanowana , dzisiaj rano zobaczyłam różową plamkę na papierze. Spanikowałam, umówiłam się na wizytę.
Ogólnie powinnam być w 7tygodniu ciąży, a dzisiaj jest 5+5 tc.
Doktor powiedział że mam małe krwiaczki , muszę przyjmować duphaston.
Powiedział też że jest serduszko, byłam zdziwiona , mówię " panie doktorze z synem późno zobaczyłam bo aż w 8 tc " A on do mnie mowi , to proszę zobaczyć..
I ja patrzę a tam miga kropeczka , która ma 2,49mm a pecharzyk ma 14 .
Za tydzień powinno się wszystko wyrównaćKaros31, Daga121222 lubią tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karloina wrote:Sytuacja opanowana , dzisiaj rano zobaczyłam różową plamkę na papierze. Spanikowałam, umówiłam się na wizytę.
Powiedział też że jest serduszko, byłam zdziwiona , mówię " panie doktorze z synem późno zobaczyłam bo aż w 8 tc " A on do mnie mowi , to proszę zobaczyć..
Za tydzień powinno się wszystko wyrównać
Cudowna wiadomość super,pewnie czujesz ulge02.2015 - 🩷🤱
11.2023 - 14 tydz 🩵💔 Trisomia 18
06.2024 - 23 tydz 🩷💔 Rozszczep kręgosłupa, wielowadzie. -
Karloina wrote:Sytuacja opanowana , dzisiaj rano zobaczyłam różową plamkę na papierze. Spanikowałam, umówiłam się na wizytę.
Za tydzień powinno się wszystko wyrównać
Super, teraz może głowa na chwilę odpocząć i się zrelaksować. Bardzo dobra wiadomość, oby dzisiaj same takie były 😊
Zobaczyć serduszko dziecka, które nosisz w sobie to musi być coś.. Nie mogę sobie tego jeszcze wyobrazić 🥺🥰 -
nick nieaktualnyPimpi wrote:Dziewczyny, staram się drugi cykl chcę zacząć w następnym tygodniu testowanie. Jakiej firmy polecacie testy najczulsze, bo to ze 10to wiem😇
-
Ja robiłam facelle wczoraj a dzisiaj pink i oba pokazały cień.
Dziewczyny jak to możliwe że wczoraj beta była 5,7 a dzisiaj już 16,4? Trochę jednak martwi mnie taki szybki przyrost, to chyba nie jest normalne ? -
Anna_bella wrote:Ja robiłam facelle wczoraj a dzisiaj pink i oba pokazały cień.
Dziewczyny jak to możliwe że wczoraj beta była 5,7 a dzisiaj już 16,4? Trochę jednak martwi mnie taki szybki przyrost, to chyba nie jest normalne ? -
Anna_bella wrote:Ja robiłam facelle wczoraj a dzisiaj pink i oba pokazały cień.
Dziewczyny jak to możliwe że wczoraj beta była 5,7 a dzisiaj już 16,4? Trochę jednak martwi mnie taki szybki przyrost, to chyba nie jest normalne ?🧑 1985 🧒 1980
Czerwiec 2022 piękny chłopiec, 10 apgar
Marzec 2023 🫄
Kwiecień 2023 💔
15.02 6.5mm dziecka 😍 bije serduszko
21.02 8.2mm bije ❤️
05.03 28.2mm bije ❤️ rusza głową i rączkami 😍
26.03 badanie prenatalne, dzidzia zdrowa, 5.8cm, mamy chłopczyka 🙂 niskie ryzyka 💪
17.04 poczułam pierwszy raz twoje ruchy ❤️
28.05 synek 20cm i 413g, idealny ❤️
13.06 waga 540g 🙂
01.08 Nikodem waży 1525 gr zdrowy ❤️
14.08 szpital i patologia ciąż, wszystko jest dobrze podobno ważysz 2234 🙂
-
Tak dziewczyny, to prawda czuje ulgę ale ciężko mi odpoczywacie przy dwuletnim dziecko i martwię się co dalej z tymi krwiakami25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ja się tak za bardzo nie znam, a od czego te krwiaki? Bo już któryś raz czytam na jakimś forum ,że np w ciąży krwiak pękł i dlatego występuje krwawienie.02.2015 - 🩷🤱
11.2023 - 14 tydz 🩵💔 Trisomia 18
06.2024 - 23 tydz 🩷💔 Rozszczep kręgosłupa, wielowadzie. -
Karos31 wrote:Ja się tak za bardzo nie znam, a od czego te krwiaki? Bo już któryś raz czytam na jakimś forum ,że np w ciąży krwiak pękł i dlatego występuje krwawienie.25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
BasiaJa33 wrote:Beta rośnie , to najważniejsze . Czym się tu martwić ? Proszę się cieszyć
Bo się człowiek za dużo naczytał i już zaśniady miałam w głowie haha 😅 tak wiem już że przyrost musiałby być kosmiczny
Marta.R. wrote:To normalny.przyrost 🤷🙂
Dzięki , uspokoilyscie mnie. 😊 Sydor odpisał też, że wynik super . Wiecie ja nigdy nie byłam w ciąży i tak bardzo się skupiłam na zajściu w nią, że do mnie dalej nie dociera i miałam zakodowane w głowie przyrost bety powinien być ok 66-100% po 2 dniach . Panika dalej jest, ale leki włączone i czekam na kolejny przyrost 🙏