Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Magdanowa Koleżanka

Wysłany: 11 marca, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia9423 wrote:
    Hej dziewczyny dziś jestem 9 dpo, był poranny mocz, ale też wcześniej nad ranem byłam siku 😅
    Widzicie tu coś
    https://zapodaj.net/plik-RkCyPXPlQO

Widać, jeśli nie brałaś żadnego zastrzyku który może fałszować wynik to leciałabym na betę ;)

• Misia9423 Znajoma

Wysłany: 11 marca, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie brałam, staramy się z mężem pół roku i troszkę nastąpiło juz zniecierpliwienie, jesteśmy teraz na Fuertaventurze :D ale mam jeszcze testy 25ml i pojutrze będę robić :)

• 🐻 Debiutantka

Wysłany: 11 marca, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/plik-XqsgISYiZi

Dzielę się z Wami moimi testami.
    Pierwsza blada kreska pojawiła się 8 marca, 8 dpo, 23 dzień cyklu, owulacja 28.02. dc 14. Cykle mam bardzo nieregularne od 28-36. Tego samego dnia beta 3,11. Progesteron 22,95.
    Niestety od tamtego czasu nie miałam możliwości ponownego zbadania bety. Jeżeli patrzeć na testy, no to są ciemniejsze, ale czy jest to jakiś wyznacznik?
    Musiałam się z kimś tym podzielić, bo mam wiele myśli w głowie, a nikt ich nie zrozumie jak wy tutaj :(

• emciak Koleżanka

Wysłany: 11 marca, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🐻 wrote:

Pierwsza blada kreska pojawiła się 8 marca, 8 dpo, 23 dzień cyklu, owulacja 28.02. dc 14. Cykle mam bardzo nieregularne od 28-36. Tego samego dnia beta 3,11. Progesteron 22,95.
    Niestety od tamtego czasu nie miałam możliwości ponownego zbadania bety. Jeżeli patrzeć na testy, no to są ciemniejsze, ale czy jest to jakiś wyznacznik?
    Musiałam się z kimś tym podzielić, bo mam wiele myśli w głowie, a nikt ich nie zrozumie jak wy tutaj :(

Tu chyba nie ma wątpliwości :D
    Gdyby było odwrotnie czyli testy byłyby bledsza to można się spodziewać biochema. Mam nadzieję, że uda Ci się w najbliższym czasie zrobić badanie z krwi, które wszystko wyjaśni :)

🐻 lubi tę wiadomość

Rocznik '91
    4 CS 🩷
    12.24 - CB
    03.25 - 🤞

*Badania hormonalne*
    estradiol 81, FSH 6,9, LH 5,7, TSH 2,3 -> 2,5, kortyzol 17, prolaktyna 25, testosteron 24
    21 dc progesteron - 24

*Zaplanowany mindset*
    radość, wyciszenie, szczerość, wdzięczność, uważność
  • Misia9423 Znajoma

Wysłany: 11 marca, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🐻 wrote:

U Ciebie to wygląda bardzo dobrze, nic tylko się cieszyć :)

‹‹ 222 223 224 225 226
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ