X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Karolaaa95 Koleżanka

Wysłany: 5 maja, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda, coś tam majaczy, powtórzyłabym jeszcze raz.

👩🏼‍❤️‍👨🏻 ’95 & ’94
    🐱 ’19

Ona: PCOS
    💊Omega
    💊Ovarin: inizytol, kwas foliowy, Wit. D, Wit B6 i B12, chrom, selen, kwas pantotenowy
    💊Niepokalanek
    💊Wit. D
    🔜 zioła ojca Sroki
  • kikix0o Autorytet

Wysłany: 5 maja, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mój cień cienia cienia ma 5 tyg 😂❤️

Nowucjuszka, Ananabanana, Barborka28 lubią tę wiadomość

K. 28 👩🏼‍❤️‍👨🏼 A. 29 + 🐶

• 06.25 - cb 💔

• 05.25 - 6+4 tc – 💔🪽

· · · · · · · ·

ZDROWIE 🏩

▫️hashimoto & niedoczynność
    ▫️POTS, hipotonia & ortostatyczna ❤️‍🩹
    ▫️zaburzenia lękowe
    ▫️migreny
    ▫️niedobory – w trakcie suplementacji
    _____

Tiny miracle in progress… 🍼⏳🤍
  • Kasia20 Koleżanka

Wysłany: 12 maja, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety dziewczyny dostałam okres. Szczerze pierwszy raz miałam taką sytuację z cieniem cienia i nie powiem,narobiło to nadziei i dotknęło bardzo. Dziękuję wam bardzo za odpowiedzi 💚

11.2022- drożność jajowodów
    02.2023- strata 6tc
    07.2023- ciąża bliźniacza ,strata 8tc i 15tc
    09.2024- usunięcie przegrody macicy
    02.2025- usunięcie torbieli pochwy
  • Barborka28 Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia20 wrote:
    Niestety dziewczyny dostałam okres. Szczerze pierwszy raz miałam taką sytuację z cieniem cienia i nie powiem,narobiło to nadziei i dotknęło bardzo. Dziękuję wam bardzo za odpowiedzi 💚
    Bardzo mi przykro🫂

Kasia20 lubi tę wiadomość

29lat
    Iprocedura✖️
    II procedura
    ❄️4.1.1 8tydzien💔
    ❄️ 4.2.2. CB💔
    Kir AA✖️ MTHFR✖️ Pai✖️ Ferrytyna✔️
    NK✔️ CD138✔️ witD,B12 i inne✔️Homocysteina✔️Przeciwciała p.plemnikowe✔️h.pyroli✔️allo mlr✔️ cross match✔️ ana✔️
    34lat
    Słabe parametry nasienia✖️
    13.05 4bb❄️
    5dpt⏸️
    6dpt 34,2 8dpt 62 10dpt 144 12dpt 413 14dpt 866 20dpt ❤️
  • Tyrka Znajoma

Wysłany: 14 maja, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

• Perl Autorytet

Wysłany: 11 czerwca, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Mam odczucia macicy jak przy pierwszej ciąży... Ciężko mi powiedzieć kiedy powinien być okres bo dopiero co wyjęłam wkładkę i miałam tylko jeden...
    Czy myślicie że tam jest kreska czy sobie wyobrażam... 🤔

https://zapodaj.net/plik-XxYR0iJfzs

Papatrysia lubi tę wiadomość

ug37io4pmuu08seh.png
    20120519310114.png
  • Hej Tereska Znajoma

Wysłany: 11 czerwca, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Perl, moim zdaniem widać bardzooo delikatną kreskę :)

Perl lubi tę wiadomość

• Papatrysia Debiutantka

Wysłany: 13 czerwca, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, chce się pochwalić :)
    12dpo nagle pojawił się z rana cień cienia pod światłem , wieczorem taki już lepiej widoczny cień cienia .
    13dpo (dziś) poszłam na betę i … wyniosła 8 ! ❤️
    Lecę w poniedziałek znów , zobaczę jaki przyrost :)

Dodam że owulke mam w 10dc , cykle 27-28dni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca, 20:36

• Alison02 Nowa

Wysłany: 14 czerwca, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, przychodzę do Was z zapytaniem, jako że nie mam dużego doświadczenia na tym polu. Wiem że wszystko jest możliwe stąd moje wątpliwości. Otóż we wtorek 10.06 minęły dwa tygodnie od mojej owulacji, wtedy również współżyliśmy z chłopakiem. We wtorek dostałam krwawienia ale było bardzo nietypowe, skąpe, na zmianę bolące jajniki, mocne bóle głowy i zawroty, do tego wcześniej wyjątkowo tkliwe piersi a co najbardziej przykuło moją uwagę duże problemy z mdłościami i odbijaniem po jedzeniu. Samo krwawienie było mocno zmieszane ze śluzem, co wcześniej u mnie nie występowało aż w takim stopniu. Dopiero pod koniec drugiego dnia zauważyłam u siebie skrzepy, które jak czytałam też się zdarzają przy ciąży. Łącznie trwało to trzy dni, do tego ogólne osłabienie. Zrobiłam łącznie 4 testy, dwa z podobnym rezultatem tzn widzę na nich cień cienia, taki naprawdę delikatny, nie takie piękne różowe kreseczki jak tu podsyłacie. U mnie to raczej szara plama widoczna bardziej z daleka, jak się przyjrzy. Przynajmniej ja tak twierdzę, chłopak mówi że niestety nic tam nie ma a ja idę w zaparte że jest. Zapytałam się nawet o pomoc chata gpt który twierdzi podobnie do mnie i teraz pytanie, czy warto iść na badanie krwi? myślicie ze jest sens i cokolwiek wyjdzie?

‹‹ 227 228 229 230 231
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ