X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cień cienia testu ciążowego.
Odpowiedz

Cień cienia testu ciążowego.

Oceń ten wątek:
  • Karotkaaa Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, to mój pierwszy wpis na forum (choć śledzę od dłuższego czasu :)).

Staramy się od 1,5 roku i narazie bezskutecznie.
    Dzisiaj 11dpo zrobiłam test Pink o czułości 10 i wyszło to co poniżej, cień cienia?

zapodaj.net/plik-LfwtHLu5t7

(nie przepuszcza mi wpisu z pełnym linkiem… :( )

To mój pierwszy raz kiedy test nie jest totalnie biały, więc zastanawiam się czy mogę mieć nadzieję że tym razem jest coś na rzeczy? Czy tak się po prostu z tym testem czasem zdarza?

Jutro będę testować oczywiście ponownie rano :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:07

• Olcykowa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karotkaaa wrote:
    Cześć dziewczyny, to mój pierwszy wpis na forum (choć śledzę od dłuższego czasu :)).

Staramy się od 1,5 roku i narazie bezskutecznie.
    Dzisiaj 11dpo zrobiłam test Pink o czułości 10 i wyszło to co poniżej, cień cienia?

zapodaj.net/plik-LfwtHLu5t7

(nie przepuszcza mi wpisu z pełnym linkiem… :( )

To mój pierwszy raz kiedy test nie jest totalnie biały, więc zastanawiam się czy mogę mieć nadzieję że tym razem jest coś na rzeczy? Czy tak się po prostu z tym testem czasem zdarza?

Jutro będę testować oczywiście ponownie rano :)

Najlepiej potwierdzić badaniem bhcg z krwi i później sprawdzić czy prawidłowo przyrasta 🙂 coś tam majaczy na teście i raczej cieniem nie jest, także trzymam kciuki 🤞

👩🏻 93 👦🏻 92
    Mięśniak macicy/PCOS/zaburzenia hormonalne - wszystko wróciło do normy po ciąży ♥️

2025r. - powrót do starań o rodzeństwo 🍀 2cs 🍀
    13.08.2025r. ⏸️ bhcg 18,3 prog 18,78 🥺
    18.08.2025r. bhcg 271,1 prog 22,99 🥺
    25.08.2025r. bhcg 6104,8 prog 14,15
    Zostań z nami maluchu! 🙏🏻

2021r. 2x cb 💔 5tc

30.11.2021r. ⏸ 💚
    10dpo - beta 82,7 🙏🏻
    12dpo - beta 247,6 🥰
    15dpo - beta 1163,5 😌

41+2 Franciszek jest z nami ❤️ 23.08.2022r. 3690g, 54cm

age.png
‹‹ 232 233 234 235 236
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ