Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, to mój pierwszy wpis na forum (choć śledzę od dłuższego czasu
).
Staramy się od 1,5 roku i narazie bezskutecznie.
Dzisiaj 11dpo zrobiłam test Pink o czułości 10 i wyszło to co poniżej, cień cienia?
zapodaj.net/plik-LfwtHLu5t7
(nie przepuszcza mi wpisu z pełnym linkiem…)
To mój pierwszy raz kiedy test nie jest totalnie biały, więc zastanawiam się czy mogę mieć nadzieję że tym razem jest coś na rzeczy? Czy tak się po prostu z tym testem czasem zdarza?
Jutro będę testować oczywiście ponownie ranoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia, 12:07
-
Karotkaaa wrote:Cześć dziewczyny, to mój pierwszy wpis na forum (choć śledzę od dłuższego czasu
).
Staramy się od 1,5 roku i narazie bezskutecznie.
Dzisiaj 11dpo zrobiłam test Pink o czułości 10 i wyszło to co poniżej, cień cienia?
zapodaj.net/plik-LfwtHLu5t7
(nie przepuszcza mi wpisu z pełnym linkiem…)
To mój pierwszy raz kiedy test nie jest totalnie biały, więc zastanawiam się czy mogę mieć nadzieję że tym razem jest coś na rzeczy? Czy tak się po prostu z tym testem czasem zdarza?
Jutro będę testować oczywiście ponownie rano
Najlepiej potwierdzić badaniem bhcg z krwi i później sprawdzić czy prawidłowo przyrasta 🙂 coś tam majaczy na teście i raczej cieniem nie jest, także trzymam kciuki 🤞👩🏻 93 👦🏻 92
Mięśniak macicy/PCOS/zaburzenia hormonalne - wszystko wróciło do normy po ciąży ♥️
2025r. - powrót do starań o rodzeństwo 🍀
2cs- poronienie zatrzymane 6+2 💔
2021r. - 2 cb
23.08.2022r. F 🩵 -
Powiedzcie mi, 20.08 o 10:00 mialam pik LH - na progesteron iść jutro czy lepiej w czwartek?
I co w ogóle ma powiedzieć wynik? Nigdy wczesniej nie robiłam tego oznaczenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia, 11:31
♀️91' ♂️93'
30.08.2025 cień ⏸️ 9dpo | beta 7,5 mlU/ml 🤞
01.09 prog 25,88 ng/mL | beta 43,70 mIU/ml
03.09 tłuste ⏸️ na clearblue | beta 179,7mlU/ml
10.09 prog 18,62 ng/mL | beta 3918,90 mlU/ml
26.09 - USG 🤞
07.2025 💔 5+2 chybione -
Progesteron najlepiej 8/9 dni po piku 🙂 wynik powie czy była owulacja
Fox lubi tę wiadomość
👩🏻 93 👦🏻 92
Mięśniak macicy/PCOS/zaburzenia hormonalne - wszystko wróciło do normy po ciąży ♥️
2021r. - 2 cb
23.08.2022r. F 🩵 -
Kupuje sie te najlepsze telefony z wypasionymi aparatami a i tak Gucio widać 😢 nie wiem, co myślicie? Ostatni test, czułosc 10, dzień przed planowaną miesiączką...
Cień ciecnia widać, ale nie chce sie nakręcać, jutro zrobię kolejny test bo na prawdę nie wiem... -
AdamamaS wrote:Kupuje sie te najlepsze telefony z wypasionymi aparatami a i tak Gucio widać 😢 nie wiem, co myślicie? Ostatni test, czułosc 10, dzień przed planowaną miesiączką...
Cień ciecnia widać, ale nie chce sie nakręcać, jutro zrobię kolejny test bo na prawdę nie wiem...
Też tak miałam przy pierwszym teście. Aparat nie mógł uchwycić ale na żywo, pod kątem widziałam, że coś majaczy. Na następny dzień kreska już była mocniejsza i poszłam na betę 🙂AdamamaS lubi tę wiadomość
👩🏻 93 👦🏻 92
2021r. - 2 cb
23.08.2022r. F 🩵 -
Olcykowa wrote:Najlepiej potwierdzić badaniem bhcg z krwi i później sprawdzić czy prawidłowo przyrasta 🙂 coś tam majaczy na teście i raczej cieniem nie jest, także trzymam kciuki 🤞
Zrobiłam dzisiaj ponownie test Pink i nadal blada kreska, może ciut ciemniejszą, ale idąc za Twoją radą poszłam na betę rano i właśnie odebrałam wynik i jest 45!Olcykowa, AdamamaS lubią tę wiadomość
-
Karotkaaa wrote:Zrobiłam dzisiaj ponownie test Pink i nadal blada kreska, może ciut ciemniejszą, ale idąc za Twoją radą poszłam na betę rano i właśnie odebrałam wynik i jest 45!
Super! Powtórz pojutrze, żeby sprawdzić przyrost 🙂AdamamaS lubi tę wiadomość
👩🏻 93 👦🏻 92
2021r. - 2 cb
23.08.2022r. F 🩵 -
Granulka89 wrote:Cześć Dziewczyny, u nas 3cs po histeroskopii. Jestem dopiero 8dpo, ale postanowiłam zrobić test. Czy tylko mi coś tu majaczy?
zapodaj.net/plik-iGgQC4NY0d
Coś widać, ale na zdjęciu wygląda na szare. Masz inny test, żeby sprawdzić? 🙂 -
Granulka89 wrote:Cześć Dziewczyny, u nas 3cs po histeroskopii. Jestem dopiero 8dpo, ale postanowiłam zrobić test. Czy tylko mi coś tu majaczy?
zapodaj.net/plik-iGgQC4NY0d
Z doświadczenia wiem, że te paskowe facelle są lepsze. Jakoś lepiej na nich widać. Masz możliwość zrobić inny test?👩🏻 93 👦🏻 92
2021r. - 2 cb
23.08.2022r. F 🩵 -
Olcykowa wrote:Też tak miałam przy pierwszym teście. Aparat nie mógł uchwycić ale na żywo, pod kątem widziałam, że coś majaczy. Na następny dzień kreska już była mocniejsza i poszłam na betę 🙂
Mamy to! ❤️ wieczorem byla kreska, rano tez jest. Jutro lecę na bete 😀Olcykowa, Granulka89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny co myślicie, czy jest jakaś szansa? Jestem 13dpo
test z dzisiaj (z pierwszego moczu):
zapodaj.net/plik-6MuZpX67d6
test z wczoraj (nie z pierwszego moczu):
zapodaj.net/plik-sO0bGywY2l
Czekam na wynik bety z dzisiaj, ale stresuję się, że już jest dosyć późno w cyklu a te kreski ledwo co widoczne..29 lat 👩&👨🦱
Macica z przegrodą😕
02.25 poronienie zatrzymane 8tc - wada genetyczna zespół Turnera -
ancia wrote:Dziewczyny co myślicie, czy jest jakaś szansa? Jestem 13dpo
test z dzisiaj (z pierwszego moczu):
zapodaj.net/plik-6MuZpX67d6
test z wczoraj (nie z pierwszego moczu):
zapodaj.net/plik-sO0bGywY2l
Czekam na wynik bety z dzisiaj, ale stresuję się, że już jest dosyć późno w cyklu a te kreski ledwo co widoczne..
Wynik bety a potem jej przyrost może wskazać, czy jest ok czy nie. Na teście widać, że coś tam majaczy, także pozostaje czekać. Co do dpo to zawsze owulacja mogła się przesunąć albo implantacja być później i stąd taki test. Daj znać jak będzie wynik 🙂👩🏻 93 👦🏻 92
2021r. - 2 cb
23.08.2022r. F 🩵 -
Dzięki dam znać, ale owulacja na bank się nie przesunęła, bo 13dc byłam na usg i były prawie gotowe jajniki, a 15dc już było ciałko żółte.
ogólnie to od wczoraj zrobiłam chyba z 8 testów i każdy coś majaczy, a okres mam najczęściej 11dpo, rzadziej 12dpo, nigdy nie miałam 13dpo. Więc czuje, że coś musi być na rzeczy, jednak martwią mnie takie słabe krechy..29 lat 👩&👨🦱
Macica z przegrodą😕
02.25 poronienie zatrzymane 8tc - wada genetyczna zespół Turnera -
Update. Niestety obawiam się najgorszego
Beta wyszła 13😩
A prog jeszcze gorzej…. 5,41
Normy: Zdrowe kobiety:
faza folikularna: <0,05 - 0,19 ng/ml
faza owulacyjna: 0,06 - 4,14 ng/ml
faza lutealna: 4,11 - 14,5 ng/ml
po przekwitaniu: <0,13 ng/ml
Zdrowe kobiety ciężarne:
I trymestr: 11,0 - 44,3 ng/ml