Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga.f wrote:Beta negatywna.... no nie wierzę normalnieStarania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Niesia90 wrote:No niemożliwe... co za gówniane te testy ja już nie będę robiła więcej testów o czułości 10, w większości przypadków mam tam oszukane kreski.
-
Kurde na prawdę cyrki z tymi testami.
Ja dziś też idę za chwilę na Betę sprawdzic czy po tym samoistnym poronieniu czy cokolwiek to było spada jej poziom. Wczoraj krwawiłam jak 🐖, dzis już normalne krwawienie jak na okres, ale niepokoi mnie dziwny, niemiły zapach, którego nie da się nie zauważyć podczas zmieniania podpaski...będę się teraz upraszac w przychodni o dalsze badania i usg... 🥴
Wszystkie dziewczyny głowy do góry! Cyc do przodu, poprawić koronę i nie poddajemy się!♂️35
potwierdzona azoospermia
♀️37
09.01.2023 wyciągnięcie spirali Mirena
03.2023 cb
03.04.2023 anemia mikrocytarna, pęknięcie cysty na lewym jajniku, treść cysty rozlała się na jelito powodując stan zapalny jelita.
13.04.2023 jajnik wygojony, została tylko blizna
08.2023 kolejna cb -
Aga no to jest niemożliwe.... ewidentnie Twój organizm wydziela trochę tego hormonu bo nie wierzę w te wszystkie testy...
10.2020r - początek starań o rodzeństwo 🤞
02.08.16 r 💓Wiktoria👧🏼👨👩👦
10.06.17 r 💏👰🏼♂️👨💼
09.11.22 r --- ⏸️
10.11.22 r --- beta 343,40
28.11.22 r --- mamy serduszko 🩷
04.01.23 r --- I prenatalne 🩷 niskie ryzyka, prawdopodobnie dziewczynka - Oliwia 🩷
01.03.23 r --- II prenatalne, 330g dziewczynki 🩷
26.04.23 r --- ✅️ 1 100g dziewczynki
12.05.23 r --- ✅️ III prenatalne, 1 600g Oliwii 🩷
24.05.23 r --- ✅️ 1 900 g niuńki 🩷
14.06.23 r --- ✅️ 2 400 g 🩷
05.07.23 r --- ✅️ niecałe 3 000 g 🩷
19.07.23 r --- ostatnia wizyta ✊️ - nie dotrwaliśmy
09.07.23 r --- Oliwia, 50 cm, 3120 g 🫶🩷 SN (z OM 39+0, z USG 38+3) -
Aga.f wrote:Ja już chyba odpuszczę wgl. Muszę iść do jakiegoś dobrego lekarza, który dojdzie do tego od czego wychodzi mi te kreski, bo to już jest nienormalne...
Masz PCOS?
Mi ginekolog powiedział że może to u mnie być wina torbieli i odradził właśnie testu o niskiej czułości, ale ja wiem lepiej i dalej robię 🤣Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Niesia90 wrote:Masz PCOS?
Mi ginekolog powiedział że może to u mnie być wina torbieli i odradził właśnie testu o niskiej czułości, ale ja wiem lepiej i dalej robię 🤣
Zapisałam się do lekarza na jutro, który prowadził moja 1 ciaze. Niech on zobsczy co się dzieje.
Zobaczymy też co rano test pokażeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2023, 15:05
-
Aga.f wrote:Nie mam.
Zapisałam się do lekarza na jutro, który prowadził moja 1 ciaze. Niech on zobsczy co się dzieje.
Zobaczymy też co rano test pokaże
O raju u mnie w mieście do żadnego gina nie dostanę się z dnia na dzień 😟 w jakim województwie mieszkasz?Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Niesia90 wrote:A chodzisz na monitoring cyklu?
O raju u mnie w mieście do żadnego gina nie dostanę się z dnia na dzień 😟 w jakim województwie mieszkasz?
Ja zadzwonialm i zapytałam czy jest miejsce do jakiegokolwiek lekarza na dzisiaj lub jutro. Akurat się zwolniło do mojego 😆😁 farta miałam po prostu.
Ja z LubuskiegoNiesia90 lubi tę wiadomość
-
Aga.f wrote:Miałam 2x w tym cyklu i pecherzyk normalnie rósł, owulka miała być 16-17dia i tak czułam, że była.
Ja zadzwonialm i zapytałam czy jest miejsce do jakiegokolwiek lekarza na dzisiaj lub jutro. Akurat się zwolniło do mojego 😆😁 farta miałam po prostu.
Ja z Lubuskiego
To blisko, ja z zachodniopomorskiego. W niedzielę przejechałam po długości całe Lubuskie wracając z Krakowa 🤣Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Aga.f wrote:Ja mam siostrę w Szczecinie 😁 też dosyć często tam jeździmy.
Niesia ja nie widze
O widzisz, może się czasami mijamy na ulicy, albo znam Twoja siostrę 🤔🤣
Dodałam Cie do przyjaciółek zawsze to raźniej mieć tam kogośStarania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Niesia90 wrote:O widzisz, może się czasami mijamy na ulicy, albo znam Twoja siostrę 🤔🤣
Dodałam Cie do przyjaciółek zawsze to raźniej mieć tam kogoś -
Aga.f wrote:I co udało się zrobić betę?
Tak, mam betę 40 i progesteron 31, ale nie wiem czy to dobrze.
Plamie poza tym delikatnie, więc się już nie nastawiam na nic, co będzie to będzie.
Ty koniecznie daj znac rano co z testem, bo też jestem w szoku.. -
niemamnicku wrote:Tak, mam betę 40 i progesteron 31, ale nie wiem czy to dobrze.
Plamie poza tym delikatnie, więc się już nie nastawiam na nic, co będzie to będzie.
Ty koniecznie daj znac rano co z testem, bo też jestem w szoku..
Zadzwoń do lekarza, pewnie przepize Ci progesteron jak plamisz, ale wynik dobry 31niemamnicku lubi tę wiadomość