Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Tymbardziej ze miesiączka spóźniona była 5 dni,zaczęło się od plamienia delikatnego gdzie nigdy nie mam tak a teraz krew skrzepy i bardzo bolesny brzuch . W tamtym miesiącu miałam biochemiczna a marzec poroniłam 9tc wiec powiem szczerze przeraża mnie co się dzieje . Badania wszystko w porządku .
-
Pewnie znowu biochem? Poszłabym na wizytę..ja tak nie ogarniam tych spraw, ale może powinnaś brać już progesteron zanim test wyjdzie pozytywny, chyba tak się robi? A jak krzepliwość krwi itp? Co musi być na rzeczy ze ciąża się nie utrzymuje
Natt.yo. lubi tę wiadomość
-
Tak mi się wydaje .. ze znowu to samo . Nigdy nie miałam problemu z niczym ,wyniki wszystkie robione miałam ostatnio tez i tez wszystko w porządku . A ginekolog ostatniego biochema nawet kazał nie liczyć za poronienie i nie brać do głowy . Wiec tu zapewne będzie tak samo No ale coś na rzeczy musi chyba być skoro tak sie dzieje .
-
Miesiączka spóźnia się 5dni , codziennie robię testy ciążowe dopiero dziś ujrzałam cień cienia ale różowy więc jest coś na rzeczy . Na betę planowałam iść jutro , ale wczoraj bardzo skąpe plamienie , dziś troszkę więcej więc się obawiam i myślę czy w ogóle jest sens iść na betę czy się rozkręci @18.09 blada kreska na tescie
21.09-13 dpo : Beta HCG 153
24.09 dwie tłuste krechy❤️
30.09Beta HCG 7490, widoczny pęcherzyk 8 mm i żółtkowy 4 mm.
06.06.2021-na świat przyszedł Adaś ❤️ -
Ewelape1504 wrote:Miesiączka spóźnia się 5dni , codziennie robię testy ciążowe dopiero dziś ujrzałam cień cienia ale różowy więc jest coś na rzeczy . Na betę planowałam iść jutro , ale wczoraj bardzo skąpe plamienie , dziś troszkę więcej więc się obawiam i myślę czy w ogóle jest sens iść na betę czy się rozkręci @
-
Ja już trochę wariuję. Niby miesiączka powinna być wczoraj ale nie przyszła. Wczoraj test z dozu negatyw a dziś drugi jestem pewna, że jest cień. Czy to normalne, że znowu takie rzeczy mi pokazuje? Przecież nie jest możliwe w jednym cyklu dwa razy taka sama sytuacja
-
Ewelape1504 wrote:Jutro beta to się okaże , dam znać
Ewelape i jak tam udało Ci się pójść na betę?👩30👨35 WROCŁAW
długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
10.12 beta: 481 mlU/mL
12.12 beta: 1162 mlU/mL
21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
28.02 🍀 -
Dziś 31 dzień cyklu i znowu cień. Ten na górze jest z dziś a na dole z wczoraj. Chyba coś się jednak dzieje ale te kreski są jakieś takie słabe 🙄 normalnie miesiączkę mam około 29 dc trochę się boję, że nic z tego co nie będzie. Jeśli do poniedziałki nie pojawi się miesiączka to idę na betę ale to też nigdy nie daje pewności bo już przerabiałam biochemie i puste jajo. Niby jest około 16 dni od stosunku więc chyba owulację miałam później niż myślałam.
https://zapodaj.net/122cfed231dc7.jpg.html -
Arga wrote:Dziś 31 dzień cyklu i znowu cień. Ten na górze jest z dziś a na dole z wczoraj. Chyba coś się jednak dzieje ale te kreski są jakieś takie słabe 🙄 normalnie miesiączkę mam około 29 dc trochę się boję, że nic z tego co nie będzie. Jeśli do poniedziałki nie pojawi się miesiączka to idę na betę ale to też nigdy nie daje pewności bo już przerabiałam biochemie i puste jajo. Niby jest około 16 dni od stosunku więc chyba owulację miałam później niż myślałam.
https://zapodaj.net/122cfed231dc7.jpg.html