Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie na tym facelle wyszła blada kreska 7dpo w cyklu z ciąża biochemiczna. I też myślałam że to fabryczna ale to było to. Dziś również 7 dpo, nie wiem czemu, podkusiło mnie, żeby też zrobić. I to jeszcze nie z porannego moczu a pije jak smok. Kreska jest jasna, blada wręcz i obawiam się że właśnie to ta słynna fabryczna. Napewno jest jaśniejsza od Twojej, chociaż dopóki test nie wysechł moja była też w miarę widoczna.Kir AA, MTHFR, wysokie NK maciczne i we krwi obwodowej, rozjechane cytokiny.
W latach 2022-2023 - 7 ciąż biochemicznych.
03.23 - 8+6 poronienie chybione na etapie 6+1- synuś z trisomią chromosomu 3 🥺
Nowe rozdanie:
Acard, Accofil, Hydroxychloroquine, Intralipidy
20.07.2024 - 40+1 Jerzy 🥰 -
Roxie_eS wrote:Mnie na tym facelle wyszła blada kreska 7dpo w cyklu z ciąża biochemiczna. I też myślałam że to fabryczna ale to było to. Dziś również 7 dpo, nie wiem czemu, podkusiło mnie, żeby też zrobić. I to jeszcze nie z porannego moczu a pije jak smok. Kreska jest jasna, blada wręcz i obawiam się że właśnie to ta słynna fabryczna. Napewno jest jaśniejsza od Twojej, chociaż dopóki test nie wysechł moja była też w miarę widoczna.
-
Hmm 9 dpo powtórzę test rano, bo wyjeżdżamy na weekend i muszę się jakoś zorganizować ale generalnie będzie co ma być. Już dziś sobie głupia popłakałam że nic z tego nie będzie, to najgorsze chyba za mną mam jednak nadzieję, że się miło rozczaruje.
sara9555 lubi tę wiadomość
Kir AA, MTHFR, wysokie NK maciczne i we krwi obwodowej, rozjechane cytokiny.
Nowe rozdanie:
Arga wrote:Chyba wczorajszy test mnie oszukał bo dzisiaj zrobiłam dwa i oba negatywne 🤔😞 szkoda. No nic jeszcze jest kilka dni, może coś się zmieni a jak nie to kolejna szansa we wrześniu dopiero 😭
Zazwyczaj zalecają robić testy nie wcześniej niż w pierwszym dzien spodziewanej miesiączki -
Dziewczyny o co chodzi z tymi pre test , robiony po południu dostrzegłam cień cienia , albo to moje zwidy bo dziś robiłam test rano facelle i nic nie pokazywał , miesiączka powinna być dziś , max jutro ,brzuch boli jak na okres już trzeci dzień. Myślę czy od razu iść na betę czy jutro jeszcze z samego rana zatestowac
https://zapodaj.net/7ac712328042a.jpg.html18.09 blada kreska na tescie
21.09-13 dpo : Beta HCG 153
24.09 dwie tłuste krechy❤️
30.09Beta HCG 7490, widoczny pęcherzyk 8 mm i żółtkowy 4 mm.
06.06.2021-na świat przyszedł Adaś ❤️ -
Ewelape1504 wrote:Dziewczyny o co chodzi z tymi pre test , robiony po południu dostrzegłam cień cienia , albo to moje zwidy bo dziś robiłam test rano facelle i nic nie pokazywał , miesiączka powinna być dziś , max jutro ,brzuch boli jak na okres już trzeci dzień. Myślę czy od razu iść na betę czy jutro jeszcze z samego rana zatestowac
https://zapodaj.net/7ac712328042a.jpg.html
Może poczekaj kilka dni i zrób betę? -
Ja nie mam doświadczenia z pretekstami ale w dniu miesiączki test powinien być już jednoznacznie pozytywny, jeśli jesteś w miarę pewna kiedy była owulacja. Ja bym poczekała kilka dni, bo nawet jeśli to ciąża, to przy takich cieniach ta beta też nie będzie spektakularna. Ja mam plan za testować, bo fajnie wiedzieć, ale nawet gdyby były pozytywne to się wstrzymam z beta kilka dni, żeby było chociaż że 200Kir AA, MTHFR, wysokie NK maciczne i we krwi obwodowej, rozjechane cytokiny.
Nowe rozdanie:
Dziękuję dziewczyny , zobaczymy czy coś się rozkręci z tego
Mała87 lubi tę wiadomość
18.09 blada kreska na tescie
21.09-13 dpo : Beta HCG 153
24.09 dwie tłuste krechy❤️
30.09Beta HCG 7490, widoczny pęcherzyk 8 mm i żółtkowy 4 mm.
06.06.2021-na świat przyszedł Adaś ❤️ -
Ewelape1504 wrote:Dziewczyny o co chodzi z tymi pre test , robiony po południu dostrzegłam cień cienia , albo to moje zwidy bo dziś robiłam test rano facelle i nic nie pokazywał , miesiączka powinna być dziś , max jutro ,brzuch boli jak na okres już trzeci dzień. Myślę czy od razu iść na betę czy jutro jeszcze z samego rana zatestowac
https://zapodaj.net/7ac712328042a.jpg.html
Ja widzę tę kreskę o której mówisz. Ja zbytnio nie wierzę w fałszywie pozytywne wyniki. Uważam, że coś w organizmie musiało być lub się zadziać, że tak wyszedł. Jak mi wychodziły pozytywy to hurtem kilka sztuk i potem okazało się, że nie było ciąży. Raz mi tak się zdarzyło. Ja nie wierzę w blade kreski szare tylko. Różowe kreski nigdy mnie nie zawiodły. Ja jestem albo 2dni po okresie albo jutro powinien być planowo. Od tygodnia robiłam testy i na początku były białe, potem były blade kreski jakiś czas temu. Potem zrobiłam owulacyjne wszystkie pozytywne przez 3dni i dzisiaj zrobiłam ciążowy i mam różową kreseczkę bez przyglądania z 3 moczu. Jutro rano również zrobię bo mam jeszcze jeden test i jeśli będzie taka sama lub ciemniejsza to idę od razu na betę (która to mi robi zawsze psikusy). U mnie są późne owulacje zazwyczaj 20dnia cyklu i jestem szybko objawowa.Roxie_eS, Ewelape1504 lubią tę wiadomość
-
Sara trzymam kciuki!
Ja też nigdy nie zostałam oszukana przez test. Jak był negatywny to był negatywny. W cb miałam blade i to było to, mimo niskiej bety. Wczoraj też cień cienia, więc czekam niecierpliwie na rozwój wypadków, ale dziś mam wysoka temperature, jakiej nie miewam w zwykłych cyklach, więc jest nadziejasara9555 lubi tę wiadomość
Kir AA, MTHFR, wysokie NK maciczne i we krwi obwodowej, rozjechane cytokiny.
Nowe rozdanie:
Roxie_eS wrote:Sara trzymam kciuki!
Ja też nigdy nie zostałam oszukana przez test. Jak był negatywny to był negatywny. W cb miałam blade i to było to, mimo niskiej bety. Wczoraj też cień cienia, więc czekam niecierpliwie na rozwój wypadków, ale dziś mam wysoka temperature, jakiej nie miewam w zwykłych cyklach, więc jest nadziejaRoxie_eS lubi tę wiadomość
-
Sara jak tam?Kir AA, MTHFR, wysokie NK maciczne i we krwi obwodowej, rozjechane cytokiny.
Nowe rozdanie:
Dziewczyny ,pomóżcie w marcu poroniłam w 10tc . Kwiecień dostałam pierwsza miesiączkę. Cykle od tej sytuacji mam od 30-36 dnia . Ostatnia miesiączka po równo 30 dniach . Dziś mam 34 dzień cyklu . Wiec patrząc na ostatni miesiączkę troszkę się spóźnia . Nie czuje żebym miała dostać jedynie co pokuwa mnie jeden jajnik . Robiłam betę 29 dnia cyklu wyszła 0,1 powtórzyłam 31 dni wyszła 0,8 ,a teraz 34dc i wyszła 1,2 co mam o tym myśleć ? Przez te nieregularne cykle ciężko cokolwiek wyliczyć . Stosunki były od 17 dnia cyklu praktycznie codziennie . Czy bez ciąży beta tez wzrasta?
-
Martyna1234 wrote:Dziewczyny ,pomóżcie w marcu poroniłam w 10tc . Kwiecień dostałam pierwsza miesiączkę. Cykle od tej sytuacji mam od 30-36 dnia . Ostatnia miesiączka po równo 30 dniach . Dziś mam 34 dzień cyklu . Wiec patrząc na ostatni miesiączkę troszkę się spóźnia . Nie czuje żebym miała dostać jedynie co pokuwa mnie jeden jajnik . Robiłam betę 29 dnia cyklu wyszła 0,1 powtórzyłam 31 dni wyszła 0,8 ,a teraz 34dc i wyszła 1,2 co mam o tym myśleć ? Przez te nieregularne cykle ciężko cokolwiek wyliczyć . Stosunki były od 17 dnia cyklu praktycznie codziennie . Czy bez ciąży beta tez wzrasta?
-
Martyna1234 wrote:No właśnie ciężko mi teraz stwierdzić . W tamtym miesiącu w ogóle podrosła do 6 beta z hakiem i spadła i dostałam miesiączkę. Czyli jest jeszcze szansa zd może wzrosnąć ? Czy z takim małym wzrostem raczej to już nie ma szans ?
-
Wiem ale słyszałam ze jak podrosła to jest moment zapłodnienia a dopiero po zagnieżdżeniu idzie w górę dlatego od tego momentu liczona jest ciąża . Dziwi mnie fakt,ze w ogóle od 0,1 ruszyło . Tak jakby coś tam się działo. Mam córkę 4 lata i nie miałam takich cyrków ,może dlatego ze o nią się nie staraliśmy cudowna wpadka i nikt aż tak tego nie pilnował 🙈😍