Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Virgo wrote:O losie faktycznie jak schody!
Miałam identyczne 10lat temu, cykle bezowulacyjne po 40-60 dni, wykres jak szatkownica do kapusty. I tu nagle w 47 dniu cyklu pozytywny test ciążowy , który dziś ma 9 lat 😅 mam ten wykres jako pamiątka gdzieś u mamy w Polsce - oczywiście w formie papierowej zaznaczany długopisem, pogięty i poplamiony ❤️
Leć na betę! Powodzenia 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2023, 16:31
-
zosia2811 wrote:https://zapodaj.net/6ff22fd50ce09.jpg.html
Co myślicie ?
A tak przy okazji zapytam masz jakieś objawy??? Ja się zamęczam z bólem i mdlosciami , a test dalej biały...♂️35
potwierdzona azoospermia
♀️37
09.01.2023 wyciągnięcie spirali Mirena
03.2023 cb
03.04.2023 anemia mikrocytarna, pęknięcie cysty na lewym jajniku, treść cysty rozlała się na jelito powodując stan zapalny jelita.
13.04.2023 jajnik wygojony, została tylko blizna
08.2023 kolejna cb -
Virgo wrote:Coś widać, powtórz jutro albo beta 😊
A tak przy okazji zapytam masz jakieś objawy??? Ja się zamęczam z bólem i mdlosciami , a test dalej biały...
Jutro rano powtórzę, na chwilę obecną nic a nic, zero objawow.
owulację myślę miałam jakieś 9/10 dni temu, może coś tam się tworzy -
U mnie 11 dpo, testy 10mlu wciąż białe, że bielsze nie będą... Bóle w podbrzuszu się uspokoiły. Niby dwa dni jeszcze zostały bo okres zazwyczaj 14dpo,ale coś straciłam nadzieję.♂️35
potwierdzona azoospermia
♀️37
03.2023 cb
03.04.2023 anemia mikrocytarna, pęknięcie cysty na lewym jajniku, treść cysty rozlała się na jelito powodując stan zapalny jelita.
08.2023 kolejna cb -
NowaG wrote:Przez zmianę czasu z soboty na niedzielę zapomniałam zmierzyć temperaturę. W sobotę rano 36.74, niedziela brak pomiaru.
Dziś 27 dc i temp 36.54
Czyli pewnie @ za chwilę, cykl stracony
Ilu dniowe masz zwykle cykle? -
Angelika_1984 wrote:A u mnie temperatura w górę jakby ta owulacja faktycznie przesunęła się na później, nawet ten progesteron wychodzi poza ramy fazy okołoowulacyjnej, pozostaje mi obserwować temperature. Bo @ ani widu ani słychu.
-
Madeline wrote:Tak samo cykl zaczynalysmy. Też po spadku temp. czekam na 🐒.... Potrzebuje już rozwiązanie zagadki.
Ilu dniowe masz zwykle cykle?
Zazwyczaj były 27-28 dni.
Po operacji usunięcia pęcherzyka z kamieniami wysłużyły się ostatnie dwa o 5 dni... -
NowaG wrote:Zazwyczaj były 27-28 dni.
Po operacji usunięcia pęcherzyka z kamieniami wysłużyły się ostatnie dwa o 5 dni...
Chociaż zrobiłam go z drugiego,nie pierwszego moczu.
A 🐒 nie ma.
Dziś nastąpił dzień, w którym oficjalnie zwariuję.😵💫 -
Madeline wrote:Ach...i coś dziś u Ciebie się wyklarowało? U mnie test w bieli vizira, wybarwiony po czasie, ale nie będę się na to nabierac.
Chociaż zrobiłam go z drugiego,nie pierwszego moczu.
A 🐒 nie ma.
Dziś nastąpił dzień, w którym oficjalnie zwariuję.😵💫
Ja też już tracę nadzieję, dzis temp znów lekko spadła, nadal biel wizira. Jeszcze wczoraj miałam nadzieję, bo w południe miałam 37.3 i uderzenia gorąca. Ale to już chyba schiza po prostu...♂️35
potwierdzona azoospermia
♀️37
03.2023 cb
08.2023 kolejna cb