Cień cienia testu ciążowego.
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga.f wrote:Teraz wam dziewczyny coś pokaże. Zrobiłam eksperyment, bo ostatnio wychodził o mi to samo lekarz mówił,że można mieć taki wysoki poziom LH, że test ciazoey wylapuje.
Wczoraj miałam pik, test owulacyjny wyszedł. Dzisiaj zrobiłam rano test ciazowy i oczywiście kreska mi wyszła 😆
Nie wiem czy to faktycznie to lh czy te testy są tak fatalnie wszystkie zrobione..
https://zapodaj.net/881c2db2b6ea8.jpg.html♂️35
potwierdzona azoospermia
♀️37
09.01.2023 wyciągnięcie spirali Mirena
03.2023 cb
03.04.2023 anemia mikrocytarna, pęknięcie cysty na lewym jajniku, treść cysty rozlała się na jelito powodując stan zapalny jelita.
13.04.2023 jajnik wygojony, została tylko blizna
08.2023 kolejna cb -
Cześć dziewczyny , u mnie 21 dc
Próbowaliśmy przez niemal 6-7 dni codziennie. Zobaczymy. Od wczoraj boli mnie jajnik prawy co jakiś czas. Trudno powiedzieć czy coś pykło, czy to organizm na@ się szykuje ..
Nie chcę za wczasu robić testów, żeby się nie nakręcać.
Jakiś czas temu przeszłam operację usunięcia guza z piersi. Kiedyś objaw owu to był też ból blizny. Teraz tego nie ma, za to pojawia się o np dziś.
-
NowaG wrote:Cześć dziewczyny , u mnie 21 dc
Próbowaliśmy przez niemal 6-7 dni codziennie. Zobaczymy. Od wczoraj boli mnie jajnik prawy co jakiś czas. Trudno powiedzieć czy coś pykło, czy to organizm na@ się szykuje ..
Nie chcę za wczasu robić testów, żeby się nie nakręcać.
Jakiś czas temu przeszłam operację usunięcia guza z piersi. Kiedyś objaw owu to był też ból blizny. Teraz tego nie ma, za to pojawia się o np dziś. -
Aga.f wrote:Dzisiaj 19dc. Ciąża niestety jedt niemożliwością, bo nie ma męża 😬♂️35
potwierdzona azoospermia
♀️37
03.2023 cb
03.04.2023 anemia mikrocytarna, pęknięcie cysty na lewym jajniku, treść cysty rozlała się na jelito powodując stan zapalny jelita.
08.2023 kolejna cb -
NowaG wrote:Może relaks będzie najlepszym odpoczynkiem i lekarstwem? U mnie stres związany z pracą I obawiam się, że cykl będzie stracony
Dziś mam 20dc, w pn test owulacyjny mi wyszedł pozytywny. Później już nie powtarzałam. Ale dzisiaj tak mnie bolą jajniki, w krzyżu boli i sluz owulacyjny... czyli objawy jakie zawsze mam przy owulacji, w pn tego nie miałam.. nie robiłam już teraz testu bo bardzo dużo piłam wody. Możliwe żeby tak późno było od wykonania testu? Mąż właśnie jest w drodze do domu, więc może jeszcze jakieś szanse są... 😆 (ogólnie owulacje zdarzały mi się juz po 20dc)
Mam tez zapisany progesteron po owulacji, jeszcze nie zaczęłam brać...teraz nie wiem co robić, czy zacząć brać czy jeszcze czekać, czy wgl odpuścić w tym cyklu juz
Co radzicie? Bo nie chce niepotrzebnie sobie wydłużać cyklu -
Aga.f wrote:No kurczee właśnie dzisiaj nie wiem czy relaks... 😆
Dziś mam 20dc, w pn test owulacyjny mi wyszedł pozytywny. Później już nie powtarzałam. Ale dzisiaj tak mnie bolą jajniki, w krzyżu boli i sluz owulacyjny... czyli objawy jakie zawsze mam przy owulacji, w pn tego nie miałam.. nie robiłam już teraz testu bo bardzo dużo piłam wody. Możliwe żeby tak późno było od wykonania testu? Mąż właśnie jest w drodze do domu, więc może jeszcze jakieś szanse są... 😆 (ogólnie owulacje zdarzały mi się juz po 20dc)
Mam tez zapisany progesteron po owulacji, jeszcze nie zaczęłam brać...teraz nie wiem co robić, czy zacząć brać czy jeszcze czekać, czy wgl odpuścić w tym cyklu juz
Co radzicie? Bo nie chce niepotrzebnie sobie wydłużać cykluAga.f, NowaG lubią tę wiadomość
♂️35
potwierdzona azoospermia
♀️37
03.2023 cb
08.2023 kolejna cb -
Aga.f wrote:Teraz wam dziewczyny coś pokaże. Zrobiłam eksperyment, bo ostatnio wychodził o mi to samo lekarz mówił,że można mieć taki wysoki poziom LH, że test ciazoey wylapuje.
Wczoraj miałam pik, test owulacyjny wyszedł. Dzisiaj zrobiłam rano test ciazowy i oczywiście kreska mi wyszła 😆
Nie wiem czy to faktycznie to lh czy te testy są tak fatalnie wszystkie zrobione..
https://zapodaj.net/881c2db2b6ea8.jpg.htmlStarania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Angelika_1984 wrote:Dziewczyny jestem dopiero 6 może 7 dni po... czy 3 testy mogą być felerne? Czy ja muszę do okulisty?
https://zapodaj.net/74908b37cf7ad.jpg.html
Jestem dokładnie na tym samym etapie cyklu ale biel wizira na testach... Mam prośbę, mogę zerknąć na Twój wykres temperatury? U mnie od 2 cykli jakieś takie płaskie, martwi mnie to...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2023, 22:24
♂️35
potwierdzona azoospermia
♀️37
03.2023 cb
08.2023 kolejna cb -
Virgo wrote:Za kreski, jedna ładniejsza od drugiej 😊
Jestem dokładnie na tym samym etapie cyklu ale biel wizira na testach... Mam prośbę, mogę zerknąć na Twój wykres temperatury? U mnie od 2 cykli jakieś takie płaskie, martwi mnie to... -
Angelika_1984 wrote:Zerknij moj jest poje....ny.... nie wiem o co chodzi i nie wierzę w te kreski dlatego..
Angelika_1984 lubi tę wiadomość
-
Angelika_1984 wrote:Zerknij moj jest poje....ny.... nie wiem o co chodzi i nie wierzę w te kreski dlatego..
Miałam identyczne 10lat temu, cykle bezowulacyjne po 40-60 dni, wykres jak szatkownica do kapusty. I tu nagle w 47 dniu cyklu pozytywny test ciążowy , który dziś ma 9 lat 😅 mam ten wykres jako pamiątka gdzieś u mamy w Polsce - oczywiście w formie papierowej zaznaczany długopisem, pogięty i poplamiony ❤️
Leć na betę! Powodzenia 😊♂️35
potwierdzona azoospermia
♀️37
03.2023 cb
08.2023 kolejna cb -
Hej ponownie 😉 wpadam tylko podzielić się z Wami informacją od lekarza - włączacie suplementację witamina C - kwas askorbinowy.
Miałam kiedyś problemy z owulacją, która nie występowała naturalnie, aż w końcu się pojawiła i udało się zajść w ciążę ( co prawda była biochemiczna,ale była to ciąża ) , witaminę C suplementowalam przez dwa miesiące. niedobór witaminy C może utrudniać zajście w ciążę i prawidłowe owulację ! Maksymalna dawka to 100 mg na dzień - jedna tabletka Rutinoscorbin.
Może Wam to pomoże 😉Virgo lubi tę wiadomość
💁 27
🧔 30
👶 2016
03.2023 💔 cb
Starania od listopada 2021 roku.
Suplementy :
Kwas foliowy, witamina D, witamina A+E, Selen, Cynk, witamina C, magnez.