cien na teście?!
-
Witam was Dziewczyny!
Pisze ponieważ ja sama nie wiem co mam myśleć a może któraś z was miała już tak samo,tudzież podobnie!
A mianowicie oczywiście @ się nie pojawiła,wiec standardowa procedura zrobienie testu, ale zrobiłam go popołudniu i zauważyłam że druga kreska jest ledwo widoczna ale coś tam jednak jest.
@ nadal brak a mnie okropnie bolą piersi,nigdy nie miałam takich objawi nawet na miesięczke,i mam dziwne skurcze brzucha tzn podbrzusza.
Nie przypisuje sobie żadnych objawów ciąży ponieważ wole się nie nastawiać żeby nie być później rozczarowana.
Wiec może któraś z was miała podobna sytuacje?
PS. Jeżeli @ nie przyjdzie to powtórzę test ale nigdy nie zaszkodzi zaczerpnąć opinii innychMartynaaa -
Najlepiej podejść na betę. Piszesz, że jesteś 4 dni po terminie @ - na moje oko druga kreska powinna być już bardzo widoczna, niezależnie od pory zrobienia testu. Chyba, że owu Ci się mocno przesunęła i zagnieżdżenie było bardzo późno.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Najlepiej podejść na betę. Piszesz, że jesteś 4 dni po terminie @ - na moje oko druga kreska powinna być już bardzo widoczna, niezależnie od pory zrobienia testu. Chyba, że owu Ci się mocno przesunęła i zagnieżdżenie było bardzo późno.
Dosyć późno zauważyłam śluz wiec sama nie wiem...Martynaaa -