Co o tym myśleć?
-
Dziewczyny wiem, że pytań tego typu jest mnóstwo ale już sama nie wiem co myśleć. Planowo miesiączkę mam dostać 19.02 (w 90% przypadków to się sprawdza cykle co 28dni) Zrobiłam wczoraj i dziś testy z porannego moczu 2 testy paskowe z Ali podobno o czułości 10 wyszły negatywne i test clearblue 6days earlier wyszedł pozytywny zaraz po zrobieniu. Naczytałam się bardzo dużo negatywnych opinii o testach clearblue i już sama nie wiem co mam o tym myśleć 😔
Przepraszam ale nie mam pojęcia jak dodać zdjęcie 🙈🙈🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2023, 09:52
-
Ulala123 wrote:Dziewczyny wiem, że pytań tego typu jest mnóstwo ale już sama nie wiem co myśleć. Planowo miesiączkę mam dostać 19.02 (w 90% przypadków to się sprawdza cykle co 28dni) Zrobiłam wczoraj i dziś testy z porannego moczu 2 testy paskowe z Ali podobno o czułości 10 wyszły negatywne i test clearblue 6days earlier wyszedł pozytywny zaraz po zrobieniu. Naczytałam się bardzo dużo negatywnych opinii o testach clearblue i już sama nie wiem co mam o tym myśleć 😔
Przepraszam ale nie mam pojęcia jak dodać zdjęcie 🙈🙈🙈 -
Ulala123 wrote:https://zapodaj.net/9ca424e6ccffb.jpg.html
Fakt jest pozytyw.. może idź na betę jak masz możliwość ? Jeśli chodzi i testy z Allegro 10 mlU mnie nie zawiodły, pokazywały biel, clearblue tez robiłam kilka razy i to samo -prawidłowe negatywy. Nie wybarwiały się wadliwie. Może w dniu spodziewanej miesiączki zrób ponownie z Apteki test, albo dwa rożnej firmy i w tedy zobaczysz.o każdy cykl za długo...
obecnie mieszkamy i staramy się w De 🇩🇪
AMH 3,5
Ona 96 r. 👱🏼♀️
On 94 r. 👨🏻
01.2023 - stymulacja CLO+Duphostan.. ❌
05.2023 - rozpoczęcie starań z pomocą medyczną
16.08.2023 - histero-laparoskopia - 👍🏻✅
🙏🙏🙏 -
Test z Allegro i clearblue robiłaś w jednym czasie ?o każdy cykl za długo...
AMH 3,5
Ona 96 r. 👱🏼♀️
On 94 r. 👨🏻
🙏🙏🙏 -
Ulala123 wrote:Beta u mnie odpada mieszkam w UK😔 Czy miałyście tak, że przed spodziewaną miesiączką testy o czułości 10 wychodziły negatywne mimo ciąży?
Jeżeli jest wczesna ciąża to jest taka możliwość, gdzieś czytałam ze te z Allegro podobne są do tych 25mlU, ile ludzi tyle opinii, najlepiej będzie powtórzyć test w dniu spodziewanej miesiączkio każdy cykl za długo...
AMH 3,5
Ona 96 r. 👱🏼♀️
On 94 r. 👨🏻
🙏🙏🙏 -
Ulala123 wrote:Nie wytrzymalam!!! Pojechałam po test digital i jeszcze raz zrobiłam paskowy. Paskowy wyszedł bardzo blady wiec dla dziewczyn które ich używają one raczej nie maja czułości 10
❤️❤️❤️
https://zapodaj.net/bb4cefb39dc07.jpg.html -