X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Co o tym myśleć?
Odpowiedz

Co o tym myśleć?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ulala123 Debiutantka

Wysłany: 16 lutego 2023, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiem, że pytań tego typu jest mnóstwo ale już sama nie wiem co myśleć. Planowo miesiączkę mam dostać 19.02 (w 90% przypadków to się sprawdza cykle co 28dni) Zrobiłam wczoraj i dziś testy z porannego moczu 2 testy paskowe z Ali podobno o czułości 10 wyszły negatywne i test clearblue 6days earlier wyszedł pozytywny zaraz po zrobieniu. Naczytałam się bardzo dużo negatywnych opinii o testach clearblue i już sama nie wiem co mam o tym myśleć 😔

Przepraszam ale nie mam pojęcia jak dodać zdjęcie 🙈🙈🙈

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2023, 09:52

• Fciak Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2023, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulala123 wrote:
    Dziewczyny wiem, że pytań tego typu jest mnóstwo ale już sama nie wiem co myśleć. Planowo miesiączkę mam dostać 19.02 (w 90% przypadków to się sprawdza cykle co 28dni) Zrobiłam wczoraj i dziś testy z porannego moczu 2 testy paskowe z Ali podobno o czułości 10 wyszły negatywne i test clearblue 6days earlier wyszedł pozytywny zaraz po zrobieniu. Naczytałam się bardzo dużo negatywnych opinii o testach clearblue i już sama nie wiem co mam o tym myśleć 😔

Przepraszam ale nie mam pojęcia jak dodać zdjęcie 🙈🙈🙈
    Zdjęcie na zapodaj.net tak wgrywasz i tu wstawiasz link ;)

• Ulala123 Debiutantka

Wysłany: 16 lutego 2023, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/9ca424e6ccffb.jpg.html

• amani_96 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2023, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulala123 wrote:
    https://zapodaj.net/9ca424e6ccffb.jpg.html

Fakt jest pozytyw.. może idź na betę jak masz możliwość ? Jeśli chodzi i testy z Allegro 10 mlU mnie nie zawiodły, pokazywały biel, clearblue tez robiłam kilka razy i to samo -prawidłowe negatywy. Nie wybarwiały się wadliwie. Może w dniu spodziewanej miesiączki zrób ponownie z Apteki test, albo dwa rożnej firmy i w tedy zobaczysz.

o każdy cykl za długo...
    obecnie mieszkamy i staramy się w De 🇩🇪
    AMH 3,5

Ona 96 r. 👱🏼‍♀️
    On 94 r. 👨🏻

01.2023 - stymulacja CLO+Duphostan.. ❌
    05.2023 - rozpoczęcie starań z pomocą medyczną
    16.08.2023 - histero-laparoskopia - 👍🏻✅

🙏🙏🙏
  • Ulala123 Debiutantka

Wysłany: 16 lutego 2023, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta u mnie odpada mieszkam w UK😔 Czy miałyście tak, że przed spodziewaną miesiączką testy o czułości 10 wychodziły negatywne mimo ciąży?

• amani_96 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2023, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test z Allegro i clearblue robiłaś w jednym czasie ?

o każdy cykl za długo...
    AMH 3,5

Ona 96 r. 👱🏼‍♀️
    On 94 r. 👨🏻

🙏🙏🙏
  • amani_96 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2023, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulala123 wrote:
    Beta u mnie odpada mieszkam w UK😔 Czy miałyście tak, że przed spodziewaną miesiączką testy o czułości 10 wychodziły negatywne mimo ciąży?

Jeżeli jest wczesna ciąża to jest taka możliwość, gdzieś czytałam ze te z Allegro podobne są do tych 25mlU, ile ludzi tyle opinii, najlepiej będzie powtórzyć test w dniu spodziewanej miesiączki

o każdy cykl za długo...
    AMH 3,5

Ona 96 r. 👱🏼‍♀️
    On 94 r. 👨🏻

🙏🙏🙏
  • Ulala123 Debiutantka

Wysłany: 16 lutego 2023, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dziś zrobiłam ten paskowy i Clearblue. Właśnie też pomyślałam o tym, że te paskowe mogą mieć napisane czułość 10 ale ile w tym prawdy to wie tylko producent 🙈

• Fciak Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2023, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm może idz do apteki i kup jeszcze z innych firm :)?

• Ulala123 Debiutantka

Wysłany: 16 lutego 2023, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fciak wrote:
    Hmm może idz do apteki i kup jeszcze z innych firm :)?
    Chyba nie zostaje mi nic innego :) dzięki dziewczyny!

• Ulala123 Debiutantka

Wysłany: 16 lutego 2023, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wytrzymalam!!! Pojechałam po test digital i jeszcze raz zrobiłam paskowy. Paskowy wyszedł bardzo blady wiec dla dziewczyn które ich używają one raczej nie maja czułości 10
    ❤️❤️❤️
    https://zapodaj.net/bb4cefb39dc07.jpg.html

• Fciak Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2023, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulala123 wrote:
    Nie wytrzymalam!!! Pojechałam po test digital i jeszcze raz zrobiłam paskowy. Paskowy wyszedł bardzo blady wiec dla dziewczyn które ich używają one raczej nie maja czułości 10
    ❤️❤️❤️
    https://zapodaj.net/bb4cefb39dc07.jpg.html
    Chyba można juz gratulować <3

• Ulala123 Debiutantka

Wysłany: 16 lutego 2023, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fciak wrote:
    Chyba można juz gratulować <3
    Dziękuję 😍😍😍

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ