X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Co robic?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bloom Koleżanka

Wysłany: 21 maja 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2021, 17:00

• Ag... Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idz na bete i to rozwieje wszelkie wątpliwości.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może do zagnieżdżenia komórki doszło później niż 7-10 dpo i dlatego test nic nie pokazał bo jeszcze stężenie hormonu nie było wysokie

f2wlcbxmqludqper.png
  • czarownica222 Przyjaciółka

Wysłany: 22 maja 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak beta rozwieje wszelkie wątpliwości :) jeśli jest już po terminie @ powodzenia !

• liwi Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bloom jestem w identycznej sytuacji, też robiłam test 3 dni po spodziewanej @ i też negatywny. A @ jak nie było tak nie ma.

Zrobie jutro kolejny i zobaczymy.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • mamuśka37 Debiutantka

Wysłany: 27 maja 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam jeśli w nieodpowiednim miejscu pytam,ale szukalam i nie odnalazłam . A mianowicie martwi mnie jedna rzecz zawsze miałam cykle 25 dniowe, wg tego wczoraj powinnam była dostać @. Niestety miałam tylko plamienie przez jakieś dwie godziny i na tym koniec. Dzisiaj w południe znowu zaczelam plamić w większej ilości,ale nie na tyle by musieć zmieniać wkładkę. Ból jak na @ , szyjka nisko ,średnio twarda i średnio zamknięta. Test ciążowy negatywny. Martwię się ,że coś nie tak z moimi hormonami. Jakie badania powinnam wykonać by to sprawdzić . Nadmieniam iż plamienia po raz pierwszy pojawiły się u mnie. Wcześniej zawsze @ zaczynała się od krwawienie nie pozostawiającego wątpliwości czym jest. Dziękuję z gory za wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam

• Ag... Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamienia przed @ mogą wskazywać na niski progesteron

dqprhdgeyewjk8qy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ