Co się dzieje
-
Witam, 4 grudnia miałam zastrzyk z Ovitrelle, 6 grudnia miałam owulację, jestem teraz w 6 dniu cyklu i rano podczas podcierania pojawił się śluz delikatnie różowy, wczoraj miałam ból jajnika, pleców i lekkie mdłości... CZy któraś miała takie objawy implantacji? Jeśli nie to co to może być?
-
Bardzo możliwe, że doszło do implantacji bo zwykle ma ona miejsce 6-7 dni po owulacji i mogą wystąpić plamienia jasnoróżowe. Czasami towarzyszy temu ból podbrzusza ale lekki i zdecydowanie słabszy niż przy @. Teraz spokojnie poczekaj chociaż tydzień i idź na bete lub poczekaj do dnia spodziewanej miesiączki i zrób test z moczu jeśli @ nie przyjdzie. Przede wszystkim nie myśl o tym za dużo i spróbuj sie wyluzować bo jeśli właśnie dochodzi do implantacji zarodka to stres temu nie sprzyja. Powodzenia 😊
An33 lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
KaJa wrote:Bardzo możliwe, że doszło do implantacji bo zwykle ma ona miejsce 6-7 dni po owulacji i mogą wystąpić plamienia jasnoróżowe. Czasami towarzyszy temu ból podbrzusza ale lekki i zdecydowanie słabszy niż przy @. Teraz spokojnie poczekaj chociaż tydzień i idź na bete lub poczekaj do dnia spodziewanej miesiączki i zrób test z moczu jeśli @ nie przyjdzie. Przede wszystkim nie myśl o tym za dużo i spróbuj sie wyluzować bo jeśli właśnie dochodzi do implantacji zarodka to stres temu nie sprzyja. Powodzenia 😊
Dziękuję za wsparcie. Martwi mnie tylko że coś jest nie tak -
An33 wrote:Dziękuję za wsparcie. Martwi mnie tylko że coś jest nie tak
Jeśli nie boli Cie mocno brzuch i nie krwawisz to nic sie nie dzieje złego😊An33 lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Mam problem, biorę Duphaston 8 dzień (18 dzień cyklu), mam brać przez 12 dni. W piątek 4 grudnia miałam zastrzyk z Ovitrelle (8dzień cyklu). Od 16 dnia cyklu czyli 6 dni po owulacji wystąpiło z rana podczas podcierania różowy śluz i tak też było wczoraj w 17 dniu cyklu (7 dni po owulacji) i dzisiaj 18 dzień cyklu (8 dni po owulacji) z tym, że dzisiaj był bardziej beżowy... Czy mam się nastawiać na ciążę? Czy raczej już pozamiatane? Czy ktoś miał podobnie i wie jak jego lekarz rozwiązał taki problem?
-