X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cyclogest 400
Odpowiedz

Cyclogest 400

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kachaphil Nowa

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy jest tutaj któraś z uk i ma na zbyciu cyclogest 400mg w globulkach dopochwowy Ch?
    Ja jestem na etapie starania się.. Poroniłam ciaze miesiąc temu, zaczęłam plamic aż wkoncu krwawienie się rozkręciło. Poprzednia ciaze miałam podobna ale plamienie zaczęło się okół o11 tyg wiec to był czas na usg, po usg lekarz wypisał mi progesteron aż do końca ciąży. Teraz byłam u lekarza z zapytaniem to powiedział że dopiero po potwierdzeniu zdrowej ciazy na usg mogę dostać recepte. A pierwsze usg oni robią tutaj w 11/12tyg.. Wiec zbyt późno na ratowanie ciazy.
    Proszę was, jeśli którejś zalega opakowanie to dajcie znać, odkupie

• Kachaphil Nowa

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    X

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ