X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cyclogest 400
Odpowiedz

Cyclogest 400

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kachaphil Nowa

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy jest tutaj któraś z uk i ma na zbyciu cyclogest 400mg w globulkach dopochwowy Ch?
    Ja jestem na etapie starania się.. Poroniłam ciaze miesiąc temu, zaczęłam plamic aż wkoncu krwawienie się rozkręciło. Poprzednia ciaze miałam podobna ale plamienie zaczęło się okół o11 tyg wiec to był czas na usg, po usg lekarz wypisał mi progesteron aż do końca ciąży. Teraz byłam u lekarza z zapytaniem to powiedział że dopiero po potwierdzeniu zdrowej ciazy na usg mogę dostać recepte. A pierwsze usg oni robią tutaj w 11/12tyg.. Wiec zbyt późno na ratowanie ciazy.
    Proszę was, jeśli którejś zalega opakowanie to dajcie znać, odkupie

• Kachaphil Nowa

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    X

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ