X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cyclogest 400
Odpowiedz

Cyclogest 400

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kachaphil Nowa

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy jest tutaj któraś z uk i ma na zbyciu cyclogest 400mg w globulkach dopochwowy Ch?
    Ja jestem na etapie starania się.. Poroniłam ciaze miesiąc temu, zaczęłam plamic aż wkoncu krwawienie się rozkręciło. Poprzednia ciaze miałam podobna ale plamienie zaczęło się okół o11 tyg wiec to był czas na usg, po usg lekarz wypisał mi progesteron aż do końca ciąży. Teraz byłam u lekarza z zapytaniem to powiedział że dopiero po potwierdzeniu zdrowej ciazy na usg mogę dostać recepte. A pierwsze usg oni robią tutaj w 11/12tyg.. Wiec zbyt późno na ratowanie ciazy.
    Proszę was, jeśli którejś zalega opakowanie to dajcie znać, odkupie

• Kachaphil Nowa

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    X

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ