Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cyclogest 400
Odpowiedz

Cyclogest 400

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kachaphil Nowa

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy jest tutaj któraś z uk i ma na zbyciu cyclogest 400mg w globulkach dopochwowy Ch?
    Ja jestem na etapie starania się.. Poroniłam ciaze miesiąc temu, zaczęłam plamic aż wkoncu krwawienie się rozkręciło. Poprzednia ciaze miałam podobna ale plamienie zaczęło się okół o11 tyg wiec to był czas na usg, po usg lekarz wypisał mi progesteron aż do końca ciąży. Teraz byłam u lekarza z zapytaniem to powiedział że dopiero po potwierdzeniu zdrowej ciazy na usg mogę dostać recepte. A pierwsze usg oni robią tutaj w 11/12tyg.. Wiec zbyt późno na ratowanie ciazy.
    Proszę was, jeśli którejś zalega opakowanie to dajcie znać, odkupie

• Kachaphil Nowa

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    X

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ