Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cyclogest 400
Odpowiedz

Cyclogest 400

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kachaphil Nowa

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy jest tutaj któraś z uk i ma na zbyciu cyclogest 400mg w globulkach dopochwowy Ch?
    Ja jestem na etapie starania się.. Poroniłam ciaze miesiąc temu, zaczęłam plamic aż wkoncu krwawienie się rozkręciło. Poprzednia ciaze miałam podobna ale plamienie zaczęło się okół o11 tyg wiec to był czas na usg, po usg lekarz wypisał mi progesteron aż do końca ciąży. Teraz byłam u lekarza z zapytaniem to powiedział że dopiero po potwierdzeniu zdrowej ciazy na usg mogę dostać recepte. A pierwsze usg oni robią tutaj w 11/12tyg.. Wiec zbyt późno na ratowanie ciazy.
    Proszę was, jeśli którejś zalega opakowanie to dajcie znać, odkupie

• Kachaphil Nowa

Wysłany: 18 sierpnia 2023, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    X

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ