X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cykle 24 dniowe a test ciazowy
Odpowiedz

Cykle 24 dniowe a test ciazowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Brychra Koleżanka

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam;)
    Mam pytanie do tych z Was, które mają krótkie cykle. Otóż kiedy wyszedł Wam pozytywny test, w którym dniu cyklu? Ja mam dzisiaj 21 dc i test negatywny.. może jeszcze jest nadzieja..
    Pozdrawiam

Brychta
  • takasobieja Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w dniu miesiaczki powinno coś wyjśc... skoro masz 24 dniowe cykle to owulacja występuje ok 10 dc. Faza lutealna, czyli od owulacji do @ powinna trac 14 dni... wiec zatestuj w dniu @.

Gameta Rzgów
    III procedury ivf. (4 mrozaczki :))
    4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897 ;)
    08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
    Leoś 1580g i Laura 1420g. <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ