X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Cykle 24 dniowe a test ciazowy
Odpowiedz

Cykle 24 dniowe a test ciazowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Brychra Koleżanka

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam;)
    Mam pytanie do tych z Was, które mają krótkie cykle. Otóż kiedy wyszedł Wam pozytywny test, w którym dniu cyklu? Ja mam dzisiaj 21 dc i test negatywny.. może jeszcze jest nadzieja..
    Pozdrawiam

Brychta
  • takasobieja Autorytet

Wysłany: 3 maja 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w dniu miesiaczki powinno coś wyjśc... skoro masz 24 dniowe cykle to owulacja występuje ok 10 dc. Faza lutealna, czyli od owulacji do @ powinna trac 14 dni... wiec zatestuj w dniu @.

Gameta Rzgów
    III procedury ivf. (4 mrozaczki :))
    4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897 ;)
    08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
    Leoś 1580g i Laura 1420g. <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ