Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mam zdania na ten temat ponieważ dziewczyny o tym pisały i w necie znalazłam ze tą metodą się sprawdza. Czytałam że to też w tych czasach robią i rzeczywiście pisały ze tę co podejrzewamy ciaze zrobiły wcześniej to przed testem i test był pozniej pozytywny a jak się nie pienilo to rzeczywiście w ciąży nie były. Może macie ochotę zrobić eksperymenty i sprawdzimy czy to działa? Hehe
-
nick nieaktualny
-
panan12 wrote:Nie mam zdania na ten temat ponieważ dziewczyny o tym pisały i w necie znalazłam ze tą metodą się sprawdza. Czytałam że to też w tych czasach robią i rzeczywiście pisały ze tę co podejrzewamy ciaze zrobiły wcześniej to przed testem i test był pozniej pozytywny a jak się nie pienilo to rzeczywiście w ciąży nie były. Może macie ochotę zrobić eksperymenty i sprawdzimy czy to działa? HeheMałgorzata
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Mógłby Ktos zerknąć na mój wykres -temperatura mi gwałtownie spadła 8dpo ...co prawda nie do lini kontrolnej ale dosyć dużo -mam nadzieje że to nie koniec mojego cyklu cykle mam 34 dniowe wiec na miesiączkę bym się nie szykowała gdyby nie fakt że brałam Clo i nie wiem jak organizm zareaguje.. czy nie spowoduje skrócenia cyklu i miesiączki w 28 dc ?
-
nick nieaktualnyCzincja głowy do góry. To Twój 3 cs dopiero
Każda porażka boli, ale jak będziesz się stresować i załamywać to to tylko pogarsza wszystko.
Wiem, że łatwo gadać, ale znajdź sobie coś poza staraniami. Masz jakieś hobby? Może jakaś zumba, cokolwiek.
Ja straciłam ponad rok na siedzeniu i czekaniu to na owu, to na @.
Chcę Was przestrzec trochę dziewczyny, bo tracimy najlepsze lata naszego życia.
DLa mnie też dziecko jest największym marzeniem. Mam już w życiu wszystko poza nim i oddam wszystko żeby je mieć. Ale to może trwać.
Dlatego korzystajcie z życia w między czasie
Pamiętajcie, wszystkie się w końcu doczekamy!! :*AJA_S, Iśka79 lubią tę wiadomość
-
jeszcze nie dostałam ale bierze mnie na @ brzuch boli niedobrze mi wzdęta jak cholera. Ćmi na dole brzucha ... test negatywny ...11 dpo byłby chociaż bladzioch. A Ty czujesz się okresowo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 16:00