Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczeny nie wiem co jest grane 11dc zrobilam pierwszy test owu byl prawie pozytywnt brzuch bolal jak w owulke ale juz 12dc test byl jasniejszy tak samo jak 13dc a temp nic nie rosnie tylko jeszcze spadla. I jak myslicie robyc dalej testy bo moze jeszcze owu sie odbedzie czy raczej juz owu nie bd jak brzuchh bolal i temp nie poszla w gore? Nigdy nid robilam testow i dlatego nie wiem co robic. Ale jak brzuch mnie bolal to gora za 2dni temp szla w gore i wiadomo zs jest po owu
Prosze o radeTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualnyzonaboba te testy nieraz nie wychodza. tez nie raz mialam taka sytuacje ze wyszedl prawie pozytywny a na drugi dzien juz jasniejsza kreska i sie zastanawialam czy przegapilam szczyt owulacji...z tym ze ja nie pamietam jak wtedy bylo z temp.
zonaboba lubi tę wiadomość
-
lis87 wrote:Czerwiecto miesiąc dzieci z racji dnia dziecka wiec moze popatrzmy z tej strony piekny prezent
zgadzam się, na dodatek mam syna urodzonego w tym miesiącu. A posiadanie rodzeństwa to jego marzenie wiec jakby w tym miesiącu wysikała II krechy to bylby to najcudowniejszy prezent nie tylko dla mnie i męża ale i dla młodego -
Siedzialam i doszlam jak sie wrzuca zdjecia https://zapodaj.net/69e176cb01973.jpg.html
Mam nadzieje ze nie bd zle ze tylek zawracam
Na zywo sa lekko ciemniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 16:41
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Nuteczka91 wrote:Dokładnie Lisku.... Jestem tego przykładem z poprzednim cyklem
u mnie podobnie było. Pozytywny test owulacyjny mialam 10 11 i 12 dnia cyklu. Mialam objawy owulki tj. klucie jajnika, śluz rozciągliwy. Współżycie bylo 10 i 11 dnia cyklu i niestety I krecha -
a ja powiem tak - jak się nie uda teraz, z taką ilością to albo nie było owulki, albo któreś z nas jest chore... dlatego muszę odpocząć i oczyścić mózgowie od zbędnego myśleniaBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Ja na razie nie dopuszczam do siebie myśli że się nie uda. Pracuje w OPS-ie i jak patrze na te 18 letnie dziewczyny które przychodzą i mówią że wpadły na imprezie itp to aż mnie rzuca. Jak normalna kobieta chce mieć maleństwo, wszystko robi jak trzeba, dba o siebie to nie ma, a takie gówniary bez zastanowienia włażą do łózka i już po sprawie smutne ale niestety prawdziwe
Nuteczka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzonaboba wrote:Siedzialam i doszlam jak sie wrzuca zdjecia https://zapodaj.net/69e176cb01973.jpg.html
Mam nadzieje ze nie bd zle ze tylek zawracam
Na zywo sa lekko ciemniejsze
jak masz jeszcze testy to zrob jeszcze jutro lub pojutrze. i obserwuj dalej tempke. -
nick nieaktualnyMisiaimis wrote:a ja powiem tak - jak się nie uda teraz, z taką ilością to albo nie było owulki, albo któreś z nas jest chore... dlatego muszę odpocząć i oczyścić mózgowie od zbędnego myślenia
oj tam, moze byc tak ze wszystko jest ok a ciazy nie ma. ja jestem tego przykladem. chociaz analizujac wszystkie wykresy to czesto moglismy nie trafiac w owulacje. -
91Ewela09 wrote:Ja na razie nie dopuszczam do siebie myśli że się nie uda. Pracuje w OPS-ie i jak patrze na te 18 letnie dziewczyny które przychodzą i mówią że wpadły na imprezie itp to aż mnie rzuca. Jak normalna kobieta chce mieć maleństwo, wszystko robi jak trzeba, dba o siebie to nie ma, a takie gówniary bez zastanowienia włażą do łózka i już po sprawie smutne ale niestety prawdziwe
dokłądnie, taka prawda !
przykład mam nawet w rodzinie...małolata mojego kuzyna zaszła za pierwszym razem jak się serduszkowali a ja z narzeczonym pragniemy i co ? jedno poronienie i teraz nie wiadomo też co to będzie. też mnie to wkurzaEwel
Zuzia urodzona 02.01.2017
9 Tc ciąża zagrożona, bliźniaki prawdopodobnie. -
No ale takich przypadków jest coraz więcej, nie wiem może zaczynam zwracać na to uwagę ponieważ sama się staram i jak słyszę ciąża, dziecko itp. to podnoszę wzrok i zaczynam słuchać. Wkurzają mnie te gówniary i to tak ostro.
zonaboba lubi tę wiadomość