Czerwcowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fiolk@ wrote:Kto jest dobry w rozszyfrowywaniu wykresów z temperaturą? Patrzyłam na wykresy innych dziewczyn i po ovu tempka idzie w górę i raczej utrzymuje się na wyższym poziomie do @. A u mnie zaraz po ovu spadła teraz jest w górze. Już nie wiem co mam o tym myśleć Kalendarz ciągle ovu mi przesuwa na późniejszą datę. Nie wiem o co chodzi.
Fiolk@ lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Malwa30 wrote:dziewczyny -wg Was kiedy występuje owu -na koniec płodnego śluzu ? śluz się pojawił-a testy owu micza jak zaklęteTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
-
Doczytałam do konca troche mi sie zeszło
Dziekuje Misi za wpisanie mnie na strone ależ nas duzo na ten czerwiec- oj fioletowy luty bedzie bardzo oblegany
Ja w ogole po ostatnim cyklu naszych starań, gdzie miałam wszystkie objawy ciazy -cycki mnie bolały, kłucia jajników no wszystko co sie dało -jak mowilam ten cykl odpuszczam w doszukiwanie sie objawów- tylko ze ich w ogolenia ma nic nie czuje, nic mnie nie boli, nie kluje nie swędzi nie drapie no nic mam nadzieje ze moj organizm na tyle sie zrelaksował, ze tego 1czereca mnie miłe zaskoczy :€Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 20:38
-
Jedyne co zauważyłam u siebie to kremowy śluz dzisiaj a nawet go w czasie ovulki nie miałam- to sie parowka obudził prędko, mógł wpaść 6 dni temu
Gosiu dziekuje Ci za wytłumaczenie bo nie wiedziałam czy mi tempka nie wariujeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 20:40
-
U mnie tez jak sie nie staralismy to sluz rozciagliwy mialam po prostu przepiekny a teraz to tylko wodnisty i to zez taki slaby a kremowy przed i po owu to mnie zalewa i to strasznie ze tak brzydko powiem Malwa30 trzymam kciukiTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
-
lis87 wrote:Jedyne co zauważyłam u siebie to kremowy śluz dzisiaj a nawet go w czasie ovulki nie miałam- to sie parowka obudził prędko, mógł wpaść 6 dni temu
Gosiu dziekuje Ci za wytłumaczenie bo nie wiedziałam czy mi tempka nie wariujeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 20:49
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
-
Hej ja dzisiaj po wizycie u ginekologa. Mam łykać metformax iprobowac nim nie wymiotować. Mimo podania pregnylu jajko chyba nie pękło. Lekarz dobrze nie widzial bo mialo dziwny ksztalt , jesli peklo to bardzo delikatnie. Śluzówka 12 mm o ile sie nie myle, czyli powiedzial ze bardzo dobra. Okres 26 maja ehh dwa dni. Mógł by być juz.6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
lis87 wrote:Ależ nas sie tu zrobiło duzo lista taka piekna oby zielona
No a ja chyba nie odpocznę od forum i myślenia, bo cały czas muszę uzupełniać.lis87 lubi tę wiadomość
Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*)