CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Serio, dziewczyny, policzyłam w tym roku, na ile pieniędzy nasikałam i wyszło mi 600+. Więc od tego czasu sikam tylko raz, w dniu spodziewanej miesiączki, bo moje wcześniejsze poczynania to był rozbój w biały dzień.
innamorata88, Koliber, Lucia88, malinowaemi, Flowwer, Poziomka92, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Serio, dziewczyny, policzyłam w tym roku, na ile pieniędzy nasikałam i wyszło mi 600+. Więc od tego czasu sikam tylko raz, w dniu spodziewanej miesiączki, bo moje wcześniejsze poczynania to był rozbój w biały dzień.
-
Idę robić deserek. banany zapiekane w cieście naleśnikowym ☺
Bocianiątko, Flowwer, Koliber lubią tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Idę robić deserek. banany zapiekane w cieście naleśnikowym ☺
smaka mi narobilas
Dziewczyny trzymam kciuki za pozytywne testy i wysokie betyMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Bajkaaa wrote:No to sporo nasikalas już Ja w sumie to w tym roku kupiłam dwa testy akurat pozytywnie a potem wylalam chyba 150 na betę i mnóstwo na leki i inne badania a suma sumarum i tak jestem na początku dlatego na betę idę tylko po pozytywnym teście i mam nadzieję że nie będę musiała jej robić tule razy ile ostatnio
A właśnie, są jeszcze bety. No tu wydałam mniej, bo w swoim życiu może robiłam ze 4 razy. A w tym roku na testy wydałam może z 50 złotych, więc rozsądek górą! -
Anna Stesia wrote:A właśnie, są jeszcze bety. No tu wydałam mniej, bo w swoim życiu może robiłam ze 4 razy. A w tym roku na testy wydałam może z 50 złotych, więc rozsądek górą!
Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Kamelkowo wrote:Cześć. Nie odzywałam się bo byłam zajęta przeprowadzka a dodatkowo udało mi się złapać fajny staż
@ mi się spóźnia i jestem wściekła. Raczej nic z tego bo testy negatywne
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
staraczka1111 wrote:Idę robić deserek. banany zapiekane w cieście naleśnikowym ☺
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nadzieja73 wrote:Tez mam karte.Juz mnie znaja tam.Zawsze pada pytanko "robimy bete?"
nadzieja73 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
summer trzymam kciuki bardzo mocno!
Mi przez cały okres nie spadła temperatura i cały czas ostro pracują mi jajniki. Aż dziwne , ale żeby nie było okres całkowicie normalny i obfity, szans zero . Idę w następnym tygodniu do gina po pół roku nieobecności więc sprawdzi czy wszystko tam gra Miałam intensywny weekend więc do Was nie zaglądałam, w pracy będzie więcej czasu więc będę na bieżąco2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań