CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Coś mi się wydaje że u mnie możliwe że infekcja bo dziś mega dużo twarożkowatego śluzu, jeszcze mi tego brakowało sit....
-
Ann89 wrote:Mnie piersi nigdy w zyciu nie bolaly. No moze raz ale to przemarzlam wtedy :0
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczynki a ja bym tak chciała was wszystkie osobiście spotkać i umówić się na kawkę szkoda ze tak po całej Polsce rozrzucone My są. A za rok zrobić spotkanie z wozeczkami.☺hihi.
Karma88, Flowwer, Koliber, Bocianiątko, Sarna84, Lunaris lubią tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Dziewczynki a ja bym tak chciała was wszystkie osobiście spotkać i umówić się na kawkę szkoda ze tak po całej Polsce rozrzucone My są. A za rok zrobić spotkanie z wozeczkami.☺hihi.
innamorata88, staraczka1111 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
staraczka1111 wrote:To pędź jutro po antybiotyk. Ja miałam taki śluz gdy pH było zbyt wysokie.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Bardzo mało same weteranki
Może rzadziej się udzielam ale jestem wciąż z Wami A dołączyłam nie tak niedawno
Czy któraś z Was wie może jak to jest z testami ovu? Wczoraj wyszedł mi chyba pozytyw (testowy tak samo intensywny jak kontrola) a dzisiaj też (testowy mocniejszy niż kontrola). To jak to z nimi jest?14 tc -
Koliber wrote:Może rzadziej się udzielam ale jestem wciąż z Wami A dołączyłam nie tak niedawno
Czy któraś z Was wie może jak to jest z testami ovu? Wczoraj wyszedł mi chyba pozytyw (testowy tak samo intensywny jak kontrola) a dzisiaj też (testowy mocniejszy niż kontrola). To jak to z nimi jest?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Koliber wrote:Może rzadziej się udzielam ale jestem wciąż z Wami A dołączyłam nie tak niedawno
Czy któraś z Was wie może jak to jest z testami ovu? Wczoraj wyszedł mi chyba pozytyw (testowy tak samo intensywny jak kontrola) a dzisiaj też (testowy mocniejszy niż kontrola). To jak to z nimi jest?
Koliber liczy się pierwszy pozytywny działajcie!
Flowwer, a masz jakiś dyskomfort dodatkowo czy tylko ten śluz? Mam nadzieję, że to jednak nie infekcja.
-
Duszno i pyli tak że umieram nie wiem czy któraś z Was też jest alergikiem, ale ta wiosna jest straszna od lat nie byłam na takich dawkach leków... A naczytałam się teraz jak to może szkodzić w przypadku ciąży i zastanawiam się czy pół miesiąca brać - pół nie brać czy się nie przejmować aż do pozytywnego testu.14 tc
-
Koliber wrote:Duszno i pyli tak że umieram nie wiem czy któraś z Was też jest alergikiem, ale ta wiosna jest straszna od lat nie byłam na takich dawkach leków... A naczytałam się teraz jak to może szkodzić w przypadku ciąży i zastanawiam się czy pół miesiąca brać - pół nie brać czy się nie przejmować aż do pozytywnego testu.
Koliber lubi tę wiadomość
-
Dzięki za radę, tak zrobię Chociaż obiecałam sobie że tym razem czekam 2-3 dni i dopiero wtedy jak @ się nie zjawi robię test. Nie wiem czy też tak macie, ale jak się nasika na test to naraz pojawia się @
Anna Stesia, Karma88 lubią tę wiadomość
14 tc -
Koliber wrote:Dzięki za radę, tak zrobię Chociaż obiecałam sobie że tym razem czekam 2-3 dni i dopiero wtedy jak @ się nie zjawi robię test. Nie wiem czy też tak macie, ale jak się nasika na test to naraz pojawia się @
Tak własnie jest. Zawsze w te sposób wywołuję sobie okres Wczoraj zatestowałam, dziś w nocy przyszła małpa, koczkodan głupi. I jeszcze gdyby zachowała choć pozory kultury, ale nie - rozpycha się, boli jak sto diabłów, przeszkadza, męczy. Dziękuję za takich gości.innamorata88, Koliber, Flowwer, Lucia88, staraczka1111 lubią tę wiadomość