CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
summer86 wrote:48 idealnie
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lunaris wrote:Nic złego nie znajdzie, ma być git! trzymaj się
Hej Czrna już myślałam, że się na nas pogniewałaś
Nasza epoka lodowcowa nie topniejeFlowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Summer -ma być git! to moje przesłanie na ten miesiąc trzymam kciuki za Twoje fasolątko!
A ja właśnie kupiłam sobie na dzień dziecka taki fotel
http://allegro.pl/fotel-bujany-ogrodowy-kosz-wiszacy-hustawka-bali-i6739806661.html?snapshot=MjAxNy0wNS0zMFQxOToxMjo1MC4yNjNaO2J1eWVyO2E3MGIxMjJmZTgzNGY1ZTU1NDcxY2RkMWI1OTQ4ZjUwZDA4ZDRiOTZkYjJiMTI1MDM1ZTM5OTYyYjU3NDA2MjM%3D
połowa ceny co w OBI i przyszedł w 24h teraz zamiast się bujać na balkonie fotel jest non stop okupowany w salonie przez mojego syna... a potem przez kota najlepszy zakup w tym roku! nie ukrywam, że kupując go juz myślałam o usypianiu w nim i karmieniu maleństwa... mam nadzieję, że i do tego posłuży! -
Bocianiątko jak tam na wizycie?
Summer, a ty badasz Betę czy zwykłe HCG? Bo ostatnio pisałaś że nie wiesz czy źle nie wybrałaś badania. Przy zwykłym HCG chyba są niższe wartości ( Flower kochana popraw mnie jak się mylę)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2017, 11:20
-
Summer jest prawidłowy przyrost
Spokojnie Kochana
Kiedy idziesz do gina?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyLunaris wrote:Summer -ma być git! to moje przesłanie na ten miesiąc trzymam kciuki za Twoje fasolątko!
http://allegro.pl/fotel-bujany-ogrodowy-kosz-wiszacy-hustawka-bali-i6739806661.html?snapshot=MjAxNy0wNS0zMFQxOToxMjo1MC4yNjNaO2J1eWVyO2E3MGIxMjJmZTgzNGY1ZTU1NDcxY2RkMWI1OTQ4ZjUwZDA4ZDRiOTZkYjJiMTI1MDM1ZTM5OTYyYjU3NDA2MjM%3D
połowa ceny co w OBI i przyszedł w 24h teraz zamiast się bujać na balkonie fotel jest non stop okupowany w salonie przez mojego syna... a potem przez kota najlepszy zakup w tym roku! nie ukrywam, że kupując go juz myślałam o usypianiu w nim i karmieniu maleństwa... mam nadzieję, że i do tego posłuży!
Wolalabym jednak kule.. ale mowisz ze nie zalujesz? nie moge sie doczekac jak to zobaczy:D pierwsza rzecz do nowego domu;DLunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Summer -ma być git! to moje przesłanie na ten miesiąc trzymam kciuki za Twoje fasolątko!
połowa ceny co w OBI i przyszedł w 24h teraz zamiast się bujać na balkonie fotel jest non stop okupowany w salonie przez mojego syna... a potem przez kota najlepszy zakup w tym roku! nie ukrywam, że kupując go juz myślałam o usypianiu w nim i karmieniu maleństwa... mam nadzieję, że i do tego posłuży!
Chociaz ten Twoj jest sporo tanszy.. hmm.. a zrobilabys mi zdjecie jak sie prezentuje u Ciebie w salonie? -
Dziewczyny dawno mnie tu nie było i spedzilam naście godzin na nadrabianie Was... Ale ucieszyłam się bardzo że są serduszka. Summer gratuluję!!!!
Flowwer lubi tę wiadomość
2016 Pawełek 28tc
2018 Weronika moja największa radość
2020 Piotruś moja druga największa radość -
Kurcze musiałam posprzątać fotel na szybko kliknęłam :
https://zapodaj.net/b090d886e1666.jpg.html
https://zapodaj.net/b582ecbbd8833.jpg.html
fotel jest identyczny jak w OBI a dużo tańszy i taki jak Ty chciałaś też jest na innej aukcji u tego sprzedawcy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2017, 11:41
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Ps. nie wiem tylko czemu zapodaj przekręcił zdjęcia na bok o_O
-
Summer, przyrost ładny, po prostu fasolę późno się zagnieździł!
ja juz po wizycie pan Doktor jest cudowny, już go kocham normalnie jeszcze (10dpo) jest ciałko żółte w prawym jajniku, co znaczy tyle ze była owu pcos i endomendy brak, uff! Tarczyca do obserwacji. Dostałam bromergon na prolaktyne i mam się zgłosić jak będą badania nasienia dalej badanie wrogości śluzu i drozności jajowodow... ale naprawdę wizyta z dużą empatia, zrozumieniem i odrobina humoru byłam w gabinecie ponad godzinę! Bo WSZYSTKO sprawdzał z nim na pewno nam się uda, wcześniej czy późniejKateHawke, Aneczka12, Flowwer, Meśka, Amy333, Lunaris, Czrna 81, nowa na dzielni, Sarna84 lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
hejka, ja sie dzis nie moglam dobudzic a bylo juz po 10..wieczorem nie moglam zasnac i chyba do 1 lezalam i patrzylam jak drzewa sie ruszaja i ksiezyc przeswituje.
Lunaris i jak sie sprawdza ten fotel? tez myslalam zeby sobie taki kupic, wczoraj nawet ogladalam sobie podobny fotel do tego ale tez o wiele drozszy bo 700 zl
Ann89 fajny link - taki fotel mi sie podoba ja uwielbiam sie bujac czy to w domu czy na dzialce mialam kiedys fotel bujany ale oddalam go, nawet juz nie pamietam komu, teraz zaluje..
p.s tez sie boje pajakow i robactwa wszedzie dostrzeze pajaki, komary i inne robaki i wolalam meza zeby sie z nimi rozprawil ja znajduje a on likwiduje
Summer jeszcze nic straconego.. przyrost jest, dalej trzymam kciuki!
Bocianiątko ja tez mialam caly czas wzdety brzuch w ciazy wygladalam na 4-5 miesiac. ale to tez progesteron robil swoje i lekiMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Bocianiątko wrote:Summer, przyrost ładny, po prostu fasolę późno się zagnieździł!
ja juz po wizycie pan Doktor jest cudowny, już go kocham normalnie jeszcze (10dpo) jest ciałko żółte w prawym jajniku, co znaczy tyle ze była owu pcos i endomendy brak, uff! Tarczyca do obserwacji. Dostałam bromergon na prolaktyne i mam się zgłosić jak będą badania nasienia dalej badanie wrogości śluzu i drozności jajowodow... ale naprawdę wizyta z dużą empatia, zrozumieniem i odrobina humoru byłam w gabinecie ponad godzinę! Bo WSZYSTKO sprawdzał z nim na pewno nam się uda, wcześniej czy później
Bocianiątko, to wspaniale! Dobry lekarz, ale też taki do pogadania, to podstawa!
Ja uwielbiam moją nową Panią doktor, chodzę do niej jak do koleżanki i też jestem w gabinecie ze 40 minut (a w sumie wystarczyłoby 10) -
Bocianiątko nic tylko dzieci płodzić
Teraz czekam na wizytę od Maji już dawno jej nie było tutaj
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bocianiątko ciesze sie ze wizyta udana i ze lekarz sympatyczny i dokladny... a to najwazniejsze!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Bocianiątko wrote:Summer, przyrost ładny, po prostu fasolę późno się zagnieździł!
ja juz po wizycie pan Doktor jest cudowny, już go kocham normalnie jeszcze (10dpo) jest ciałko żółte w prawym jajniku, co znaczy tyle ze była owu pcos i endomendy brak, uff! Tarczyca do obserwacji. Dostałam bromergon na prolaktyne i mam się zgłosić jak będą badania nasienia dalej badanie wrogości śluzu i drozności jajowodow... ale naprawdę wizyta z dużą empatia, zrozumieniem i odrobina humoru byłam w gabinecie ponad godzinę! Bo WSZYSTKO sprawdzał z nim na pewno nam się uda, wcześniej czy później
Bociuś, super ale sie ciesze!) Teraz to juz na bank lada moment bedzie u Ciebie zielono:)
Summer, a badalas na pewno bete tą co poprzednio??Co mi sie tak zapamietalo, ze pisalas ze zwykla chyba zrobilas? Z reszta tak czy owak, przyrost jest i to niemały:)
Inna,dawaj znac co w klinice!
A ja Babeczki dzisiaj odnotowalam 1dpo, w koncu, uff:) i zaczyna sie odliczanie:)Aneczka12, KateHawke, Flowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość